Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 9:07:43
ninuska
IZVORNA PORUKA: ziel
IZVORNA PORUKA: ninuska
Jutroooo M.A.M zao mi je, draga. Eto ltm ti rece..mozes vaditi zub..da se rijesis danas. Znam kako je gadno LTM sta mislis da naspes vode u kadu, das joj igracke i nek se brcka malo. U medjuvremenu je nasapunjas, ali je zaljevas vidom iz neke kantice? Nama je upalilo. Imali smo tu fazu. Narocito je bio problem tus i kosa. Ovako smo polako dok se nije oslobodila. ziel kako prodje jucerasnji dan? Jel bilo kolaca? Mogla bih jedan . carobno jutro jedan za tebe . Pokusaj da vise lezis dok ne prodje
Evo torte nisam jos otvorila, jer mi je sijelo tek vcrs, sinoc nisam mogla napraviti sijelo, pa cemo vcrs da je probamo
Ukras je oblik slusalica za doktore Iznenadila me je zaovica
Ako je ukusom kao sto izgleda nece ni komad ostati. Svaka cast. Super, taman petak, najbolje za druzenje da ne mislus kako moras ustati rano na posao
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 9:10:17
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: LieToMe
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
Jutro zene, mene jos krsta bole. Jedva hodam. Gdje mi je mala curica, kad krenem hodati odmah mi ona i njeni bolovi padnu na pamet
MAM, pa misa mu i tebe zub, leti zubaru, mogu one neke anestezije bez necega, sad sam zaboravila. Uglavnom mogu.
LTM, ja stvarno preskacem tvoje recenice o ciscenju, prosto me same seebe stid, zivota mi. Jos zena sa skracenim grlicem. STa bi blo da nije. Svaka cas_t, divim ti se
Mi cemo sljedece sedmice da krecimo. Dogovorili smo s cikom, moramo plafone guliti, popucali. elem jedva cekam da krenemo u radove a jos vise jedva cekam da to prodje
Uh draga pricaj mi o tome, i kod mene zidovi zreli za krecenje, moracemo iducih 20-ak dana to zavrsiti, dok mi je jos lahko to cistiti, jos mi stomko mali, ne primjeti se jos trudnoca
LTM moracu i ja nabaviti tu spravu za ciscenje prozora , pametna stvar
e stvarka je super majke mi, ja se preporodila od kako sa tim cistim. i bas budu kristalno cisti bez packi. samo ej fazon da se dobro naprscu onim sredstvom za pranje prozora ako ima tragova od musica da ih malo omeksa. meni je dragi cini mi se u obiju kupio (ruke mu se pozlatile)
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 9:14:14
LieToMe RR
Jutroooo M.A.M zao mi je, draga. Eto ltm ti rece..mozes vaditi zub..da se rijesis danas. Znam kako je gadno LTM sta mislis da naspes vode u kadu, das joj igracke i nek se brcka malo. U medjuvremenu je nasapunjas, ali je zaljevas vidom iz neke kantice? Nama je upalilo. Imali smo tu fazu. Narocito je bio problem tus i kosa. Ovako smo polako dok se nije oslobodila. ziel kako prodje jucerasnji dan? Jel bilo kolaca? Mogla bih jedan . carobno jutro jedan za tebe . Pokusaj da vise lezis dok ne prodje
draga ninuska sve smo mi probali i brckanje i patkice, i pjenu, cak i kanticu (imamo super kanticu sa rupicama sto je dosla uz njenu kadicu, bas kantica-tus) i volila ju je prije, sad je ne moze ocima mislim da je faza neka u pitanju, bas je pocela iz cista mira. jos smo stvarno pazljivi, nikad pjene po licu, nikad u usi voda nije usla... ali to je vise postao horor kad njoj treba kosu prati. ja se danima psihicki pripremam jer sam ja preuzela tu ulogu pranja kose pa dijete kad me vidi u kupatilu hoce fras da dozivi. mislim da se sa 12og cujemo do prizemlja, mi kako je smirujemo i tjesimo i ona kako place i vristi. sad kako je veca redovno krene da zakoraci iz kade a kad zavrsi pranje kose i kad onda mi pocnemo da je hvalimo i govorimo bravo ona doslovno u sekundi kroz suze pocne da se smije i pljesce sama sebi zaboravila je kako ju je tajo prosle godine bacakao po plicaku na moru, kako je uroni i izroni a ona crce od sege. ako odemo na more nadam se da ce se prisjetiti kako je uzivala u tom potapanju pa valjda ce uskoro i to popustiti
To je def faza. Kazem ti i kod nas je bila otprilike u tom peridu. Bas iz cista mira. Probaj obicnu kanticu koja je ne podsjeca na tus. Tako smo mi. Zapricamo je i polako krenemo od kraja kose. Ili da pokusate neko dr da je okupa. Moja se jedno vrijeme kod nane kupala kad ode na spavanje. Ona s njom polako i nekako je obrlati. Treba zivaca za to. A nije ni jednostavno slusati dok vriste
