alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-April (2.4.2015 13:59:54)
|
IZVORNA PORUKA: luela A ja se slomih pisuci na temi mart![sm=smiley36.gif] Imam u brisu grla koji sam radila preventivno pred porod zlatni stadilokok :( i sad opet pijem antibiotike.treca kutija od 8 mjeseca.sta cu.i muz je radio briseve pa cekam danas i njegove.a sutra idem u bolnicu i ostavit ce me da se porodim vjerovatno jer je doktor dezurni,kad me pogleda vaginalno,rekao je da ponesem stvari pa nakon pregleda da ostanem ako budem trebala.ne znam sta da ocekujem uopste.juce i prekjuce mi curi taj sluzav sekret ali ne znam da li sam ista otvorena.nemam bolove.tako da cu pit i ovaj ampicilin dok sam u bolnici.valjda ne steti dojenju.eto tako u tremi sam velikoj danas ne znam sta da radim,juce sam proplakala pola dana.danas cu malo sredit kucu i otic na feniranje pa mozda i na veceru s muzem mada apetita nemam od nervoze nikako.sto se tice kilaze ja sam se do sad udebljala 13-14kg,startala sa 58.ali sam visoka 176 i te kile se nigdje ne vide osim u stomaku,iako sam prvorotka,stomak je veliki i spicast,ja to prepisujem kruskolikoj gradji a ne spolu bebe :) svoje hlace nisam mogla nosit od 3eg mjeseca a da ih zakopcam.trenerke jedino mogu i danas.uglavnom lice,ruke,sise(to mi bas nije drago),noge sve je ostalo manje vise isto.a beba je velika i tako,strah me kako prvorotka da rodi 4kg prirodno,a mozda i vise.bice danas tezak dan a noc neprospavana ko da gledam. sretno draga, bit ce to sve super ako Bog da [sm=smiley1.gif] vidis da se sve zene sa eseg foruma hvala Bogu lahko i bez pucanja i rezanja poradjaju pa ces i ti nemoj se sikirati unaprijed, mislit cemo na tebe [sm=smiley1.gif] javi nam se kad stignes
|
|
|
|