|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj
21.5.2015 13:23:24   
mala curica
62 imam previse oko 50kom kratkih i isto talo dugih rukava.
Pa kontam da mi nije malo to.sto imam 56 broj.
Ali kao sto kazes u prvim danima kada beba dodje kuci mogu oblaciti to sto imam 56(a znam sebe uzet cu bar jos nesto tog broja)
pa onda i veci broj poceti,nema veze sto je malo veliko.
Manji broj nisam ni kupovala jer je beba bas duga,vec sada ima preko 46cm.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1676
21.5.2015 13:37:10   
LieToMe RR
Ma bice ti dovoljno, i ja sam podvrtala rukave svojoj, bila je pravo duga sa 55  cm rodjena. Nismo uopste 56 puno imali i nije nam stvarno ni trebalo. odma je u 62 oblacili.
Jedino smo se kod pelena zeznuli, uzeli joj dvicu premium care pampers (one bijele) i bile su joj malo velike. tacno nam je jedan paket jedinice premostio situaciju do ove dvice.

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1677
21.5.2015 13:41:25   
mala curica
E super onda user posted image
A Pampers sam planirala kupiti par paketa jedinice,imam neke popuste sto sam dobila na Pampersr -25% pa cu iskoristiti.
Imam jedan paket.
A i ja mislim da bi odmah 2 bilo veliko.
Bas mi je drago za garderobicu da odgovara.Pokusavam uci u taj fazon kako i sta treba,ucim user posted image

Ehhh idem sada da pripremin za cigara burek da napravim za rucak.Njamiiiii

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1678
21.5.2015 13:52:28   
LieToMe RR
Ja bih ti savjetovala kad vec imas te popuste radje uzmi 2cu. Mi smo cini mi se samo jedan onaj veliki paket keca potrosili i odmah na 2cu presli. Ako ti zafali lakse ti je kupiti manji paket.
A za garderobicu i to isto mozes dokupiti ako ti zafali ali vjerujem da nece. sta fali sto je malo komotnije.

Ma usla si tu fazon user posted image  ne brini, bice to sve ok.
Ja sam nekakva slomljena, evo sebi ne mogu da dodjem. Kiselina me ubi. I ova ce se djevojcica izgleda sa kosom roditi. Malena je ima kose mogla joj se palmica odmah vezati user posted image

Neposredna veza do poruke: 1679
21.5.2015 14:05:22   
rose
i mojk S je cupava bila...dugo je i irokezicu imala...strsila joj kosa u vis user posted image i zgaravica me mucila ali samo navece...ovaj put sam imala par napada zgaravice ranije...i ovo kad mi se navece vrati pa i pljuvacka ode na stranu..sve se skupi...ali jos ja to ne racuna...mozda ova bude beba cela user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 1680
21.5.2015 14:17:47   
maksi
Dobar dan zene,

Tek stigoh da vam se javim,jutros po kuci pa mi bila kona na kafi fino se ispricalae. Sada nafilovala paprike i stavila ih u rernu da ih pecem a ne kuham. Vec mirisu ja sam pogladna.

Nisam nista citala pa tako ne znam sta ste pisale.user posted image

Skontah da ste pisale o zubima e kada ste kod zuba ja nocas sanjah da sam se porodila i beba ima zube i djevojcica je user posted image sada sam sigurna da je kod mene djecak user posted image user posted image

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1681
21.5.2015 14:20:29   
anitaa
Ja sam robicu br. 56 kupovala bas za svoju dusu. Na kraju je s 57 cm dosla na svijet i nosila samo jedan HM bodic za potrebe slikanja, naravno nismo mogli zakopcati, zbog slogana I love mum :-) Ovaj brroj 62 je cini mi se citavu vjecnost nosila. A zgaravicu nisam imala, da l zbog toga rodila se s tri dlake na glavi, onako bucmasta, opasnog izraza lica, ja se zezala eto samo joj debela lancina fali i ko kakav kriminalac. Zgarrravice opet ni za lijeka, izgleda da je malena vec pocela da imitirra svoju seku.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1682
21.5.2015 14:21:14   
rose

IZVORNA PORUKA: maksi

Dobar dan zene,

Tek stigoh da vam se javim,jutros po kuci pa mi bila kona na kafi fino se ispricalae. Sada nafilovala paprike i stavila ih u rernu da ih pecem a ne kuham. Vec mirisu ja sam pogladna.

