|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj
8.5.2015 17:18:59   
Snowflake84
Eh super,

I ja cu sebi skuhati te brusnice pa fino ohladiti i tako piti.

Ionako mi je cervix skracen, a urinalna infekcija moze dovesti do jos skracivanja.

user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 576
8.5.2015 19:14:21   
rose

IZVORNA PORUKA: alman

kako kad nekad vise nekad manje, zavisi sta se jede pored toga, uglavnom volim manje hljeba a vise ostalog sta je na meniju

mislila sam danas praviti, telece snicle sa mladim krompirom, supica i salata, al ja pretezno rucak planiram tamo oko 6 i onda vise ne moram jesti, navece voce i to je to.
33 sed. 11 kg sam dobila, ja zadovoljna jer znam koliko sam sklona debljanju, proslu trudnocu dobila 22 ili 24 kg nisam tacno sigurna

evo gledam sad imam skoro isto kila ko sa S u ovoj sedmici...s tm sto sam tada startala s manje pa je to znacilo da sam nabila 10 kg a sad sam od startne nabila 6kg user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 577
8.5.2015 19:19:09   
Marien

Psiholog27...04.05 user posted image valjda se porodila user posted image
Marien...13.05 user posted image
Scarlet...17.05 user posted image
No idea...25.05 user posted image

Pinkie pie...04.06. user posted image
Bella...08.06. user posted image
Alldi.. 10.06.
Seashells... 12.06. user posted image
Alman...29.06. user posted image
Mala curica...30.06. user posted image

Sabiinaa...01.07.user posted image
Mybaby...03.07.
Diska4....04.07. user posted image i user posted image
Lala88...20.07. user posted image
Adano...22.07. user posted image
Memsi ...22.07. user posted image
Anitaa...30.07. user posted image

Maksi....06.08.user posted image
Rose...14.08. user posted image
Pandica ...15.08. user posted image
Mastalica...15.08.
Meri1983...17.08. user posted image
Putujuca...18.08. user posted image
LieToMe....24.08.
Aleah...26.08.
MAM...28.8. user posted image
Bebac bucko...31.08.

Novo Ime .....02.09. user posted image
Araj .... 12.09. user posted image
Pcelica Maja5.... 15.09.
Carobno Jutro ....20.09. user posted image
Ninuska ...23.09. user posted image

Aidana ...06.10.
Finepex..13.10.
Blue moon ... 22. 10.
Amiina ....24.10.

Pcelica...02.11.
ziel ...19.11.

Leena .....14.12.

Draga Alman, pa dodjoh i ja na red user posted image user posted image user posted image
Jos cekam, nema promjena a jedva cekam, tegoban je ovaj deveti.
Velika pusa za sve drage trudnicice!

13.05.2015. cekamo principessu!

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 578
8.5.2015 19:21:51   
alman
Marien vjerujem da jedva cekas, i da ti se sigurno naduljilo sad na kraju, al sad ce to jos koji dan, samo da sve bude uredu, user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu Marien)
Neposredna veza do poruke: 579
8.5.2015 19:25:08   
Marien

IZVORNA PORUKA: LieToMe

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Da su vam zive i zdrave,bice problema sa momcima user posted image user posted image

hvala..a vidjet cemo kako ce biti s pojacanjem user posted image

hvala user posted image  moja je nedavno na jednom rodjendanu tatu iskuferala iz sobe da ostane sa drugom rekla mu baj baj i zatvorila vrata user posted image user posted image user posted image  kaze on sta baj baj rano si pocela user posted image user posted image user posted image  

ima i moja momente...kada skace od srece jer je nedim voli ili je tuzna jer joj je emin rekao da je beba user posted image a njih dvojica su braca user posted image

user posted image user posted image user posted image  oplakah user posted image  
mi jos nemamo te momente, a i slabo prica user posted image  ali zato diriguje i prstom pokazuje vrata samo tako user posted image

Rose i LieToMe

Rose i Lie To Me, ma curice su vam preeeeedivne, vjerovatno na mame, ko seceri...kad ih vidim ja pogotovo jedva cekam svoju curicu!

