LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (20.6.2015 22:59:31)
|
IZVORNA PORUKA: lala88 vece zene, kako ste? Sad sam bila u DM i one jednokratne gace 5 komada 17 km su iste kao u apoteci, samo u apoteci 5 komada oko 8km, tako da potrazite i u apotekama da ne dajet duplo vise. A sad pitanje, ona krema za bradavice kad se treba poceti mazati, nakon poroda ili prije. Ja kupila od babylove oko 5km, a aventova bas preskupa, a ni ovu babylove ne treba prati. Eto ja gotov zavrsila sa pripremama, i krevetic je sklopljen i postavljen, jos samo sokovi i plazma za bolnicu i neka odjeca za mene za izlazak. Danas usla u 9 po terminu poroda, sad odbrojavam 30, 29, [sm=smiley36.gif] ja rekoh vec da su mi bile skupe te u dm-u a i brojevi neki cudni kremu nije lose mazati tako dvije-tri sedmice pred porod da ih pripremis da ne bude pokolj kasnije [sm=smiley36.gif] meni je odlicna ta dmova krema i onaj puter za pupu (on je oko 8-9 km), inace dm ima super djidja, kese za prljave pelene, blaznice, stapice za usi, ja uzimam i njihove papirne maramice i one maramice u kartonskoj kutiji, blaznice, blaznice vece za bljuckanje (koje koristim i za kantarionove obloge)...ma bruku stvari stvarno. mi se dovukli od svekrve prije 40ak min, pa dok smo sve raspremili, malenu pripremili za kreveta a evo i ja legla...
|
|
|
|