Skontah da ste pisale o zubima e kada ste kod zuba ja nocas sanjah da sam se porodila i beba ima zube i djevojcica je user posted image sada sam sigurna da je kod mene djecak user posted image user posted image

ne mora znaciti ja sam uvijek sanjala cure user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1683
21.5.2015 14:30:05   
anitaa
Ja od kuce tipkam, jeste da je kucanje s mobitela malo sasavo, ali joj jeste i ovako lijepo, tisina, iispruzis se, cura u vrticu, mm na poslu...i sef mi ima malu bebu, pa razumije, zato mi je i rekao da slobodno odem ranije ako zelim, a ja sve ko ne bi, ali stvarno godi, bar koji satak, vise od tog bi dosadilo, mislim kad se generalno osjecam dobro.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1684
21.5.2015 14:44:04   
ernadanada
Jao Boze,kakav je to osjecaj places a ni sam ne znas sto places.aa sad mi je ok imala sam goscu pa smo i do plaze skoknulo prosetati,ceka me sada mnogo posla po kuci i rucak.a nesto mi se ne da imam neku mucninu u zelcu.

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1685
21.5.2015 14:45:24   
maksi
Iduce sedmice ako Bog da cemo znati koga je pola bebara,pa da pocnem sa pripremama polako jer se bas priblizilo kad skontam jos 2,5 mjeseca brzo ce to proletiti.

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: maksi

Dobar dan zene,

ne mora znaciti ja sam uvijek sanjala cure user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1686
21.5.2015 14:47:24   
maksi
Ja sam ti takva u ovoj trudnoci,cmizdrim za svaku sitnicu. Jutros sam se rasplakala jer se momci samnom zezali nesto, zeza me muz hajde se ti isplaci nisi ima dva danauser posted image
IZVORNA PORUKA: ernadanada

Jao Boze,kakav je to osjecaj places a ni sam ne znas sto places.aa sad mi je ok imala sam goscu pa smo i do plaze skoknulo prosetati,ceka me sada mnogo posla po kuci i rucak.a nesto mi se ne da imam neku mucninu u zelcu.

(odgovor članu ernadanada)
Neposredna veza do poruke: 1687
21.5.2015 14:49:24   
maksi
E sto se tice brojeva treba manje tih 56 jer bebe bas brzo prerastu,a plus moj mladji se rodio 58 dug taj ni jedan mali mu nije mogao. A broj 62 nekako se najvise iskoristi imam osjecaj i do tri mjeseca se koriste

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1688
21.5.2015 14:50:29   
ernadanada
Strasno,jos sam konstantno sama kucu,muz radi od jutra do veceri.sama kuci ko budala placem a ni sama be znam zasto.valjda ce proci i micnine i placi.

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1689
21.5.2015 14:53:47   
rose

Strasno,jos sam konstantno sama kucu,muz radi od jutra do veceri.sama kuci ko budala placem a ni sama be znam zasto.valjda ce proci i micnine i placi.

al vidim imas neku plazu user posted image zar nije to lijepo user posted image

Neposredna veza do poruke: 1690
21.5.2015 15:02:08   
ernadanada
Da da ljepo je otici prosetati kad imas s kim ili kad je lijepo vreme.Danska nije bas topla,male su temperature.inace sam sama od mm su roditelji tu ali i oni rade,isto tako i brat i djevojka mu.svi su u obavezama.do vikenda kad odemo malo do njegovih.do grada mi treba meto a i nisam nesto hodala da bih znala sama po gradu.tako da sam uvjek sama kuci i mogu da placem do mile volje.ali evo drago mi je da sam se uclanila u forum,ljepo je vidjeti da jedna drugoj dajete savjete i pomognte i lijepo komunicirate.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1691
21.5.2015 15:06:15   
rose

Da da ljepo je otici prosetati kad imas s kim ili kad je lijepo vreme.Danska nije bas topla,male su temperature.inace sam sama od mm su roditelji tu ali i oni rade,isto tako i brat i djevojka mu.svi su u obavezama.do vikenda kad odemo malo do njegovih.do grada mi treba meto a i nisam nesto hodala da bih znala sama po gradu.tako da sam uvjek sama kuci i mogu da placem do mile volje.ali evo drago mi je da sam se uclanila u forum,ljepo je vidjeti da jedna drugoj dajete savjete i pomognte i lijepo komunicirate.

