LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (23.5.2015 8:49:41)
|
Juttrrroooooo [sm=nosecka.gif] dobrodoslica novoj forumasici, zelim ti ugodno druzenje s nama ovdje!!! alman zeno svaka ti cast [sm=bravo.gif] znala sam ja da si ti prava vrijednica [sm=bravo.gif] ja sam jutros ustala prije 7, ispratila muza na posao (danas radi tu neku glupu smjenu do 2 pa se onda od ponedjeljka opet vracamo hB u neku normalnu rutinu i kolotecinu)... e onda sam se ja razletila po kuci, napravila lazanje, krevete, spakovala malenu, sebe, popakovala poklone za mamu i tatu i njihovu godisnjicu...sredila sebe, sredila peksinluk u kuhinji koji sam napravila, sve zategla i poravnala i evo pristavila ness i cekam malenu da se probudi pa da idemo kod sveki na centralno okupljanje. Vidjecu da danas sa dragim trknem do dm-a da uzmem jos jedno 10ak paketa vira, trebalo bi da mi potraje [sm=smiley36.gif] moram svakako i malenoj pelene. Kod nas sinoc u pola 1 narodno veselje...ona tersa, uhvatili je zubi, muz umoran...ona skace, hoce tutu u 12 da piski, on onda nervozan nije mu se dalo cekati cekati da piski do kraja pa je podigao onda ona opet nakon 15ak minuta trazila tutu na kraju sam ustala iz kreveta postu su mi izjebali koncepciju (da prostite) i potjerala i jedno i drugo na spavanje svak u svoje cose [sm=smiley36.gif] ona naravno u suzama. E onda sam se ja razbudila pa sam do iza 2 ko budala blejala po dnevnom boravku. Ako izdrzim danas dan u komadu ja ne da sam zena zmaj nego dvoglavi zmaj [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|