alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (23.5.2015 0:16:26)
|
IZVORNA PORUKA: Marien Drage moje, da se i ja prijavim [sm=smiley1.gif], moja Ejna je dosla na svijet 15.05. dva dana poslije termina, dok smo se malo uhodale u ritam pa evo uspjeh da se javim i da vam moja bebica i ja posaljemo veliku pusu. Porod je bio prilicno gladak a bio bi jos bolji da mi babica nije prespavala i prehrkala napone misleci da se kao prvorotkinja necu tako brzo otvarati. Moj je savjet, onima koje za to jos imaju vremena- obavezno ici na vjezbe za trudnice, disanje mi je zaista pomogla a i psihofizicka priprema kako to zovu je to u pravom smislu rijeci, otisla sam tako pozitivna i sa osmijehom da se porodim a to sto nisam vristala, psovala i grcila se kao moja sapatnica u pripremi pomoglo je da se brze otvaram. Poslije poroda sam bila losa i iscrpljena i dvaput padala u nesvijest pa mi bebu nisu htjeli odmah donijeti ali je ona i kasnije iako sitna htjela dojiti pa smo i to evo do sada uspjesno rijesile. Bolovi i slabost se zaista najbrze zaborave i ostane samo vanzemaljska ljubav kad se svoje pile pogleda. Drage moje, puno vas ljubimo, uzivajte u trudnoci i zelim vam puno srece, da uskoro budete sa svojim bebama a sve vam brzo i lako prodje. cestitam draga moja od [sm=smiley27.gif] neka vam je ziva i zdrava puno godina, zajedno sa vama, sad uzivaj u carima majcinstva, ljubi svoju curicu od nas [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|