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 580
8.5.2015 19:25:12   
novo Ime
Pupare hvala vam...

rose ma ne bih nikome na svijetu pozeljela tu rugu..i zaista mi je drago kad bilo ko zabebi (naravno da je zeljena trudnoca)
Ja jedem..luda sam za fast food sta cu

Endometrioza - 2007, 5x IUI, ICSI 3x, FET 1x
IDIOPAT
ICSI br.3 08.12.15 BINGO
"Kad pogodi te strijela sudbine, ti uzmi i poljubi je..."

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 581
8.5.2015 19:29:08   
Marien

Marien vjerujem da jedva cekas, i da ti se sigurno naduljilo sad na kraju, al sad ce to jos koji dan, samo da sve bude uredu, user posted image

Od 1 maja imam preokret, do tad sam bila super a onda tezina, tegoba, bol u preponama, sva sam troma i nervozna, valjda to i Bog dragi da tako da sa radoscu ocekujes i prihvatas bolove, ponadam se svaki put kad zaboli. user posted image Hvala ti draga i u pravu si samo da hairli prodje sve, sve je spremno za malu princezu i jedva je cekamo.
Kod tebe u zadnji cas promijenise na decka, pa kako to do sad nisu vidjeli misa li im user posted image Nek nam je ziv i zdrav mali drug a trece ce biti curica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 582
8.5.2015 19:42:12   
alman

IZVORNA PORUKA: Marien

Od 1 maja imam preokret, do tad sam bila super a onda tezina, tegoba, bol u preponama, sva sam troma i nervozna, valjda to i Bog dragi da tako da sa radoscu ocekujes i prihvatas bolove, ponadam se svaki put kad zaboli. user posted image Hvala ti draga i u pravu si samo da hairli prodje sve, sve je spremno za malu princezu i jedva je cekamo.
Kod tebe u zadnji cas promijenise na decka, pa kako to do sad nisu vidjeli misa li im user posted image Nek nam je ziv i zdrav mali drug a trece ce biti curica user posted image user posted image user posted image

eto preokret, ma ja nesto bas i nevjerujem ovom dr. u domu zdravlja, trebala bih za 15 dana da odem privatniku pa da vidim sta ce on reci user posted image al eto ovaj mi danas na ekranu pokazuje testise, al vidjet cemo sta ce biti na krajuuser posted image

a mali se bas obradovao, kad sam prosli put rekla da je seka, bilo mu je drago nije nista govorio, a jutros ja ulazim u auto kad on ko iz topa, mama je li braco, rekoh jest braco je a on se tako obradovao, i cijeli dan samo o tome prica, tako da bi mi bilo zao da se promjeni user posted image
al opet nek je samo zivo i zdravo

(odgovor članu Marien)
Neposredna veza do poruke: 583
8.5.2015 19:52:07   
*pcelica*
Alman kod tebe je ono 50% da je musko a 50% da je zensko user posted image Nek su samo zivi i zdravi i da sve prodje kako treba. Jeli moguce da jemeni dr mogla vidjeti sta je u 14 nedjelji. Doduse rekla je da nije 100% sigurna i da je ne drzim za rijec ali se naslucujeuser posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 584
8.5.2015 19:57:25   
Marien
Pcelice, meni su nekad tako rano rekli jos je rano za spol ali "nesto viri" user posted image i ja do petog mjeseca ubijedjena da je djecak a i svi ovi narodni simptomi i nosenje su tako izgledali kad bogami od 6. mjeseca svi se slazu da je curica, razmisljam da 4d nece pogrijesiti inace cemo imati djecaka u Hello Kitty sobi i haljinicama user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 585
8.5.2015 20:04:57   
*pcelica*
Na 4D su mi i vidjeli. Prosle trudnoce mi obje do zadnjeg dana isle karlicno pa se nije dobro vidjelo do devetog mjeseca.A i tad drnije bio siguran i ko god me pita sta su mi rekli odgovor je bio 50% daje musko a50 da je zensko. user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Marien)
Neposredna veza do poruke: 586
8.5.2015 21:07:14   
rose

