RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (22.5.2015 18:30:35)

IZVORNA PORUKA: alman

IZVORNA PORUKA: LieToMe

IZVORNA PORUKA: memsi

Buhtlice drage pozdrav veliki.
Samo brzinski sam uletila da vam javim da u dm-u imate na vikend akciji Vir uliske 1+1 za 2,50 KM.Idu ko halva pa ako je nekome blizu da znate.Svakoj ce nam trebati pa rekoh da javnem.Pusa ta sve 😙

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] e super hvala puno! ja definitivno idem u nabavku po bar 10ak paketa za pocetak [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

evo i ja sad gledala katalog, i posla da napisem, kad vec javljeno [sm=smiley36.gif] ovo je bas super akcija [sm=bravo.gif]

ja sam evo muza poslala da kupi [sm=smiley36.gif]. Valjda nadje. Nama i trebaju ovi crveni ulosci [sm=zmeden.gif]

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (22.5.2015 18:33:11)

alman vidi ti to. Bas cudno. Trebalo bi svugdje da je isto jer ne radjaju svi na termin. Koliko se beba rodi prije termina.
nemoj se sekirati. Imam utisak da si se sad opteretila. Nemoj [sm=smiley31.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (22.5.2015 18:42:50)

IZVORNA PORUKA: ninuska

alman vidi ti to. Bas cudno. Trebalo bi svugdje da je isto jer ne radjaju svi na termin. Koliko se beba rodi prije termina.

ma nisam se nasikirala, nek samo sve bude uredu, ne bih se ja bunila ni da bude 15 dana prije termina[sm=smiley1.gif], nego nisam o tome razmisljala, inace sve mi je nekako brzo proslo, jos nisam ni svjesna da se problizilo [sm=smiley36.gif], pa sam malo pod nekim dojmom [sm=smiley1.gif]

a znam za Sarajevo da ide tako, evo i nasoj belli sa spiska je zakazan termin sljedecu sedmicu za cr, a terminjoj nekad u junu

hvala vam i necu da vise razmisljam do srijede o porodu [sm=smiley1.gif]

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (22.5.2015 18:48:56)

IZVORNA PORUKA: alman

ma nisam se nasikirala, nek samo sve bude uredu, ne bih se ja bunila ni da bude 15 dana prije termina[sm=smiley1.gif], nego nisam o tome razmisljala, inace sve mi je nekako brzo proslo, jos nisam ni svjesna da se problizilo [sm=smiley36.gif], pa sam malo pod nekim dojmom [sm=smiley1.gif]

a znam za Sarajevo da ide tako, evo i nasoj belli sa spiska je zakazan termin sljedecu sedmicu za cr, a terminjoj nekad u junu

hvala vam i necu da vise razmisljam do srijede o porodu [sm=smiley1.gif]

Bice aBd. A, normalno je i da razmisljas kako se blizi. Eto aBd ubrzo tebi tvoje bebare. I meni ova trudnoca leti ko luda..

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (22.5.2015 18:58:57)

Zeneeee jakoooo sam sretna i uzbudjenaaaaaaaaaaa.
Na FB vidim nasa no idea izglesa porodila seeeeeeeeee.Vidim cestitke pa sam skontala.........
Bozeeeeeee,sva sam se najezila [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (22.5.2015 19:04:35)

IZVORNA PORUKA: mala curica

Na FB vidim nasa no idea izglesa porodila seeeeeeeeee.Vidim cestitke pa sam skontala.........
Bozeeeeeee,sva sam se najezila [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
da se mama brzo.oporavi aBd, a bebici dug i sretan zivot.
jos malo, pa ces i ti biti sa svojom bebarom [sm=love.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (22.5.2015 20:59:25)

Jako se radujem sto je na svijet dosla njena cura ziva i zdrava.
Da se sto prije oporavi i da nam se javi kada uhvati vremena.
Dusa draga,sada neka uziva sa svojom curom.....isplatilo se lezanje i cuvanje.
Da su zive i zdrave zajedno s tatom [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Ninuska,da,jos malo pa eto i meni moje bebice[sm=bravo.gif]
Kako sam vidjela da se nasa no idea porodila i mene je neka euforija uhvatila.
Po njoj znam da sam i ja blizu....[sm=bravo.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (22.5.2015 21:02:36)

