|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj
21.5.2015 15:23:20   
M.A.M.
meni danas ni kafa ne pomaze,samo me negdje baca a nece san na oci

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1701
21.5.2015 15:23:27   
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

IZVORNA PORUKA: ernadanada

Da da ljepo je otici prosetati kad imas s kim ili kad je lijepo vreme.Danska nije bas topla,male su temperature.inace sam sama od mm su roditelji tu ali i oni rade,isto tako i brat i djevojka mu.svi su u obavezama.do vikenda kad odemo malo do njegovih.do grada mi treba meto a i nisam nesto hodala da bih znala sama po gradu.tako da sam uvjek sama kuci i mogu da placem do mile volje.ali evo drago mi je da sam se uclanila u forum,ljepo je vidjeti da jedna drugoj dajete savjete i pomognte i lijepo komunicirate.

ih uskoro ces skontati da si cijeli dan na forumu a rucak nisi skuhala user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Koja si ti meni legenda user posted image
A ovaj forum je zaraza fakat,meni bi nesto bilo kad se nebih jedan dan javila,bas ce mi faliti kad mi odete sve na drugu temu

pa doci ces i ti...ja sam ovdje asktivna od 2010...uglavnom na chat temi na podforumu zajednica....i to smo tu sve presle nakon prvog rodjendaan svog djeteta/djece ...ima tu i mama tinejdzera i beba user posted image a do tada smo prolazile ove specijalizovane podforume user posted image

Ja nesto kontam kuka a termin joj 4 dana nakon mog i cuj sad otici cemo sve user posted image user posted image  
Pa valjda ce biti i setnji po Vilsu i kafa user posted image  a treba i te slicice mijenjati
E jel neko ima onih nindza kornjaca user posted image user posted image  mi njih nismo kompletirali, kasno smo poceli skupljati, mislim da mi fale i neke slicice a i figurica nam fali, moram provjeriti i skuplja li neko zivotinjsko carstvo (ne ovo junior nego onaj klasicni) i toga imam i duplih i da mi fali user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1702
21.5.2015 15:26:05   
ernadanada
A ja pozeljela raditi :)kad smo kod rucka juce sam se naradila napravih 5 tepsija pite sto sirnice,sto bureka,sarenog bureka i krompiruse,reko malo nama malo njegovim roditeljima,malo bratu i djevojci mu hh dva sata sam ravijala al na kraju ispjela i bilo je super.danas malo tikvica gljiva i paprika isprziti s vrhnjem i ima jos pite od juce pa bujrum

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1703
21.5.2015 15:27:17   
M.A.M.
Pa hocete prije mene user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1704
21.5.2015 15:30:19   
rose

Pa hocete prije mene user posted image

a ko zna..mozda odemo isti dan...mene S 6 dana preko termina vozila user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1705
21.5.2015 15:30:40   
M.A.M.
Ja sam danas maksuz uzela mladog krompira al onaj sitni,najsitniji koji je bio pa cu u tavu na maslinovo ulje i sa zacinima samo preprziti i ribu,dosta od mene user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1706
21.5.2015 15:30:53   
Carobno jutro

Otici cete sve prije meneuser posted image
Ja sam ovdje od 2011. godine. Uglavnom sam bila u ccekaonici. Nacekala sam se godinamauser posted image

Btw, ruckka nemam, niti cu ga imatiuser posted image Ima kucna dostava, sta ja mogu..

Otkako se ne javih pa do sada sam spavalauser posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1707
21.5.2015 15:31:17   
rose

A ja pozeljela raditi :)kad smo kod rucka juce sam se naradila napravih 5 tepsija pite sto sirnice,sto bureka,sarenog bureka i krompiruse,reko malo nama malo njegovim roditeljima,malo bratu i djevojci mu hh dva sata sam ravijala al na kraju ispjela i bilo je super.danas malo tikvica gljiva i paprika isprziti s vrhnjem i ima jos pite od juce pa bujrum

user posted image user posted image kako ti se dalo...jel i oni tebi kuhaju? meni vala ne pada na pamet tako nesto...ako kuham, to je nas rucak samo user posted image

(odgovor članu ernadanada)
Neposredna veza do poruke: 1708
21.5.2015 15:31:46   
alman

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Da da ljepo je otici prosetati kad imas s kim ili kad je lijepo vreme.Danska nije bas topla,male su temperature.inace sam sama od mm su roditelji tu ali i oni rade,isto tako i brat i djevojka mu.svi su u obavezama.do vikenda kad odemo malo do njegovih.do grada mi treba meto a i nisam nesto hodala da bih znala sama po gradu.tako da sam uvjek sama kuci i mogu da placem do mile volje.ali evo drago mi je da sam se uclanila u forum,ljepo je vidjeti da jedna drugoj dajete savjete i pomognte i lijepo komunicirate.

ih uskoro ces skontati da si cijeli dan na forumu a rucak nisi skuhala user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Koja si ti meni legenda user posted image
A ovaj forum je zaraza fakat,meni bi nesto bilo kad se nebih jedan dan javila,bas ce mi faliti kad mi odete sve na drugu temu

pa doci ces i ti...ja sam ovdje asktivna od 2010...uglavnom na chat temi na podforumu zajednica....i to smo tu sve presle nakon prvog rodjendaan svog djeteta/djece ...ima tu i mama tinejdzera i beba user posted image a do tada smo prolazile ove specijalizovane podforume user posted image

Ja nesto kontam kuka a termin joj 4 dana nakon mog i cuj sad otici cemo sve user posted image user posted image  
Pa valjda ce biti i setnji po Vilsu i kafa user posted image  a treba i te slicice mijenjati
E jel neko ima onih nindza kornjaca user posted image user posted image  mi njih nismo kompletirali, kasno smo poceli skupljati, mislim da mi fale i neke slicice a i figurica nam fali, moram provjeriti i skuplja li neko zivotinjsko carstvo (ne ovo junior nego onaj klasicni) i toga imam i duplih i da mi fali user posted image

mi imamo viska slicica, koje ti trebaju, a od figurica nam fale ejpril i ucitelj, zaboravila sam da ste jucer pricale o tome, moj i bas voli i igra se sa njima, al naravno mora on da pobjedi user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

Neposredna veza do poruke: 1709
21.5.2015 15:32:46   
rose

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Otici cete sve prije meneuser posted image
Ja sam ovdje od 2011. godine. Uglavnom sam bila u ccekaonici. Nacekala sam se godinamauser posted image

Btw, ruckka nemam, niti cu ga imatiuser posted image Ima kucna dostava, sta ja mogu..

Otkako se ne javih pa do sada sam spavalauser posted image

ma ja sam zapravo od maja 2009 al nisam bila puno aktivna..tj prijavil se da sam trudna ..pa ondfa kiretaza...e onda 2010 aktivirah se na trudnicama ko velika..pa na bebama..pa na svemu i svacemu user posted image

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1710
21.5.2015 15:34:52   
M.A.M.
rose ti si mogla ovdje i u moderatoreuser posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1711
21.5.2015 15:35:18   
alman

svaka ti cast zenouser posted image , ja new mogu vec dugo pitu razvijati, jedino maslenjak i to mali nastolu, al zato sveki i mama naprave user posted image

Neposredna veza do poruke: 1712
21.5.2015 15:36:46   
ernadanada
Iskreno jedva sam ti ja to nekako izdrzala,jos juce cistila radila,i onda po pitama al sta cu skuhaju i oni meni sto god volim.a mm voli mnogo pitu no oni to ovde ne prave,tek kad idu u BiH jedu i reko odoh ja njima napraviti bi mi drago kako su se svi pocastili i najeli.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1713
21.5.2015 15:37:46   
LieToMe RR
alman javim ti sta imamo duplih slicica i sta nam fali. figurica duplih i nemamo a fali nam dosta user posted image

jeste neke samo o hrani pricate user posted image  koji sam ja peh pa ja i u prvoj trudnoci gladna bila svih 9 mjeseci isto ko i u ovoj user posted image
ja u subotu imam tu festu gore kod sveki, svi cemo se okupiti. brat i djever molili za lazanje ove moje a dragi radi subotu do 2 tako da cu ja po svoj prilici ujutru poraniti da napravim lazanje, skuham i napravim sve sto treba, i onda sve to skupa sa malenom i njenom putnom torbom user posted image  transportovat na lokaciju.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1714
21.5.2015 15:38:07   
alman
i ja sam clan od 2009 kad sam bila trudna sa malcem, al poslije poroda nisam bila nikako aktivna do ove sad trudnoce, imam par zena na fb,, valjda nece bit isto i poslije ovog poroda

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1715
21.5.2015 15:41:10   
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: alman

svaka ti cast zenouser posted image , ja new mogu vec dugo pitu razvijati, jedino maslenjak i to mali nastolu, al zato sveki i mama naprave user posted image

e vala ja pitu ne razvijam ni kad nisam trudna user posted image  
jebi ga radim do pola 5 pa necu je jesti u 9. a vikendom smo slabo kuci, kad da razvijam.

