LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (20.5.2015 8:34:02)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska Jutro, jeste me zaboravile [sm=smiley36.gif] Imala nekih obaveza, a i nisam bila raspolozena. Nemam poseban razlog vec jednostavno mi nadoslo. Valjda hormoni [sm=smiley36.gif]. Ledja me ubise tj krsta i jos od kuka ko zivac se upali i udara u nogu. E, svasta, ovako mi nije bilo sa A. Stari se valjda haha. kako ste, jel' bilo kontrola? Upratila sam da je kod ziel djecak [sm=bravo.gif]. LTM Jeste zadovoljni krevetom i madracom? ko o.cemu ja o krevetu [sm=jezicek.gif]. Ali, do petka se moram odluciti. Mislila raditi kod stolara, ali krevet bez icega izadje oko 650 KM..bas puno. nas mala nadigla u 6. Upiskila se, pa je presvlaci, dizi posteljinu tako da nismo ni nastavili da spavamo. Svakako bi samo do 7 i morali bi ustati zbog vrtica. Ovako ukljucih dvije masine, jednu prostrla da se susi dr radi, spremila A. i ispratila ih. Sad uzivam malo sama, pa cu za poslom. Jutrrrooooo ja se bas neki dan pitam gdje si ti [sm=smiley1.gif] Nedaj se, stari se [sm=smiley36.gif] Sto se tice kreveta mi smo prezadovoljni (kad stvarno vidimo sta seprodaje za 600-700 KM i to lezajevi bez madraca, sa onim oprugama) mi smo dobili krevet sa pravim madracem za te pare, sa latofleksom, sandukom (koji nam je odlicno dosao dok se beba ne rodi jer smo madrac iz krevetica odmah dole pohranili [sm=smiley36.gif]), jos je krevet tapaciran da se malena ne moze udariti. Mi smo 2 mjeseca trazili, gledali, obilazili radnje, htjeli smo stvarno nesto malo kvalitetnije i da znamo da smo kupili krevet da ima i kad u skolu kreve i kad bude u pubertetu (a da se madrac moze zamijeniti). Iskopacu racun kad dodjem kuci ali mislim da nas je krevet sa 2 bocne strane, sandukom, latofleksom i madracem (bio je na snizenju 25%) dosao oko 700 Km (sto je jeftino jer smo u dalasu vidjeli obicni lezaj za onim oprugama koji kosta 650 KM). Mi smo dodatno uzeli u Nobilu jos i nepromocivu plahtu za taj isti krevet i kupili ogradicu da malena ne moze da padne. Stvarno smo iskreno prezadovoljni a imas slikice malo naprijed [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|