rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (18.5.2015 10:02:39)
|
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro Jutro, Ja tek ustadoh, sinoc gledala x faktor i ostala dugo[sm=smiley36.gif] LTM, sve najbolje od srca[sm=bravo.gif][sm=darilo.gif][sm=torta.gif] muffini su krasni..prelijepo izgledaju[sm=bravo.gif] aidana i tvom djecaku sve njabolje[sm=bravo.gif] rose, mene tako cesto uhvati stomak, kontrakcije me sklepaju nicim izazvane. Popijem apaurin, legnem i to je to[sm=smiley1.gif] prodje. Zasto dodje, kako prodje, ne znam ni sama[sm=smiley36.gif] ali me bas boli kao da ce sad procuriti. A sto se tice te pljuvacke, to mi se pocelo desavati u zadnjih par dana, zagrcnem se u snu, prepadnem se i onda se probudim sva u strahu nekom, srce lupa pa kaslji..elem gusim se[sm=smiley36.gif] mala curice, nadam se da je noga makar malo bolje[sm=smiley1.gif] a svekrvu ko šiša, ne obracaj paznju, znam da pogadja pogotovo jer je bez razloga ali ocito je da ne mozes nista promijeniti..mozda ona nekad shvati..pusti, ne sekiraj sebe..ako se ti ne cuvas, nece te niko cuvati[sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif] ziel, sretno na kontroli[sm=bravo.gif] ok, nisam jedina...izgleda da sem previse opustena...kazu za ove kosti pubicne da je zbog relaxina koji se luci da olaksa porod...izgleda da sam overdosed
|
|
|
|