alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (19.5.2015 14:16:22)
|
IZVORNA PORUKA: ziel Zeneeeee obavljen fetalni skrining [sm=smiley1.gif] Ali ne potpuno, moram opet u cetvrtak da utvrdi doktorica mjere nuhalnog nabora, beba nije slusala nikako se nije postavljala u odgovarajuci polozaj da bi dr. mogla izmjeriti... Sat vremena je doktorica pokusavala, ali beba nije slusala, a sta cemo... A ostalo je sve ok, nosna kost, srce, kosti, sake, sve je za 5 a i nalazi krvi koje sam radila i oni su ok spadam u trudnice s niskim faktorom rizika za downov sindrom , samo jos taj nuhalni nabor da utvrdimo u cetvrtak, ali kaze dr. ako je ovo sve ostalo ok, pogotovo nosna kost razvijena lijepo onda bi trebao i nuhalni da bude u okviru granica... Cak sam je pitala dal se vidi spol, kaze djecak [sm=smiley36.gif] A ja bila ubijedjena da nosim zensko , cak kupila neku barbikicu i roze majčicu, nisam jos ni raspakovala [sm=smiley36.gif] Ali mi je isto drago sto je djecak, oduvijek sam zeljela da imam sina , a nakon ovog ima jos vremena, mozda u iducoj trudnoci bude cura aBd [sm=smiley1.gif] ziel cestitan na urednoj kontroli, drago mi je da je sve uredu, i sto imamo jos jednog djecaka na spisku, ako ste sta ne promjeni u madju vremenu [sm=bravo.gif]
|
|
|
|