*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (20.5.2015 10:24:56)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: LieToMe Helou jos jednom svim trudnicama [sm=smiley1.gif] i ja sam ispod 100 dana [sm=sloncek.gif][sm=smiley27.gif] Meni ova terudnoca proleti nesto pravo brzo, jos kako radim (u prvoj sam dosta bila na bolovanju) dani dinamicni, svasta nesto uradim u toku dana pa opet brzo proleti. Dokaz za to je sto stalno kad drugima govorim koliko sam trudna obavezno "ukradem" jednu-dvije sedmice [sm=smiley36.gif] i tek kako rose i M.A.M. spomenuse da su ispod 100 dana reko i ja sam garant jer smo u terminima tu negdje [sm=smiley36.gif] Mi za vikend imamo pravi pravcati dernek, mojim roditeljima je juce bila godisnjica braka a suprugu i meni je u nedjelju 7 godina braka tako da u subotu slavimo i moj rodjendan i godisnjice [sm=bravo.gif] vec se vidim na vagi dobila jedno 2-3 kg [sm=smiley36.gif] edit: joj moram vam ovo ispricati [sm=smiley36.gif] jutros mene dragi hvali dok sam se spremala na posao: kaze ti si prava trudnica zena-zmaj, niti si se puno udebljala, niti te hormoni puno udaraju, nemas ispada jede mi se ovo, jede mi se ono, boli me ovo, boli me ono, ne mogu ovo, ne mogu ono...a i dijete nam je pravi zmaj [sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif] kasnije mi salje poruku kaze potrazice otirac za pred vrata sa natpisom WELCOME TO DRAGONS NEST [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] On je mislio na finog zmaja. Zna sko oni pozitivni u crtanima ne oni sto bljuju vatru [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ma nema veze i da je mislio na onog strasnog velikog sa opasnom vatrom [sm=smiley36.gif] a mislim i da je tek utros jadnicak skontao da ce biti nas tri a on sam [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] joj neki dan bili mi u drustvu nekog njegovog koleke (ciko srednjih godina) ima tri kcerke i suprugu, divne mu kcerke [sm=smiley1.gif] i sad pocela tako zezancija prvo pilali mog dragogo kazu kako si znao dva puta istu stvar napraviti [sm=smiley36.gif] (aludirajuci na drugu trudnocu i drugo zensko dijete) i onda dosao ovaj ciko na tapetu [sm=smiley36.gif] eto kako on jadan sa 4 zene u kuci. kaze on divnoooooo sve mi opeglano, cisto, spremljeno, zategnuto, a i ja sam usao u fazon grudnjaka i ulozaka [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mi smo oplakali Ja sesjecam kad je moja mama rodila mladju sestru. Dosli babine kolege i sad ga jedan zeza. Kao kako tri cure, a starimu kaze. Lahko je napraviti Musko.Treba znati kako napraviti damu. A i mm je sadscetiri zenske. Kaze ako i ovo bude curica donji je totalno. Radit ce za uloske i grudnjake [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|