nama sad kad se jede napravi nam teta koja cuva malenu (to je inaceod moje mame najbolja prijateljica). zena voli kuhati i nista joj nije mrsko ma da meni bezze da mi zena kuha, nije tu da kuha nego da uziva sa malenom. ali kad nam prahne pita onda jeona tu. mi kuci s posla a pita vruca uuuhhhh
al vala ne bih mogla sad ni pite, tacno sam ko u poslovici: niti me je.... niti kuci voditi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1716
21.5.2015 15:42:23   
alman
joj nemam pojma ni ja sta cu za rucak a vec sam ogladnila pravo, nisam nesto ni jela danas, pojela jednu babanu i kriskicu sa povlakom i jednu krastavicu, ubise me ovi zubi i glava, mislim da cu popiti paracetemol ne mogu vise da trpim valjda ce mi pomoci, jos mi je haus u kuci sve dignuto a ja prstom cijeli dan nisam makla user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1717
21.5.2015 15:50:44   
rose

ma jok to mi je vec nepotrebno opterecenje...ove sada su dobre user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1718
21.5.2015 15:52:47   
rose

jebi ga radim do pola 5 pa necu je jesti u 9. a vikendom smo slabo kuci, kad da razvijam.

nama sad kad se jede napravi nam teta koja cuva malenu (to je inaceod moje mame najbolja prijateljica). zena voli kuhati i nista joj nije mrsko ma da meni bezze da mi zena kuha, nije tu da kuha nego da uziva sa malenom. ali kad nam prahne pita onda jeona tu. mi kuci s posla a pita vruca uuuhhhh
al vala ne bih mogla sad ni pite, tacno sam ko u poslovici: niti me je.... niti kuci voditi user posted image user posted image user posted image

ma meni kad se jede ja kupim...od pita pravim samo slaganu zeljanicu od gotove kore user posted image

Neposredna veza do poruke: 1719
21.5.2015 15:52:57   
LieToMe RR

ma jok to mi je vec nepotrebno opterecenje...ove sada su dobre user posted image

ne moze ona bolan user posted image user posted image  otjera nam pola foruma user posted image user posted image  pa ni finipex vise ne posjecuje ovu temu a i ona druga forumasica nas je napala

< Poruku je uredio LieToMe -- 21.5.2015 15:54:53 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1720
21.5.2015 15:56:16   
LieToMe RR

ma meni kad se jede ja kupim...od pita pravim samo slaganu zeljanicu od gotove kore user posted image

ista sam user posted image  a vala vise i volim slaganu zeljanicu nekako mi bogatija bude jos ja stavim vise spinata i sira uuuhhh
a volim kljukusu
za sveostalo, tu je master card user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1721
21.5.2015 15:57:00   
rose

ne moze ona bolan user posted image user posted image  otjera nam pola foruma user posted image user posted image  pa ni finipex vise ne posjecuje ovu temu a i ona druga forumasica nas je napala

ma da...nisam kolegijalna, zacatavam teme i tjeram zene..mislim ja sam antimoderator user posted image

Neposredna veza do poruke: 1722
21.5.2015 15:57:37   
ernadanada
E vala i ja bih voljela kad bih je imala ovde gdje kupiti,nego moram sutiti i razvijati.jos ih juce zezam eh sad ste jeli i nema do godine pite.nisam ja to ni izgovorila kaze mm vala mozes nam po jednu napraviti svake sedmice user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1723
21.5.2015 15:59:54   
rose

E vala i ja bih voljela kad bih je imala ovde gdje kupiti,nego moram sutiti i razvijati.jos ih juce zezam eh sad ste jeli i nema do godine pite.nisam ja to ni izgovorila kaze mm vala mozes nam po jednu napraviti svake sedmice user posted image

a cudi me...tamo ima velika zajednica bosanaca...ja vjerujem da ima i neka buregdzinica...izguglaj...kad ima u americi ima i tu garant...u kom si gradu

Neposredna veza do poruke: 1724
21.5.2015 16:00:41   
LieToMe RR

ma da...nisam kolegijalna, zacatavam teme i tjeram zene..mislim ja sam antimoderator user posted image

ma ok si ti user posted image  sve dok ne pocnes one kilometarske postove sa podacima sa googla i dok ne pocnes neke rijeci upotrebljavati koje moramo mi ostale googlati  da bi prevele...nemimetiti (jel ono bijese) user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

zenska imena
monna

Prijedlog za zensko ime

zenska imena (97%)

zenska imena (3%)

Broj svih glasova: 76

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *