|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-April
19.4.2015 19:20:53   
alman
vikend pa bas slabo na forumu, mi smo malo bili vani, ljepse i toplije sad vani nego u kuci, pa evo sad lezimo odmaram, milkim pupu kad legnem onda pocne gurkanje male bebare, mamine dusice drageuser posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 651
19.4.2015 19:24:32   
alman

IZVORNA PORUKA: Leena

Idana, i meni zao Lejle, ali sta cu user posted image jos uvijek mi pride i stavi ruku na siku i kaze: nema mekouser posted image pile moje
Grozde, nije, 14.12. je, necu valjda prenijeti do januara user posted image
Ma meni je jos ovo nestvarno... Cekam iducu kontrolu, pa da se aBd opustim...

dusa draga user posted image , a jesi li bas morala da prekines sa dojenjem, jer ja kao da sam negdje citala da se moze nesmetano dojiti u trudnoci,

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 652
19.4.2015 21:03:10   
ninuska

IZVORNA PORUKA: alman

Idana, i meni zao Lejle, ali sta cu user posted image jos uvijek mi pride i stavi ruku na siku i kaze: nema mekouser posted image pile moje

dusa draga user posted image , a jesi li bas morala da prekines sa dojenjem, jer ja kao da sam negdje citala da se moze nesmetano dojiti u trudnoci,

E, da, i ja sam.citala isto. u svakom slucaju, da vam sto bezbolnije prodje krizni period

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 653
19.4.2015 21:09:34   
Leena

Moze se dojiti najcesce, ali sam ja po njoj i skontala sa sam user posted image , jer me pocela ujedati dok doji (a ima 12 zubicauser posted image ), valjda je mlijeko promijenilo okus... A onda mi je doktorica na kontroli savjetovala da prestanem sa dojenjem, jer osjecam blage kontrakcije, a obje prethone trudnoce su prosle sa kontrakcijama i terapijom (apaurini, progesteronske injekcije, dabroston, gynipral)

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 654
19.4.2015 21:19:16   
rose

Moze se dojiti najcesce, ali sam ja po njoj i skontala sa sam user posted image , jer me pocela ujedati dok doji (a ima 12 zubicauser posted image ), valjda je mlijeko promijenilo okus... A onda mi je doktorica na kontroli savjetovala da prestanem sa dojenjem, jer osjecam blage kontrakcije, a obje prethone trudnoce su prosle sa kontrakcijama i terapijom (apaurini, progesteronske injekcije, dabroston, gynipral)

lutkica, jel te makar poljubila user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 655
19.4.2015 21:22:10   
Leena
Ljubi ona, rose, ali samo je njoj cejf user posted image kad trazim jos uvijek je: neecu!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 656
19.4.2015 21:30:07   
rose

Ljubi ona, rose, ali samo je njoj cejf user posted image kad trazim jos uvijek je: neecu!

beba mala user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 657
19.4.2015 21:36:26   
alman
leena vjerujem da ti zao, al hajd malo se odmori pa za devet mjeseci ako Bog da ponovo dojenjeuser posted image user posted image

hocemo li cekati sljedecu kontrolu pa da te dodamo na spisakuser posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 658
19.4.2015 21:38:51   
alman

IZVORNA PORUKA: rose

nema mi nista draze nego kad oni traze samo da malo iz cejfa podoje, ono kad im iz cista mira naumpadneuser posted image duse drage najljepsi osjecaj

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 659
19.4.2015 21:42:34   
rose

nema mi nista draze nego kad oni traze samo da malo iz cejfa podoje, ono kad im iz cista mira naumpadneuser posted image duse drage najljepsi osjecaj

ma leena stavila dva videa gdje malu munta da je poljubi a ova nece pa ja pitam jer je ljubi sada user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 660
19.4.2015 23:00:57   
Marien
Cao drage trudnicice, jedva vas iscitah koliko pisete a masala i pojacali smo spisak sa novim trudnicama pa bas lijepo vidjeti koliko nas je...
a mi vec stare guramo finale,
Alman, izvinjavam se zbog slabijeg javljanja, tacno sam kao onaj Duracell zeko otkako sam usla u deveti, samo tancam i stalno jos nesto moram user posted image pripremam stvari, sobicu, torbu, sto cuda...kaze mi danas drugarica: posveti se sebi malo, frizura, manikir, pedikir, rekoh hocu ali kad sve zavrsim...a tad cu se garant poroditi user posted image
Nasa ce se curica zvati Ejna i imam osjecaj da ce poraniti ali vjerovatno je to samo moj osjecaj jer toliko umorna legnem navece i sve me boli pa mislim- evo ga, pocinje user posted image
Velika pusa za sve trudnicice i samo gurajte, korak po korak i uzivajte!

13.05.2015. cekamo principessu!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 661
19.4.2015 23:19:53   
scarlett
Hej Merien, jesil tu?

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Marien)
Neposredna veza do poruke: 662
20.4.2015 6:59:52   
lala88
jutro zenice, bas ste se raspisale dok me nije bilo. Ja bila na vikendu kod svojih i muzevih. Jutros sam bas uranila, a inace prije 10h nemogu otvoriti oci. Dobrodoslica novim clanicama, ugodne trudnoce i lagane porode im zeli. Procitala sam da neka rudnica ima visak sedmicu trudnoce pa evo link kalendara trudnoce:http://www.kalendar.rs/kalendar-trudnoce.php
Ali ponekad uzv zna pokazati veci br sedmica nego po ZM jer je beba krupnija, kod mene od 3 mjeseca je prema uzv +7 dana u odnosu na proracun prema uzv, tako da ako tvom muzu nije sta jasno povedi ga na sledecu kontrolu pa neka pita dr sve sto ga zanima.
Ja vikend provela na selu, odmarala oci na zelenilu udahnula svjezeg zraka i sad sam spremna za ovu sedmicu. Beba je izgleda znala da nije doma pa je slabo udarala i kad je udarala to je bilo kad navece kad mm i ja ostanemo samo, a zato jutros od 6:00h aktivno trese stomak.

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 663
20.4.2015 8:44:48   
idana1812

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Evo meni mojih druga starih, ananas ze i idanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala vam od srca. Nadam se ovaj put najboljem i guram dan po dan. Ljubim vas. Hajte i vi u novi kruguser posted image

Draga moja uzivaj i cuvaj se. To jedino mozes. Ovo jos jedan krug, neka me bona za sada smo ok. Taman se Almasa trgla...A bit ce aBd jos jedan krug..

Dusica draga...Hajde makar tvoja kaze nema mlijeka. Ja s Alinom nesto pricam i pitam je ko daje mlijeko, aludirajuci na kravu i kravlje mlijeko. Kaze ona pa mama daje mlijeko user posted image user posted image .. Samo sam je pogledala...A Lejli nece nista biti, mashallah godinu dana je dolija, tako je i moja Alina.

Ljubim vas okruglice moje!

Majke ruke svoje djece drže kratko, ali njihova srca zauvijek..

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 664
20.4.2015 9:19:26   
LieToMe RR
Juuutrrrooooo svima
Dobrodoslica novim trudnicama (vidim ima vas) user posted image zelim vam od srca divne i lagane trudnoce i bezbolan porod (ukoliko takav postoji user posted image ).

Ja se malo pogubila protekla 3-4 dana. U petak ne stigoh ni da uletim da vidim sta ima na forumu, posla preko glave... onda kuci, rucak, standardne aktivnosti, malo izletili u skitnju ("malo" uvijek izletimo pa ostanemo po 2 sata user posted image ).

Subotu svasta nesto planirali a vrijeme nas nije poremetilo. Otisli smo prvo kod tete koja cuva curicu (inace smo kucni prijatelji, dosli i moji...svi se iskupili...) onda smo malenu ostavili a nas dvoje po smo onom nevremenu otisli do otoke, uspjela sam naci super pantalone i helenke (helanke cisto da imam po kuci za radnih aktivnosti), onda smo otisli i do Nobila, definitivno potvrdili sve za krevet, odabrali i madrac i vidjeli od prilike kako ce krevet izgledati. cekamo jos da im sa Mostarskog sajma dodju exponati pa da vidimo krevet i uzivo (ovaj sto su imali u salonu slican ne dize se latofleks i nema bocnih strana jer se one posebno dodaju mada mi je bitno da sam vidjela kako to sve fino izgleda upakovano) onda cemo ove sedmice 100% potvrditi narudzbu (sad im je i madrac koji smo mislili uzeti 25% snizen) i jos samo da odaberemo materijal za krevet. Usput odmah pogledali i nepromocive plahte (jer sad ce joj krevet biti dosta veci pa ove manje ostaju bebi, onda naravno skontamo da cemo i nama uzeti za bracni krevet jer ce i malena i beba ordinirati po nasem krevetu). Onda jos nju navece kupali i kosu joj prali... te ves, te raspremanje...uglavnom ja se smorila pravo.

Juce iskoristili predivno vrijeme, izasli na vilsonovo, uzivali sa malenom, park, setnja, kafica, radnjice... Meni vikend proleti u treptaju oka. Jutros me alarm budi i ustajem ne znam gdje se nalazim, pogledam na sat 6:10... pitam muza koji je danas dan, moram li ustati user posted image

E da zakazali smo i krecenje za 2. maj, samo da nas jos i vrijeme posluzi da to sve zavrsimo za vikend bar sto se tice moleraja i ovih radova...ciscenja ce svakako biti ko u pjesmi.

