alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (16.5.2015 13:04:25)
|
IZVORNA PORUKA: Bella.88 Dan ženice[sm=smiley1.gif] pratim vas ja pratim[sm=smiley36.gif],nego ste mi plaho aktivne zadnjih dana[sm=bravo.gif] kod mene vazda frka,u stanu renoviranje,trčim kod doktora,malenog izvodim po čitav dan uglavnom zajedno legnemo ali zaspem prije njega i onda se probudim nakon 2h.i ne mogu spavat,te velik stomak,te grčevi,žgaravica i na kraju nesanica,jedva čekam da se porodim evo kad se fino požali da sad kažem inače smo dobro i zdravo[sm=smiley36.gif] noćas imam svadbu,a u ponedeljak idem na komisiju za carski,pa se javim vidim o svemu ste pisale LTM za krevetić i curu[sm=bravo.gif] ziel draga nadam se da će se sve rešit,kao što je neko rekao nikom nije idealno,ali samo pričajte jedino to vređanje ako ništa izbegavaj da dođe do toga,ne kažem da si ti kriva ali da ne slušaš ružne riječi zbog tebe i tvog stanja...Da ti kažem on je loš,ja bih ovo,ja bih onu neću,u ovoj situaciji ne treba na muku prisedat.Pokušaj se i ti smirit i trudi se da budeš nasmijana,da izgladite to verovatno je do ljubomore i straha kako će sve ispast ako prije nije bio takav što se tiče sexa ako ste od skoro u braku,a prije braka niste imali odnose moguće da mu stvarno i to predstavlja glavni problem,ako je takva situacija nedaj se proći će ovaj moj mene izbegava već duže vrijeme[sm=smiley36.gif],kaže strah ga pošto je beba okrenuta karlično da se ne spusti i zaglavi[sm=jezicek.gif],a nesmijem prirodno rađat eto žene ostajte mi u zdravlju do skorog javljanja[sm=smiley31.gif] alman i mala curice sad smo mi na redu[sm=smiley1.gif] jesmo ako Bog da priblizava se i nas mjesec, jest da smo mi na kraju mjeseca al je opet usitnilo pravo [sm=smiley1.gif], dok sve poradim sto sam planirala bit ce vrijeme,
|
|
|
|