LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (20.6.2015 8:23:38)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska Jutro... Pijem kafu, pa bujrum ako ti nije puno jos jedna [sm=smiley36.gif]. Super sam spavala. mala ostala kod nane, muz spavao u drugoj sobi da me ne budi kad ustane na sehur. Cijeli krevet je bio moj..jedino je neki kreten kuckao nesto u pola 8 [sm=hudicek1.gif]. I probudio me. Naravno, sad ne lupa [sm=smiley36.gif]. na ciglana kupujes povrce i.voce? Izbjegavam kupovinu na pijaci jer nikad ne znam kakvo je voce ispred njih i.redovno mi uvale nesto. Odem u prodavnicu i ispipkam pogotovo breskve [sm=smiley36.gif]. Zao mi jer pijaca bas ima svoje cari e hvala na bujrumu evo i ja popila kaficu a dosta secera za pocetak dana [sm=smiley1.gif] ma mi smo ti na ciglanama redovni, jer smo mm i ja zivjeli 2,5 godine gore (on naravno i duze) pa imamo svog ciku za voce (uvijek nas pripazi, narocito kako se malena rodila a i sad u trudnoci), imamo tetu za povrce, sir... sve su to svekrvine seme a ona je zmaj zena [sm=smiley36.gif] nema kod nje cile-mile, kaze ne valja ti ovo, daj mi ono... moja pokojna baka je bila takva, dok moja mati, druga prica, nju bi cini mi se bilo sramota [sm=smiley36.gif] ma ja volim otici na pijacu, to mi ritual sa mm, inace on kupuje voce, povrce, meso... mama ga dobro naucila (hvala joj) ja sam ti vise za ove dm, cm, konzum, bingo fazone kad smo kod cm-a zene imate onaj tecni persil veliki snizen za 30% ja sam odusevljena sa persilom za sareno, uzecu taman da imam zalihu, toga nikad dosta
|
|
|
|