ih uskoro ces skontati da si cijeli dan na forumu a rucak nisi skuhala user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1692
21.5.2015 15:10:57   
ernadanada
user posted image bitno je da sam se ja naruckila,u zadnje vreme uzivam da si napravim puru s jogurtom mmm mogla boh stalno to da jedem,i margarin s mermeladom od sipka upravo se najela,a mm ce tek u sest na veceru tako da bas imam i cio dan za forumaa kuca sredit cevse vec nekako user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1693
21.5.2015 15:13:10   
rose

user posted image bitno je da sam se ja naruckila,u zadnje vreme uzivam da si napravim puru s jogurtom mmm mogla boh stalno to da jedem,i margarin s mermeladom od sipka upravo se najela,a mm ce tek u sest na veceru tako da bas imam i cio dan za forumaa kuca sredit cevse vec nekako user posted image

ma hoce kad si kuci..malo radis nesto, malo na firumu...ja na spolus..pa kad dodjem ne da mi se nista po kuci a kuci haos user posted image

Neposredna veza do poruke: 1694
21.5.2015 15:13:27   
M.A.M.

ih uskoro ces skontati da si cijeli dan na forumu a rucak nisi skuhala user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Koja si ti meni legenda user posted image
A ovaj forum je zaraza fakat,meni bi nesto bilo kad se nebih jedan dan javila,bas ce mi faliti kad mi odete sve na drugu temu

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1695
21.5.2015 15:16:59   
ernadanada
Ajde nece nigde s mjesta cekat ce te taj posao,samo polako,bitno je da se odmoris poslje posla.kako sam ja pozeljela da radim iskreno vec dva mj.ne radim i tako mi je tesko,cini mi se gore mi sjediti kuci nego raditi.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1696
21.5.2015 15:19:01   
rose

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

user posted image user posted image user posted image
Koja si ti meni legenda user posted image
A ovaj forum je zaraza fakat,meni bi nesto bilo kad se nebih jedan dan javila,bas ce mi faliti kad mi odete sve na drugu temu

pa doci ces i ti...ja sam ovdje asktivna od 2010...uglavnom na chat temi na podforumu zajednica....i to smo tu sve presle nakon prvog rodjendaan svog djeteta/djece ...ima tu i mama tinejdzera i beba user posted image a do tada smo prolazile ove specijalizovane podforume user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1697
21.5.2015 15:19:23   
LieToMe RR
Ja sam malo dosla sebi, protegla noge, popila kafu evo sam se i slatkim dopingovala user posted image  izguracu do pola 5.
Valjda je dan takav.

Ne spominjite rucak user posted image
Dragi i ja se mimoilazimo skroz ove hefte, doslovno se ne vidimo do 9 navece i evo i maloprije zove i pita sta ces rucati user posted image  a meni muuukkkkaaaa, kiselina...

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1698
21.5.2015 15:19:56   
rose

Ajde nece nigde s mjesta cekat ce te taj posao,samo polako,bitno je da se odmoris poslje posla.kako sam ja pozeljela da radim iskreno vec dva mj.ne radim i tako mi je tesko,cini mi se gore mi sjediti kuci nego raditi.

ja pozelila malo na odmor user posted image uzela sam prvu sedmicu juna user posted image

Neposredna veza do poruke: 1699
21.5.2015 15:20:30   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Ja sam malo dosla sebi, protegla noge, popila kafu evo sam se i slatkim dopingovala user posted image  izguracu do pola 5.
Valjda je dan takav.

Ne spominjite rucak user posted image
Dragi i ja se mimoilazimo skroz ove hefte, doslovno se ne vidimo do 9 navece i evo i maloprije zove i pita sta ces rucati user posted image  a meni muuukkkkaaaa, kiselina...

i kod nas tako..nista ne kuham danima user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

koliko vam muz pomaze u domacinstvu
mamaibabo

moj dragi mm meni pomaze pegla ves,usisava ,ponekad i kuha ...ali oko djeteta -ne izgovor -strah da je on nepovrijedi hm

cesto (58%)

malo (27%)

nimalo (14%)

Broj svih glasova: 84

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *