LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (24.5.2015 9:06:24)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: alman IZVORNA PORUKA: ninuska Sto se ja naradih. Rucala sam tek u 6. Ali je zato kuhinja zavrsena [sm=bravo.gif]. Mislila sam da ce brze ici, ali dok sam sve povadila, oprala,,vratila.. sutra cu usisati, pa sljedeci vikend ormare. Nek muz malu vodi u pionirsku dok zavrsim. alman mislim da se moze jest i tikva. Nije ona teska. Ja jedino nisam jela grah, grasak, boraniju. Kupus sam malo kasnije joj i ja sam se naradila, sreca pa mi dodjose dvije komsinice,pa su mi bas pomogle, kasnije dosli i moji roditelji, tako da smo uspjeli da prostremo i cilime, jos sutra samo kupatilo i hodnik, i finito sa prljavim poslovima, tako sam umorna al sam i presretna i prezadovolja sto smo danas zavrsili sa krecenjem [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] jutro drage moje [sm=nosecka.gif] kakve ste, ima li umora? [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] bravo trudnice moje drage! vrijedne ste nema sta! odmorite malo [sm=smiley1.gif] mi smo se sinoc "dovukli" od svekrve, ja i masinu pustila, pa oko malene... zaspala ona a i mi brzo za njom. posto je ona crgorac i spava do 10 minimum odoh muzu i sebi da napravim dorucak, da pocnemo slaviti ovih 7 godina braka kako valja [sm=smiley36.gif] a ima i neki film za odgledat... svakako je ruzno vrijeme i ne ide mi se nigdje. Kako vam je bilo? Lazanje, jesu li se pojele? I moja je nekad spavala do 10, ali kako ide u vrtiv moramo rano ustati. Jel' kasno legne? Ma, kakav umor, sta je to [sm=smiley36.gif] Bilo nam je super!!! Lazanje se pojele, torta od jagoda...a onda me sveki unisti sa omiljenim quadrom u duploj dozi (za bebu i mene)[sm=smiley36.gif] Malena je postala namazana zadnjih 3-4 mjeseca. Skontala je da smo samo vikendom svi na okupu pa je izbacila dnevno spavanje i onda ustane malo kasnije i tako izgura cijeli dan [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|