Da su vam zive i zdrave,bice problema sa momcima user posted image user posted image

hvala user posted image  moja je nedavno na jednom rodjendanu tatu iskuferala iz sobe da ostane sa drugom rekla mu baj baj i zatvorila vrata user posted image user posted image user posted image  kaze on sta baj baj rano si pocela user posted image user posted image user posted image  

ima i moja momente...kada skace od srece jer je nedim voli ili je tuzna jer joj je emin rekao da je beba user posted image a njih dvojica su braca user posted image

user posted image user posted image user posted image  oplakah user posted image  
mi jos nemamo te momente, a i slabo prica user posted image  ali zato diriguje i prstom pokazuje vrata samo tako user posted image

Rose i LieToMe

Rose i Lie To Me, ma curice su vam preeeeedivne, vjerovatno na mame, ko seceri...kad ih vidim ja pogotovo jedva cekam svoju curicu!

hvala...moja je pola pola...ali vise lici na tatu user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Marien)
Neposredna veza do poruke: 587
8.5.2015 21:22:41   
maksi
Da tiker pokazuje vise skoro citavu sedmicu,

IZVORNA PORUKA: maksi

Masala napredujete,mi 26+5 imamo 980 grama a sada naam je ostalo jos 90 dana bogami se primaklo

ja vitamine ne zaboravljam...svako jutro uredno dorucak+vitamin...ovo moji se razmute ko cedevita + omega + probiotik u tabletama...jedino juce propustih jer sam isla vadit krv i nalazi su mi dobri, zeljezo mi 23 user posted image bila sam na kontroli...moja dugonoga u skladu sa sedmicama, opet femur najduza mjera...25+6 u dn tacna user posted image imamo oko 800 grama a ja imam 81 kg bez cipela user posted image i od danas smo u dvocifrenom odbrojavanju...jos 99 dana user posted image

na tikeru ti pokazuje vise...ovo su ti mjere s UZ?

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 588
8.5.2015 21:31:51   
maksi
I ja od zadnje kontrole ne znam tacno pol,sve je bio djecak a na zadnjoj kontroli rece curica tako da je i kod mene sansa 50/50
E danas sam bas hodala po bebi radnjama i nema bas puno stvarcica u neutralnim,mislim ima naprimjer zuti ili zeleni bodi ali sa detaljima ili za djecaka i za djevojcicu.

Valjda ce na sljedecoj kontroli moci utvrditi kog smo pola user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 589
8.5.2015 21:37:02   
maksi
Kod mene ista situacija,samo kod mene od djecaka postade cura. I bas mi je cudno da moja doktorica pogrijesi jer sa ove dvije trudnoce nije grijesila.
Ne znam kako se ti osjecas ali ja sam malo zbunjena skroz jer sam se navikla na jedno a sada mi rece drugo.Zaista bi bila sretna da je cura poslije dva djecaka,ali mi je glupo da sada razmislj.am da je djevojcica a opet na sljedecoj kontroli kaze da je djecak mislim da bi se razocarala,zvuci nekako grubo nek mi je zivo. I zdravo ali ovo me skroz poremeti.

eto preokret, ma ja nesto bas i nevjerujem ovom dr. u domu zdravlja, trebala bih za 15 dana da odem privatniku pa da vidim sta ce on reci user posted image al eto ovaj mi danas na ekranu pokazuje testise, al vidjet cemo sta ce biti na krajuuser posted image

a mali se bas obradovao, kad sam prosli put rekla da je seka, bilo mu je drago nije nista govorio, a jutros ja ulazim u auto kad on ko iz topa, mama je li braco, rekoh jest braco je a on se tako obradovao, i cijeli dan samo o tome prica, tako da bi mi bilo zao da se promjeni user posted image
al opet nek je samo zivo i zdravo

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 590
8.5.2015 21:38:26   
maksi
Eto ja se ispicah sama sa sobom. user posted image

Laku noc fino spavajte

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 591
8.5.2015 21:49:36   
LieToMe RR

Rose i LieToMe

hvala...moja je pola pola...ali vise lici na tatu user posted image

hvaaaalaaaa user posted image moja je kazu ista ja kad sam bila mala, al ima tatine obrascice a oci je povukla na oboje, ima neku mix boju user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 592
8.5.2015 21:54:40   
LieToMe RR
vidim doslo do obrata u polovima user posted image
ma nek su vam zivi i zdravi pa sta god bili user posted image
mi u prvoj trudnoci nismo do osmog mjeseca znali pol a ni tad nije bilo 100% da je curica. izgleda i ovo dijete krenulo stopama prvog. mi svakako poravnili, imamo sve neutralno iz prve trudnoceuser posted image a nek bude sta hoce, samo da sve bude ok.
ja se nekako nadam da cu sljedece sedmice na pregledu imati neke naznake.

