|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj
9.5.2015 10:23:49   
novo Ime
Dobro jutro,

carobnice moja necu ja nigdje odavde do kraja augusta a onda cemo u novi preci..abd sve...

Ja i sada procitam sta ima u cekaonici...Da vidim suborke sta rade, rijetko ali ipak

Meni se tek pocelo na pupi vidjeti mrdanje, sva ponosna.

Endometrioza - 2007, 5x IUI, ICSI 3x, FET 1x
IDIOPAT
ICSI br.3 08.12.15 BINGO
"Kad pogodi te strijela sudbine, ti uzmi i poljubi je..."

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 601
9.5.2015 11:08:09   
*pcelica*
Dobro jutroooo. Samo da vam mahnem. Dijete me diglo u radnu akciju. Danas dovodimo kucu u red. MAlca sva sretna jer ce da mi pomaze. Zarovila se u deterdzente i krpe. Sprica li sprica gdjegod stigne user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu novo Ime)
Neposredna veza do poruke: 602
9.5.2015 11:35:53   
ziel

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Jutro,

Ja opet standardno, kafica, blakon, jutro prekrasno...mm na poslu. Juce se premorila. Ova dva dana cuvam od zaove malu pa bas se premorim. ALi dobrica je ona. Slusa me. Samo hrani bebuuser posted image

ziel, pisala sam nedavno da je i mene tako boljelo. Jajnik me pritisne Boze sacuvaj. Meni pojasnise da se siri sve, materica, pa da je normalno da tako boli. Meni bi to logicno, pa se i ne sekiram viseuser posted image . I primijetila sam da kad se umorim ili kada duze sjedim onda me to podje boljeti. Kako se umorih ovih dana tako me i sinoco sklepalo, pomaknut nisam moglauser posted image Evo sada ne boli kad sam odmorilaa.

A moze biti da je od dugog sjedenja na sijelu, do 01:00 nisam vise znala kako da se namjestim a muzevi se zapili, nece kuci, jedna zenica se bas namucila s dijetom od god. i po, i ona i dijete se namucilo , kako muskarci nemaju razumjevanja user posted image
nadam se da moj nece biti takav kad dobijemo bebu...
mislim da trebaju da stave porodicu na prvo mjesto.

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 603
9.5.2015 12:51:51   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: ziel

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Jutro,

Ja opet standardno, kafica, blakon, jutro prekrasno...mm na poslu. Juce se premorila. Ova dva dana cuvam od zaove malu pa bas se premorim. ALi dobrica je ona. Slusa me. Samo hrani bebuuser posted image

ziel, pisala sam nedavno da je i mene tako boljelo. Jajnik me pritisne Boze sacuvaj. Meni pojasnise da se siri sve, materica, pa da je normalno da tako boli. Meni bi to logicno, pa se i ne sekiram viseuser posted image . I primijetila sam da kad se umorim ili kada duze sjedim onda me to podje boljeti. Kako se umorih ovih dana tako me i sinoco sklepalo, pomaknut nisam moglauser posted image Evo sada ne boli kad sam odmorilaa.

A moze biti da je od dugog sjedenja na sijelu, do 01:00 nisam vise znala kako da se namjestim a muzevi se zapili, nece kuci, jedna zenica se bas namucila s dijetom od god. i po, i ona i dijete se namucilo , kako muskarci nemaju razumjevanja user posted image
nadam se da moj nece biti takav kad dobijemo bebu...
mislim da trebaju da stave porodicu na prvo mjesto.

Moguce da ti je bioneudoban polozaj. Mene nekad zna tako zazigati ispod stomaka. Ali sve kontam mozda mi se materica siri ili mi je od jajnika. Na kontroli mi je uvijek sve ok. Cak sam idr pitala za te bolove i ona kaze da ne vidi nikakvih kontrakcija. Meni najcesce bude ako se preforsiram ili ako se puno nasikiram

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 604
9.5.2015 13:01:42   
ziel
Pčelice u kojoj si nedjelji?
I jesi li bila na fetalnom skriningu?

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 605
9.5.2015 13:58:19   
Leena
Dancic user posted image , kako ste mi?
Mene mucnina ubija, evo lezim od jutros... Inace, nisu vise tako strasne, samo me jutros uhvatilo, mislim da sam sama kriva, doruckovala pahuljice sa mlijekom user posted image
Svasta sam vidim ovdje fulala, bas mi je zao sto ne stizem vise navracati ovdjeuser posted image u prethodne dvije trudnoce sam bas bila redovna, ali valjda sto vise djece, to manje vremenauser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 606
9.5.2015 13:59:00   
*pcelica*
14+5. Jesam radila sam fetalni skrining jer sam bila zakasnila na double.Sve super. Nalaz uredan. Bebica hB zdrava i zivahna

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 607
9.5.2015 14:14:14   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: Leena

Mene mucnina ubija, evo lezim od jutros... Inace, nisu vise tako strasne, samo me jutros uhvatilo, mislim da sam sama kriva, doruckovala pahuljice sa mlijekom user posted image
Svasta sam vidim ovdje fulala, bas mi je zao sto ne stizem vise navracati ovdjeuser posted image u prethodne dvije trudnoce sam bas bila redovna, ali valjda sto vise djece, to manje vremenauser posted image

Jesi li probala da pijes caj od djumbira. Meni je on pomogao protiv mucnina.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 608
9.5.2015 14:51:40   
ziel
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

IZVORNA PORUKA: Leena

Jesi li probala da pijes caj od djumbira. Meni je on pomogao protiv mucnina.