probacemo veceras sa drugim kanticama i drugim igrackama pa vidjecemo. znam da je faza samo treba to pregurati nekako. a nije jednostavno slusati, meni bude zlo, zeludac me zaboli. koliko ona njega doziva , pa ga grli i sklanja se od mene, pa govori mama nemoj gluho i daleko bilo, isto da joj ne znam ti sta radimo. ja bih evo sad mogla da se isplacem ko kisna godina kad samo taj zvuk sebi docaram bas mi bude tesko.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 9:23:06
pandica
Jutro cure Ziel tortica je prekrasna, vjerujem da je i ukusna LTM, gdje ti muz nadje ovu pametnu spravicu... Ja trazila i jeino nabasala na ovu od 100Km, kontam lijepe moje rukice
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 9:27:45
alman
jutro kako ste mi bebeljuce, jeste li mi se naspavale, ja sam anas super nista me ne boli od jutros, meni je ovo moje stanje fascinanatno, jeda dan se raspadam od bolova, sutradan nista
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 9:31:17
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: pandica
Jutro cure Ziel tortica je prekrasna, vjerujem da je i ukusna LTM, gdje ti muz nadje ovu pametnu spravicu... Ja trazila i jeino nabasala na ovu od 100Km, kontam lijepe moje rukice
u obiju sasvim slucajno nekad prije 3 godine. i nije bila ni skupa ne znam da je vise od 10 KM platio (tacno cu vam slikati kad dodjem kuci). ruke mu se pozlatile e kad je on dusa draga dosao kuci i kaze kupio sam ti nesto (ja kontam orhideja) kad ono sokocalo za prozore meni se isplatila samo za 4 prozora na balkonu (ukupne duzine 3,20 m) povelik mi balkon stvarno a i nezgodno je kad zivis na 12om prati prozore s vanje strane jos kad su klizni ko moji sa ovom spravom ja to sad pa sad
< Poruku je uredio LieToMe -- 22.5.2015 9:32:35 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 9:35:26
rose
Jutrooooo kakve ste mi jutros?
Ja ko djevojcica valjda do vremena, manje sam imala kiselinu, spavala sam sve u komadu, ni okrenula se nisam, a i jutros kad sam vidjela da je malo zahladilo bi mi lakse a i peeettttaaaaaakkkkk juuupppiiiiiiiii
Ja vec uveliko na poslu, nesica i caj se piju, bujrum Odoh sad da iscitam sta ste ovo sve pisale. Ja nisam stigla ni da uletim a kamo li da pisem. Kad sam dosla kuci razletila se malo sa malenom, malo kucanskih poslova. Oprala prozore na balkonu i dnevnom boravku (njenih prstica na sve strane ) pa smo se igrale, pa sam opet malo raduckala...
Draga LTM odmori malo , mene stid koliko ti radis, meni mrsko postalo kako sam trudna smanjila u pola Radim samo ono sto je glavno
i ja isto...fakat mi se ne da nista umorim se dok se sagnem jednom
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 9:35:48
rose
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
Jutro drage moje,kod mene nikakvo,citavu noc nisam zaspala od zuba cak sam i povracala od bolova Recite mi nisam upratila smije li se vaditi zub sa anestezijom ?
ma smije...nemoj se patiti..ima anestezija bez adrenalina
< Poruku je uredio rose -- 22.5.2015 9:36:05 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 9:41:07
rose
Carobno jutro gdje si ti nama Ja cu sad ovako iz daljine da posmatram te vase radove (ti, rose, mam, alman je cini mi se jos u radovima...a ima i jos forumasica sto samupratila da ce biti u radovima, cini mi se da je imala curica spominjala nesto) i bodriti vas sve skupa Da nisam sa defektnim grlicem ja bih se ponudila vama koje ste u sarajevu da vam pripomognem (iz cistog entuzijazma i jer volim sve radove koje ukljucuju vodu - izuzev moje pegle na vodu )
Ma joj posla u kuci stalno, narocito kad radis cijeli dan pa onda dodjes kuci i svasta tenesto ceka. Sinoc opet masina radila, ako ne ispeglam veceras onda nedjelja. Danas mi dolazi najbolja drugarica na kaficu i kolace (i njoj bio nedavno rodjendan pa nismo stigle ranije da se organizujemo) tako da je danas razmjena poklona a veceras bi trebali i malenu kupati generalno (mozda ostane sutra kod sveki da noci). Meni je njeno kupanje u zadnje vrijeme postalo horor prica. Iz cista mira prije pola godine dijete kad vidi tus da krene prema glavi i kosi hoce fras da dozivi to su muke dok mi nju okupamo.