Jako se radujem sto je na svijet dosla njena cura ziva i zdrava.
Da se sto prije oporavi i da nam se javi kada uhvati vremena.
Dusa draga,sada neka uziva sa svojom curom.....isplatilo se lezanje i cuvanje.
Da su zive i zdrave zajedno s tatom [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Ninuska,da,jos malo pa eto i meni moje bebice[sm=bravo.gif]
Kako sam vidjela da se nasa no idea porodila i mene je neka euforija uhvatila.
Po njoj znam da sam i ja blizu....[sm=bravo.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] heh znam osjecaj...uzbudjenje raste [sm=smiley1.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (22.5.2015 21:06:17)

Raste Rose [sm=bravo.gif]
Plakala bi od srece i njene i svoje [sm=smiley36.gif]
Samo ako Bog da da bebica bude ziva i zdrava......Bozeeee .......ne vjerujem jos da sve ovo ja dozivljavam
da se spremam i ocekujem svoju bebuuuuu [sm=bravo.gif]
Sve mi nestvarno djeluje.

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (22.5.2015 21:10:17)

Raste Rose [sm=bravo.gif]
Plakala bi od srece i njene i svoje [sm=smiley36.gif]
Samo ako Bog da da bebica bude ziva i zdrava......Bozeeee .......ne vjerujem jos da sve ovo ja dozivljavam
da se spremam i ocekujem svoju bebuuuuu [sm=bravo.gif]
Sve mi nestvarno djeluje.

hehe kad se sjetim ja skulirana cijelu trudnocu na porod otisla ko da idem na kontrolu...trudovi, disanje, porod...odmor od dva sata i onda mi je donesose...gledam je...kako cu ja ovo...hraniti, presvlaciti...hocu li znati...tek me tad realnost opalila [sm=smiley1.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (22.5.2015 21:13:30)

Bas kao sto kazes kuliram [sm=smiley36.gif]Smirena ,nema straha,panike....bas nista.

Aiiii tako je to slatko kada je ugledas i stave ti je na grudi [sm=love.gif]
Nisi svjesna svoje nesvijesti....[sm=smiley36.gif]

Marien -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (22.5.2015 21:23:09)

Drage moje, da se i ja prijavim [sm=smiley1.gif], moja Ejna je dosla na svijet 15.05. dva dana poslije termina, dok smo se malo uhodale u ritam pa evo uspjeh da se javim i da vam moja bebica i ja posaljemo veliku pusu. Porod je bio prilicno gladak a bio bi jos bolji da mi babica nije prespavala i prehrkala napone misleci da se kao prvorotkinja necu tako brzo otvarati. Moj je savjet, onima koje za to jos imaju vremena- obavezno ici na vjezbe za trudnice, disanje mi je zaista pomogla a i psihofizicka priprema kako to zovu je to u pravom smislu rijeci, otisla sam tako pozitivna i sa osmijehom da se porodim a to sto nisam vristala, psovala i grcila se kao moja sapatnica u pripremi pomoglo je da se brze otvaram. Poslije poroda sam bila losa i iscrpljena i dvaput padala u nesvijest pa mi bebu nisu htjeli odmah donijeti ali je ona i kasnije iako sitna htjela dojiti pa smo i to evo do sada uspjesno rijesile. Bolovi i slabost se zaista najbrze zaborave i ostane samo vanzemaljska ljubav kad se svoje pile pogleda. Drage moje, puno vas ljubimo, uzivajte u trudnoci i zelim vam puno srece, da uskoro budete sa svojim bebama a sve vam brzo i lako prodje.

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (22.5.2015 21:27:44)

IZVORNA PORUKA: Marien

Drage moje, da se i ja prijavim [sm=smiley1.gif], moja Ejna je dosla na svijet 15.05. dva dana poslije termina, dok smo se malo uhodale u ritam pa evo uspjeh da se javim i da vam moja bebica i ja posaljemo veliku pusu. Porod je bio prilicno gladak a bio bi jos bolji da mi babica nije prespavala i prehrkala napone misleci da se kao prvorotkinja necu tako brzo otvarati. Moj je savjet, onima koje za to jos imaju vremena- obavezno ici na vjezbe za trudnice, disanje mi je zaista pomogla a i psihofizicka priprema kako to zovu je to u pravom smislu rijeci, otisla sam tako pozitivna i sa osmijehom da se porodim a to sto nisam vristala, psovala i grcila se kao moja sapatnica u pripremi pomoglo je da se brze otvaram. Poslije poroda sam bila losa i iscrpljena i dvaput padala u nesvijest pa mi bebu nisu htjeli odmah donijeti ali je ona i kasnije iako sitna htjela dojiti pa smo i to evo do sada uspjesno rijesile. Bolovi i slabost se zaista najbrze zaborave i ostane samo vanzemaljska ljubav kad se svoje pile pogleda. Drage moje, puno vas ljubimo, uzivajte u trudnoci i zelim vam puno srece, da uskoro budete sa svojim bebama a sve vam brzo i lako prodje.

cestitam, volite se i mazite [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ne govorim ja bezze da su vjezbe dobre..ista sam takva bila...disi, puhci sa svakim bolom sve bliza [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (22.5.2015 21:50:11)

Cestitam draga [sm=bravo.gif]. Da je u zivotu samo lijepe stvari prate. A, tebi zelim brz oporavak (mada si prve dane pregurala)
.

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (22.5.2015 22:06:36)

cestitam Marien [sm=bravo.gif] od srca vam zelim sve najljepse, da budete sretne i zadovoljne, da se mazite i pazite!

ja bih ovom prilikom da kazem da imam najdivnijeg muza [sm=bravo.gif] samo sam spomenula vir on je dusa draga, vracao se s posla i svratio, opuhao dm [sm=smiley36.gif]
dosao na vrata sa dvije pune velike kese [sm=smiley36.gif] kaze nisu imali vise, uzeo 14 paketa [sm=smiley36.gif]
sutra ce kaze svratiti u drugi dm jer zna koliko meni to treba [sm=smiley27.gif]

ujedno da vas i upozorim ako ste planirale kupovati da pohitite[sm=smiley36.gif]

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (22.5.2015 22:17:28)

Haha..i meni je moj kupio..ali bilo samo 7 pakovanja tj. 14 jer je 1+1. Ne znam jel to dovoljno [sm=zmeden.gif]. rece mi muz da je sutra i popust od 10 %. Slave rodjendan.

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (22.5.2015 22:23:01)

Nigdje nikog [sm=smiley36.gif]
mala ostala kod nane, a ja odmaram. Uzivam u tisini. Sad kontam da bih mogla neki film pogledati. Bas nisam odavno.

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (22.5.2015 22:26:08)

ja sam bas malo krvarila...roskasto tzv. lohinje...mislim da me 5-6 paketa pokrilo [sm=smiley36.gif]

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (22.5.2015 22:30:27)

IZVORNA PORUKA: rose

ja sam bas malo krvarila...roskasto tzv. lohinje...mislim da me 5-6 paketa pokrilo [sm=smiley36.gif]

Blago tebi..zapravo, nisam ni ja nesto pretjerano, ali je trajalo skoro.40 dana..mozda 2-3 dana krace. Znam da sam u pocetku stavljala po 3. [sm=smiley36.gif]. bijala se da ne prodje. Kasnije sam se dozvala jer nije bilo potrebe [sm=smiley36.gif].
ma ako zafali nek muz opet kupuje..a kasnije mogu i.oni obicni s krilcima.

