LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (15.5.2015 14:20:21)
|
IZVORNA PORUKA: maksi Muz ti je strasan nasmija me[sm=smiley36.gif],fino ti njemu reci nije ni do poze ni do mene nego do njega,izgleda ces morati promjeniti majstora. Sala mala[sm=jezicek.gif] IZVORNA PORUKA: LieToMe [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] e ja vama oplacem od sege stvarno nemam problema sa sexom, sa zeljom, voljom i istim [sm=smiley36.gif] niti me beba sabotira [sm=smiley36.gif] mene moze samo ova malena sabotirati kad nekad ostane da sijeli iza nas [sm=smiley36.gif] inace ide to ko podmazano [sm=smiley36.gif] mada smo se jutros zajebavali nako sto nam je Divke rekao da je curica kaze dragi kad smo bili u liftu, moracemo poze mijenjati [sm=smiley36.gif] mozda jei do poza [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ma ne smeta meni sala [sm=smiley36.gif] i mi smo se jutros zajebavali cijelo jutro. kaze on nista, cim se ti porodis pa jedno godinica prodje, mozemo mi i trece [sm=smiley36.gif] do duse ima vec godinama kako on prica kako bi volio troje djece imati (stvarno voli djecu i volio bi da bude se zivo zdravo bude i trece). samo najebao je ako zakaze i treci put [sm=smiley36.gif] kad ove udju u pubertet a ja u klimaks , mozekomotno da se seli [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nego sad imam konkretno pitanje: gdje ima onih ogradica za krevete sem baby centra i fisa po mogucnosti da nisu u plavoj i crvenoj varijanti??? evo cijeli dan zivkamo niko nema neke normalnije, neutralnije boje, sve plavo i crveno (mislim da se ne lazemo estetika mi bitna, crveno mi ama bas ne ide ni uz sta [sm=smiley36.gif]) sad se sjetih da nisam ni slike kreveta postavila evo ovih stopa cu [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|