Meni je pomogao limun ujutro prije dorucka, cijedila sam sebi svako jutro po pola limuna u casu vode, otkako sam saznala da sam u drugom stanju do neki dan. A sada malo preskacem, ne cijedim bas svako jutro. user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 9.5.2015 14:58:08 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 609
9.5.2015 15:51:20   
M.A.M.
Sta ima zenice?
Dan prelijep ja rano ustala,pa malo do pijace nakupovala voca i povrca,pa malo obisla sajam organske hrane,i tu kupim svega,helem opuhala sam mm,kaze ne pojedes li to sve u nos cu ti gurati user posted image
Danas malo jos poslica po stanu obavila,pa cemo sutra na rostilj da odmorim user posted image
Uzivajte mi u ostatku vikenda

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 610
9.5.2015 15:54:24   
Snowflake84
I ja isto tako uzivam 😊

Na bolovanju, pa s jednog kreveta na drugi, iz jedne sobe u drugu, i tako 😁

Nema hodanja, samo mirovanje.

Sad su mi namjestili i lezaljku na terasi, uspjet cu se cak i osuncati. 😃😃

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 611
9.5.2015 16:59:18   
alman
sto ovo nema nikoga, ja evo malo odmaram, od malca soba zavrsena, jos samo da mu oposteljinu ispeglam i stavim, ispegla sam i vecinu kosulja, i jos nekog vesa, mislila sam da zapocnem ormar u spavacoj pa dokle stignem

ubise me prepone, tako me bole, jos mi dr. rekao da vis lezim na desnoj strani a kad tako lezim jos me vise bole, jedva da mogu 10 min izdrzati u tom polozaju user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu Snowflake84)
Neposredna veza do poruke: 612
9.5.2015 17:35:40   
LieToMe RR
Evo i mene user posted image
Mi jutros poranili kod sveki, ostavili malenu a muz i ja laganini na kaficu, pa na pijacu, pa malo sopinga... malenoj kupili puzzle (ne znam vise koje po redu) dijete ludo za puzzlama user posted image
Onda rucak, malo pomogla sveki da raspremi i evo me "otjerali" da se ispruzim dok oni skacu po balkonu.
Lose sam spavala skroz, uhvatio me opet grc user posted image
Sutra cemo radnu akciju, stigli juce cilimi pa cemo postaviti ove iz dnevnog boravka i trpezarije, malo oko vesa, rucak...ako ne bude kise idemo i u setnju obavezno.

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 613
9.5.2015 17:57:56   
ziel

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Evo i mene user posted image
Mi jutros poranili kod sveki, ostavili malenu a muz i ja laganini na kaficu, pa na pijacu, pa malo sopinga... malenoj kupili puzzle (ne znam vise koje po redu) dijete ludo za puzzlama user posted image
Onda rucak, malo pomogla sveki da raspremi i evo me "otjerali" da se ispruzim dok oni skacu po balkonu.
Lose sam spavala skroz, uhvatio me opet grc user posted image
Sutra cemo radnu akciju, stigli juce cilimi pa cemo postaviti ove iz dnevnog boravka i trpezarije, malo oko vesa, rucak...ako ne bude kise idemo i u setnju obavezno.

Eh super kad imas drustvoo za setnju, kod mene muz ima nekog posla oko kuce a meni dosadno...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 614
9.5.2015 21:31:10   
aidana
Dobro vece zene user posted image

Novo Ime dobrodosla, bas mi je drago cuti kad dugogodisnja trudilica uspijeuser posted image user posted image

I danas opet prelijep dan a ja od utorka kisu cekam user posted image
Mi smo prijepodne bili u Pionirskoj a poslijepodne po vilsu, malo na kafu sa prijateljima...bas lijep dan. Izmedju toga sam samo stigla napraviti rucak i oprati masinu vesa. Valjda ce sutra ta kisa da ostanem u kuci i uradim nesto.

Uzivajte u ostatku vikenda user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 615
9.5.2015 21:34:44   
aidana
Dobila sam rezultate tripl testa, sve ok user posted image

LieToMe kako da Divke nije jos vidio sta je? Ja cu ga na sljedecoj kontroli sa 20 sedmica pitati vidi li stauser posted image U prvoj trudnoci mi je u petom mjesecu rekao da je djecak, i nije pogrijesio user posted image

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 616
9.5.2015 21:47:35   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: aidana

Dobila sam rezultate tripl testa, sve ok user posted image

LieToMe kako da Divke nije jos vidio sta je? Ja cu ga na sljedecoj kontroli sa 20 sedmica pitati vidi li stauser posted image U prvoj trudnoci mi je u petom mjesecu rekao da je djecak, i nije pogrijesio user posted image

Mi se dovukli konacno kuci...malena ko navijena cijeli dan, nadam se da ce se uskoro samo resetovati user posted image
aidana moje bebe su plaho mirne na mamu user posted image prvu je tek u osmom mjesecu sa nekih 80% konstatovao kao mogucu curicu a ovu bebu evo skoro na pragu sedmog mjeseca nije ni konstatovao user posted image user posted image
ja se nadam da ce na ovom pregledu biti bar tih nekih postotaka user posted image

odoh uspavat dijete, masina samo sto nije zavrsila pa da i ja malo usporim. dosta za danas.
laka vam noc svima user posted image

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 617
10.5.2015 8:14:03   
lala88
jutro zenice, evo i ja uranila "ko djete kad hoce na ekskurziju" user posted image mm mi je nabavi stap da i ja pecam da mi nebude dosadno. Uskoro krecemo pozelite mi BISTRO user posted image

Neposredna veza do poruke: 618
10.5.2015 8:45:55   
ziel
Dobro jutro i od mene :-) Evo me pijem caj pa kasnije setnja juhuuu

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 619
10.5.2015 10:12:58   
alman
jutro spavalice, danas je dan za odmor i spavanje, kako je samo lijepa kisa i pljusak jutros bio, ma milina spavati, al je i odmah zahladnilo, a ja svu odjecu dugi rukav slozila sinoc pozadi u ormar user posted image iskreno se nadam da neci biti ponovo izvaciti topliju odjecu

ja sam jucer uradila sta sam planirala danas cu vjerovatno malo vise odmarati, a trebala bih i donji sprat malo usisati i prebrisat al vidjet cu,
sad odoh prvo da doruckujem bas sam ogladnila

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 620
10.5.2015 10:53:36   
novo Ime
Dobro jutro,

ja sam tek kako treba zaspala izmedju 4 i 5..katastrofa sa nogama..al i to ceproci zato sam spavala do 10:30..
danas uzivanje...

Endometrioza - 2007, 5x IUI, ICSI 3x, FET 1x
IDIOPAT
ICSI br.3 08.12.15 BINGO
"Kad pogodi te strijela sudbine, ti uzmi i poljubi je..."

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 621
10.5.2015 11:50:10   
maksi
Dobar dan user posted image ,

Ja sam juce sebe preforsirala,hodanjem tako da sam sinoc jedva zaspala,pa cu danas da odmaram. A i vrijeme je za spavanje,i zahladnilo je bas u odnosu na juce.

Fino provedite danasnji dan

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu novo Ime)
Neposredna veza do poruke: 622
10.5.2015 13:57:57   
LieToMe RR
Heelooouuu user posted image
ja sad sjela malo noge da opruzim, umorila se pravo. Dok smo doruckovali, pa neke sitnice po kuci pozavrsavala, onda malena ustala, jutarnji rituali...suprug trknuo do granapa po neke sitnice a ja brisala podove. Onda smo zajednickim snagama postavili cilime u dnevnoj i trpezariji, usisali, ja brisala i prasinu, pa oko cvijeca.. malena se odusevila novim itisonomuser posted image
Elem, ja se naradih u neznanju user posted image
Sad cu malo da odmorim pa odoh praviti lazanje i hladnu salatu sa krastavicama, za desert je sladoled i jagode (sve sam isplanirala).
Veceras me ceka peglanje, pa jos jedna masina vesa za pranje, pranje kose, kupanje...valja sutra na posao user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 623
10.5.2015 19:32:00   
alman
vidi se da je nedjelja, nema nikog
ja sam danas odmarala, kad lezim ne bole me prepone a cim ustanem i podjem nesto raditi podju me boliti, ja ne znam sta je ovo ovako, prosli put me nisu uopste bolile prepone, sve me strah da se ne porodim ranije, ako ostane ovako opet cu se naruciti na pregled ne znam da li da trazim da me pregleda i vaginalno user posted image

Neposredna veza do poruke: 624
10.5.2015 21:33:39   
mala curica
Moja Alman tako je meni vec 15 dana,jos kada osjetim pritisak dole strah me hodati......kao da sam sva otvorena.
Ja to nedavno pisah ali niko me ne shvati ozbiljno user posted image
I sada me prepone bole,bol zna da udara u glutealni misic(micic guze user posted image )
Ja svima govorim da cu ja prije nego sto bi trebala,a jos skoro nista nije spremno.Mm konta da cu dogurati do termina i coJk razvukao,ne zuri.
Toliko se brzo umaram,nisam sposobna dva sata da radim,a noge sto su mi pocele oticati....ja se prepadnem.kada ih vidimuser posted image
Moj broj obuce je 36 a sada 38 user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *