LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-April (4.4.2015 19:34:01)
|
Cestitam luela [sm=bravo.gif] bebica mashala, nek je ziva i zdrava a tebi zelim brz oporavak i da uzivas sa svojom bebicom [sm=smiley1.gif] Ja juce prvo na dip po nalaze, na prvu onako-onako, urin ok, zeljezo duplo manje [sm=smiley13.gif] beba ocito uzima svoje, vidjecu sta ce mi reci Divke za 7 dana. Prosetala sve od dipa do alte (u alti na brzinu uletim u waikiki, ima neko predsezonsko snizenje al nisam nista kupovala, nije mi se dalo). E onda drzavna i Nakas. Uzasna guzva bila, nije me ni pregledao grozan uzv aparat u onoj sobi a i ja dosla samo zbog nalaza za doznake jer moja "divna" doktorica nije htjela ni da prica o bolovanju jer kaze da su mucnine, povracanje i slabost "ginekoloski problem" pa da donesem nala od drzavnog doktora jer eto kao privatni ce napisati sve sto mu trazis jer ga placas. Kad sam to sve Nakasu rekla covjek se sokirao, al kaze ne cudi, cesto trudnicama sa mucninom ne vjeruju. Ja jedino da provedem jedno 4-5 sati kod doktorice pa da joj povracam na licu mjesta da se uvjeri [sm=smiley36.gif] Za detaljan pregled ipak cekam Divanovica. Juce sam tako premorena bila, valjda sam se naletala, a i navece smo isli u goste sa malenom, pa vecernji rituali. Danas iskoristili lijep dan za setnju po Vilsu, druzenja u parku i kaficu. Tacno sam krepana a planiram jos i peglati, pustiti jos jednu masinu i kupati malenu...tacno se necu moc pomaknuti poslije svega[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|