alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (18.5.2015 0:45:28)
|
IZVORNA PORUKA: Bella.88 IZVORNA PORUKA: alman evo i mene da se tuspasim [sm=smiley36.gif] vala lijepo je nekad i ljuc u bravu, zatvoriti vrata i zaboraviti na sav posao u kuci [sm=smiley36.gif]mi smo od podne bili na vikendici, mm oko pcela ja malo setala oko jagodica, malo ima pricala da sto prije sazriju, jedva cema svoje jagode, al i ove sad u trgovinama su puno bolje pcelice zao mi je zbo vaseg gubitka, polkusaj da se ne sikiras puno rose je li lakse od apaurina, ja ga nisam nikad pila, al vala nekad bi mi bas dobro dosao jedan [sm=smiley36.gif] znaš li ti to[sm=smiley36.gif],mislim odmarat[sm=smiley36.gif] rose jesi li bolje? maksi čuvaj se,nemoj se kilavit[sm=smiley1.gif] pčelice jako mi je žao zbog vašeg gubitka,svi smo Allahovi i njemu se vraćamo,sabur draga mene uhvatile noćas kontrakcije svako par min.,onda se smiriše i evo sad samo 3 imala u 37min. pođoh gnjavit žene na čatu,prepala se da nije pošlo[sm=smiley36.gif] ujutru idem na komisiju,pa se javim ako Bog da [sm=smiley36.gif] ma znam ponekad, al zato evo sad smisljam sta cu sve sutra da radim i pravim plan [sm=smiley1.gif] pa mi san nece nikako na oci draga moja sretno sutra na komisiji, da sve bude hairli javi nam se da budemo u toku [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|