i moja S drami na pranje kose...drzi peskir na ocima i skici i place svo vrijeme
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 9:53:00
LieToMe RR
Hej zene. Nisam u toku. Za sta je dobra prolom voda? Znam za istu, ali pojma nemam za sta je
Za sve Za bubrege, izbacivanje pjeska i kamenca, za mokracne kanale, sve vrste mokracnih infekcija...cak ima pozitivna svojstva i na kozu i jos neke djidje... pise na flasi sve. Sto bi nas narod rekao birilaĆ ja sam je jutros ponijela na posao, danas mi je dan prolom vode
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 10:03:17
maksi
Jutro ,
Vratih se iz doma zdravlja,vadila krv i dala urin,uzela recept za apaurine nekad mi bas dobro dodje,da dignem u apoteci propisala mi dvije kutije koda sam kakav narkoman
Ovo vrijeme samo za spavati tako da cu ruckiti i u horinzontalu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 10:14:54
LieToMe RR
Ja sam jela, popila ness, caj od aronije, popila i casu prolom vode, evo drugu pijuckam... prozor mi sirom otvoren, disem punim plucima... a i posla nema pa dangubim po facebooku i forumu jos da je kakva fotelja i dekica...gdje bi mi bio kraj
maksi polako sa tim apaurinima
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 10:20:29
savi
Jutroooo, ja se fino naspavala, jela prije dva sata i opet gladna. Baš imam apetita, još je popustio kako je je bilo na početku Mislim da ću do kraja biti u plusu najmanje 20 kg Ziel torta baš izgleda primamljivo mmmmm
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 10:24:42
alman
aj ja sam bila gladna, nenormalno, kako sam jucer samo malo jela sinoc jedva zaspala od gladi al nisam htjela silaziti da jedem, mislila sam pojescu pecenog vola, pojela jednu kiflu i malo krompirica, i doslo mi do grla, ni sama ne mogu da vjerujem
evo kafica pecena pa bujrum ako je koja za
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 10:29:15
alman
Ziel torta je bas super, sigurno ce bit i ukusna za zaovicu
LTM ako se mala nije nista prepala onda je to samo jedna faza koja ce sama od sebe da prodje, jesi li joj davala da se sama poljeva, nama je to pomoglo kad smo imali tu fazu, mada sam je kod svog malog bila kriva, rano sam ga posla kupati onako direkt iz tusa pa se prepao
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 10:29:36
ninuska
I ja zavrsih poslice po kuci, pa hocu da doruckujem. Muz donio svjeze kifle pa cemo uz njih tanko narezanu poli salamu, kuhana jaja i majonezu. Nezdrav obrok . Sta da se radi hihi
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 10:37:20
LieToMe RR
alman ma nije se nista prepala, cak se u pocetku sama sa tusem igrala, znala nas je okupati, jednom je svo kupatilo bilo mokro, bas smo se dobro zabavljali i onda bas ono nicim izazvano. stres i panika... nista probacu veceras sa kanticom, i sapoljevanjem, pa vidjecemo na sta ce liciti
ninuska pravo zdrav dorucak neka hajd sta fali, i ja sam ovih dana udarila po pitama, pastetama cak i majonezi. sljedece hefte se vracam u normalu, kad dragi bude imao normalno radnovrijeme pa budemo jeli supice i variva
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 10:38:38
ninuska
Nego, ne ispricah vam.sta mi se desilo u Bingu jucer. Kupila sladoled, onaj porodicni u kutiji, donijela kuci, jednu turu pojeli i mala hoce jos malo. Kako izvadih iz zamrzivaca bacim oko na kutiju i rok trajanja. Kad imam sta vidjeti. Rok mu bio do 9.03 . Skoro dva i pol mjeseca . Hiljadu misli kroz glavu..reko ako smo se potrovali...nisu normalni. Ne bude mi tesko i izrovim racun iz smeca i danas kad krenem po A. u vrtic svratit cu i odnijet im ostatak sladoleda. Uglavnom, ostadosmo neotrovani hB
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 10:50:47
LieToMe RR
ninuska u principu ne bih trebalo da bude nista od sladoleda ako je skladisten kakoi treba (na dobroj temepraturi) i ne bih da te prepadam ali inkubacija moze biti do 72 sata pa ipak malo pripazi. a ja bih im svakako vratila sladoled pa nek ga sami pojedu strasno mom dragom su u bingu nedavno regularno naplatili kinder jaje (jos nije puno stvarki ni kupio) i kako je prodavacicas stavljala u kesu nije skontao dosao kuci da malu obraduje kad nemaaaaaaa ali nisu zaboravili naplatiti i staviti na racun.
M.A.M. za zubarku i tvoj zub. drago mi je da si se rijesila bola
Dr.Drljevic
Interesuje me, da li je vas privatni dr. kod kod kojeg ste vodili trudnocu preporucio dr. Drljevica u Vojnoj. Imam primjer dva razlicita privatnika s istom preporukom...zanima me da li se radi o "talu" tj. "biznis" potezu dr. Drljevica
Da (72%)
Ne (28%)
Broj svih glasova: 71
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!