LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (19.5.2015 11:29:08)
|
IZVORNA PORUKA: maksi Zvacu muza da mi donese prolom vodu, a sve mi je tu negdje ja sam u pofalicima IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: maksi Ja sam vam nikakva bolucka me svasta,cinimi se da su opet bubrezi u pitanju,sutra cu otici da dam urin na analizu. Otici cu do svog doma zdravlja a ako budem cekekala da me naruce privatno cu. Sada me zanima ima li koja privatna labaratorija blizu,socijalno,pofalici,grbavica, moze i do marin dvora prolom voda zeno. ja je pijem u litrima. nikakvih problema sa urinom, mokracom, bubrezima na zadnjem pregledu u petak Divke provjeravao urin trakicom, kaze idealan [sm=smiley1.gif] u sopingu imas laboratoriju nalaz se zovu (ja sam tamo nosila briseve iz prve trudnoce), imas u antuna branka simica biohem a imas i na grbavici sanasu ne znam sta ti je blizu od navedenog komsinica [sm=smiley1.gif] ja nisamisla u nalaz, suprug je nosio bris ali rade oni sve, kolegica cesto nalaze vadi u biohemum najzgodnije joj, a ja sam u prvoj trudnoci neke nalaze vadila u sanasi (bilo mi frka nisam mogla cekati) tako da sve ti je to tu negdje. a prolom vodu obavezno, neces se pokajati. ja je i na posao nosim [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|