LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-April (2.4.2015 16:23:01)
|
IZVORNA PORUKA: alman IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: AzraB drage moje da vam javim da sam se hairli porodila 31.marta. Otisla zbog bolova i ostavili me da se porodim. Zelim i vama svima redom lahak porod kao meni. Nevjerovatno za prvu bebu ali rodila prirodno bez pucanja i rezanja.A sam porod ne znam je li trajao i 5 sati. Beba zdrava i doji danas ko velika, patronazna sestra rece ne treba nam nista vise. [sm=bravo.gif] draga Azra cestitam od srca! Nek vam bebica bude ziva i zdrava! Ja jutros isla na dip vaditi krv, pa po belaju im se igla odvrnula (valjda lose kvalitete) pa nisu uspjeli uzeti dovoljno krvi [sm=smiley13.gif] pa me bocali i u drugu ruku [sm=smiley19.gif]. Elem zavrsih to, onda dok sam kuci, pa lijepo vrijeme reko da ugrabim da sta uradim, pa sam malo prasinu brisala, oprala prozore, oko vesa... stvarno covjek uvijek nesto po kuci ima raditi. Kad sam sve lijepo zavrsila, jela i legla malo i odspavam skoro 3 sata[sm=smiley36.gif] Sutra imam kod Nakasa zakazano, mozda uspijemo saznati jel braco ili seka [sm=smiley1.gif] Kasnije cemo malo u setnju (malena je kod svekrve zbog ovih mojih doktorskih posjeta) tako da cemo dragi i ja malo iskoristiti lijepo vrijeme i procunjati [sm=smiley1.gif] Jao juce se vracali od svekrve i dosli kuci kad lift ne radi. Pjeske na 12... picim ja ko da mi zivot zavisi od toga i sve kontam sreca sto je malena ostala, jos bi morali i nju i njenu torbu vukljat. ja se pitam gdje li je ova zenica, nije na poslu pa na se ne javlja [sm=smiley36.gif] sretno na kontroli, da sve bude uredu, [sm=smiley1.gif] tu sam, tu sam [sm=smiley1.gif] juce dok smo se malena i ja spremile pa kod svekrve. Ona uzivala, razvijala je i tijesto, pravila kolace [sm=smiley36.gif] Onda na brzinu rucali kad je dragi dosao s posla i nazad kuci...kisa, ruzno vrijeme...rano sam i zaspala. Jutros opet u 5tu ubacila. Hvala za pregled. Pravo se veselim. Javim se obavezno cim dobauljam kuci sa pregleda.
|
|
|
|