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

Neposredna veza do poruke: 593
9.5.2015 7:49:50   
ninuska
Jutro...samo da vas pozdravim. odosmo kod svekrve za vikend. Uzivajte i vi, drage moje.

Neposredna veza do poruke: 594
9.5.2015 9:04:58   
ziel
Dobro jutro trudnice... Ja evo sad ustala, odmaram samo vikendom pa mi to jedina sansa da malo produzim spavanje. A inace, sinoc sam bila do kasno na nekom sijelu i na kraju me nesto jako zigao stomak nekako nize na desnoj str.to je trajalo nekih 3-4 sekunde ali sam se uplasila odmah otisla do toaleta ali nema krvarenja i sve sad isto kao i prije tog ziganja nista me ne boli. Jel se vama to desavalo? Govorim sebi da je to normalno... 13.nedjelja mozda ima veze sa onom cistom na jajniku sto hrani trudnocu... Lupam mozda bezveze... samo da ne razmisljam negativno...

< Poruku je uredio ziel -- 9.5.2015 9:07:05 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 595
9.5.2015 9:36:48   
Carobno jutro

Jutro,

Ja opet standardno, kafica, blakon, jutro prekrasno...mm na poslu. Juce se premorila. Ova dva dana cuvam od zaove malu pa bas se premorim. ALi dobrica je ona. Slusa me. Samo hrani bebuuser posted image

ziel, pisala sam nedavno da je i mene tako boljelo. Jajnik me pritisne Boze sacuvaj. Meni pojasnise da se siri sve, materica, pa da je normalno da tako boli. Meni bi to logicno, pa se i ne sekiram viseuser posted image . I primijetila sam da kad se umorim ili kada duze sjedim onda me to podje boljeti. Kako se umorih ovih dana tako me i sinoco sklepalo, pomaknut nisam moglauser posted image Evo sada ne boli kad sam odmorilaa.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 596
9.5.2015 9:39:23   
Carobno jutro

i da, vidim da nam se Novo ime pridruzila....moja druga user posted image user posted image user posted image user posted image iz cekaonice...dobro nam dosla i da se druzimo do kraja aBd pa da zajedno i docekamo nase bebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nemoj mi sad opet pobjeciiuser posted image

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 597
9.5.2015 9:43:33   
Carobno jutro

A kako se ja pridruzih, nismo imali terminuse a vidim sada Marien je brzouser posted image . Joj uhvati me tremauser posted image Mariien da ti bude sretno i daa ti zacas zavrsis i da svoje zlato docekas pa nama st prije napises kako je bilouser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 598
9.5.2015 10:01:44   
alman
jutro kako ste mi bebeljuce user posted image jeste li mi se naspavale, ja sinoc zaspala oko pola 11 ne znam kad sam tauser posted image ko rano zasapala user posted image , ustala jucer rano i cijeli dan nesto radila, tako da sam rano zaspala, zato sam se digla u 5 jutros, pa prostrla ves onda ukljucila jos dvije masine i one oprale i to iznijela, i onda oko pola 8 se opet zavukla pod jorgan da se malo ugrijem i zaspim do 9, a mm mali ustali napravili dorucak, tako da me miris probudio user posted image duse moje drage

sad evo sklapam plan za danas, jucer sam posla da radim sobu od malog tako da cu je danas zavrsiti, i ako stignem ormar u spavacoj i malo peglati,

Neposredna veza do poruke: 599
9.5.2015 10:03:18   
alman
lijep vikend vam zelim, ko nema sta raditi nek uziva u lijepom vremenu i vani, a kod koga su radne akcije da mi sve to fino uradimo a da se ne premorimouser posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *