ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (28.5.2015 9:34:29)
|
IZVORNA PORUKA: aidana IZVORNA PORUKA: ziel Ja sam od avgusta 2014 do februara 2015 nabacila 8 kg. to je prije trudnoce, a u trudnoci jos nekih 2,5 kg. Meni je belaj i sad , jakne, mantili, kaputi , pantole -sve mi malo [sm=smiley13.gif] Ali rekla sam sebi odmah nakon poroda idem na skidanje viska, vjezba i pravilna ishrana, da se vratim na onu kilazu od prije udaje... Ne zelim da budem mama tenk [sm=smiley13.gif] Ziel jesi li to kad si se udala kuhala stalno da pokazes sta sve znas pa se samo zalijepilo [sm=smiley1.gif] Te bracne kile obicno dobiju muskarci. Cim se ozene stomak nabace.Mm igra fudbal vec 10 god sa istom ekipom i u zadnjih par godina su se svi skrasili i malo po malo poceli debljati. Nedavno on dosao kuci i zali se kako niko ne moze trcati svi se nakon 10 min smore, ne mogu disati i svi redom stokilasi[sm=smiley36.gif] Naljutio se, kaze nece vise ni igrati...fol on bolji [sm=smiley36.gif] Nemam pojma sta se desilo... Gosti svaki dan, kuhanje, razna hrana nasa bosanska, a i psihicki ono skrasila se , nisam vise opterecena izgledom, manje izlazaka itd. a sad vec osjecam da je previse, da je ovo za alarm... [sm=smiley13.gif] Haman izasla iz te neke faze kad mi nije smetalo . Ali eto trudnoca je tu pa moram zbog bebe da jedem razno, pa onda oko Nove god. mijenjam navike.... To je prva stvar nakon poroda koju moram uraditi zbog sebe.
|
|
|
|