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (22.5.2015 22:38:52)

Blago tebi..zapravo, nisam ni ja nesto pretjerano, ali je trajalo skoro.40 dana..mozda 2-3 dana krace. Znam da sam u pocetku stavljala po 3. [sm=smiley36.gif]. bijala se da ne prodje. Kasnije sam se dozvala jer nije bilo potrebe [sm=smiley36.gif].

ja po 1 preko onog nepromocivog s krilcima...malo roskasto a cesto sam se prala i mazala balzamom perzvianum..7 dana konci ispali i rivanol obloge...mislim da sam tad i prestala krvariti

meni su inace i menstruacije blage i kratke [sm=smiley1.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (22.5.2015 22:40:09)

kod mene identicno, ja 2-3 dana prebacila preko 40. jesam zadnjih 20 dana atavljala one dnevne ali zato u pocetku po 3 vira na cik cak plus libress onaj nocni najduzi.
i tih libress moram zalihu napraviti, i oni idu ko halva [sm=smiley36.gif]

mi se iskupismo oko pola 10, malena dosla kuci ranije, bila je kod nani na gostovanju, muz s posla. nismo je kupali preumorni smo. ako ne bude sutra nocila kod sveki onda cemo sutra.

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (22.5.2015 23:15:17)

Zene moje, evo i torte, gosti otisli maloprije [sm=bravo.gif]
Jel vas bole ledja nekako u donjem dijelu? Ja primjetim mozda 10ak dana da kad sjedem, jedva ustanem, bas me ukoci... Jel moguce da je od trudnoce ili [sm=zmeden.gif] A u 15. nedjelji sam tek...

[img]http://s2.postimg.org/ms9s1jget/11350565_1585133911765214_1829118994898799837_n.jpg[/img]
[sm=darilo.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (23.5.2015 0:16:26)

cestitam draga moja od [sm=smiley27.gif] neka vam je ziva i zdrava puno godina, zajedno sa vama, sad uzivaj u carima majcinstva, ljubi svoju curicu od nas [sm=smiley1.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (23.5.2015 0:19:07)

iskrene cestitke i nasoj no idea, neka joj je ziva i zdrava puno godina, a mama da se sto prije opravi [sm=bravo.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (23.5.2015 0:21:21)

Psiholog27...04.05 [sm=modricrtici.gif] valjda se porodila [sm=smiley36.gif]
Marien...15.05 [sm=rozacrtici.gif] porodila se [sm=bravo.gif]
Scarlet...17.05 [sm=rozacrtici.gif] porodila se [sm=bravo.gif]
No idea...22.05 [sm=rozacrtici.gif] porodila se [sm=bravo.gif]

Pinkie pie...04.06. [sm=modricrtici.gif]
Bella...08.06. [sm=rozacrtici.gif]
Alldi.. 10.06.
Seashells... 12.06. [sm=modricrtici.gif]
Alman...29.06. [sm=modricrtici.gif]
Mala curica...30.06. [sm=rozacrtici.gif]

Sabiinaa...01.07.[sm=rozacrtici.gif]
Mybaby...03.07.
Diska4....04.07. [sm=modricrtici.gif] i [sm=modricrtici.gif]
Lala88...20.07. [sm=modricrtici.gif]
Adano...22.07. [sm=rozacrtici.gif]
Memsi ...22.07. [sm=rozacrtici.gif]
Anitaa...30.07. [sm=rozacrtici.gif]

Maksi....06.08.[sm=modricrtici.gif]
Rose...14.08. [sm=rozacrtici.gif]
Pandica ...15.08. [sm=modricrtici.gif]
Mastalica...15.08.
Meri1983...17.08. [sm=rozacrtici.gif]
Putujuca...18.08. [sm=modricrtici.gif]
LieToMe....24.08. [sm=rozacrtici.gif]
Aleah...26.08.
MAM...28.8. [sm=rozacrtici.gif]
Bebac bucko...31.08.

Novo Ime... 02.09. [sm=modricrtici.gif]
Savi...08.09. [sm=modricrtici.gif]
Araj .... 12.09. [sm=modricrtici.gif]
Pcelica Maja5.... 15.09.
Carobno Jutro ....20.09. [sm=rozacrtici.gif]
Ninuska ...23.09. [sm=modricrtici.gif]

Aidana ...06.10.
Finepex..13.10.
Blue moon ... 22. 10.
Amiina ....24.10.

Pcelica...02.11.
ziel ...19.11. [sm=modricrtici.gif]

Leena .....14.12.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>