(odgovor članu idana1812)
Neposredna veza do poruke: 665
20.4.2015 9:22:01   
pandica
Draga moja hvala user posted image  Drago mi je da nas ima i ovdje, daj Boze da sto prije sto vise djevojaka predje na ove veselije teme user posted image
Ostalim curama se zahvaljujem na dobrodoslici i želim puno sreće i lijepih trudničkih dana user posted image

Carobno, hvala, draga! Radujem se zbog tebe i princezeuser posted image
Iman, zeznu ti mene, nisam sebe spominjala, cestitala zenama, ali ti lijepo izletiuser posted image
Nisam znala za trudnocu, imala sam neku terapiju, pa moram na farmakologiju da utvrdim je li sve ok, pa se jos ne smijem radovatiuser posted image
Anonimna, meni je datum posljenje m 9.3., isto sam 5 sedmica trudna, ne racuna se to po datumu zaceca, nego po zm

user posted image user posted image user posted image user posted image
Leena, ja kontam Iman se zeza. Aaaaaa sto mw obradovauser posted image user posted image A bit ce sve ok aBd, sigurna sam. Ja sam ionako non stop na lijekovimauser posted image Uopste ne sumnjam da ce sve to proci odlicno i da ce one dvije preslatke curice dobiti bracu ili seku.user posted image

Anoniman, sto ti kazu to je trudnoca od 5 plus 3 ili 4 dana. Mozda je dr zaokruzila na sest sedmica ili se zbunila. Ne kontam tu sumnjicavosti nikako. Meni je recimo O kasnila i 5 ili 6 dana sigurno, ali nijedan dr nije to spomenuo a ja ocekivala da ce plod kasniti za tih par dana...nije to bas sve u dan tako. Pa zene i rode prije termina ili prenesu pa nije problem i ne sumnja se kada se zacelo. Tebi neka je sretno u svakom slucaju.

Pandice, pa gdje si ti?user posted image Evo nas i ovdje zajednouser posted image

mala curice, i ja nemam uopste predstavu za zensko ime..ali nikakouser posted image ma hajde smislim do kraja nesto..evo gledam ove prijeldoge i jauser posted image

maksi, evo i ja zmirim na jedno okouser posted image a sve mi zao zaspat..sta cu veceras raditiuser posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 666
20.4.2015 9:32:09   
Carobno jutro

Jutro zene

Vidim, sve ste hodale negdje za vikend..ja mrdnula nisam. Radila pomalo po kuci, dobro se osjecala i evo me sad razvali stomak. Ubise me kontrakcije. A sve kontam proci ce bez apaurina. SVe se varakam. A bas sam dobra bila.user posted image
MOram zvati doktora da se narucim na kontrolu. MOram zvati porodicno da se i tamo narucim po uputnice. Helem ne gine mi hodanje po dr-ima i vadjenja hrpu nalaza ali neva veze navikli smo na to vecuser posted image

Grozdje...hvalaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 667
20.4.2015 9:37:07   
rose
ja sam ovaj put prosla bez apaurina samo ih trazila da mi propise pred amnio...probaj s magnezijem, to sam ja pila u pocetku

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 668
20.4.2015 9:38:05   
pandica
Čarobno koliko si tačno trudna?

My Ovulation Chart

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 669
20.4.2015 9:43:45   
Carobno jutro

rose, ma i ja ih dobila pred amnio. Nije mi ih dr propisala za kontrakcije uopste. Jos prosli put na kontroli vidjela da ih ima i rekla ne treba moze samo mg. Zato i necu da ga uzmem. Kupih ga to pred amnio i eno stoji kutija, jedan popila. Evo sadsam mg popila pa cu se malo smiriti.user posted image

pandice, ja sam ti juce usla u 18. sedmicu. A kako vidjeh i po onim nekim tabelicama, to je kao i peti mjesec. A imam i ticker pored nicka.user posted image Ti si ispred mene par sedmica.

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 670
20.4.2015 9:44:33   
rose

rose, ma i ja ih dobila pred amnio. Nije mi ih dr propisala za kontrakcije uopste. Jos prosli put na kontroli vidjela da ih ima i rekla ne treba moze samo mg. Zato i necu da ga uzmem. Kupih ga to pred amnio i eno stoji kutija, jedan popila. Evo sadsam mg popila pa cu se malo smiriti.user posted image

pandice, ja sam ti juce usla u 18. sedmicu. A kako vidjeh i po onim nekim tabelicama, to je kao i peti mjesec. A imam i ticker pored nicka.user posted image Ti si ispred mene par sedmica.

ti si draga u 19-oj sedmici...18+2 user posted image

Neposredna veza do poruke: 671
20.4.2015 9:48:40   
Carobno jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image eto koliko umijemuser posted image samo me malo sramota...a znaci to se tako racuna...pa logicnouser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 672
20.4.2015 9:50:12   
pandica
Mašala user posted image  Ne zamjeri, ne vidjoh hahah... Još dolazim sebi user posted image
Ja sam 24. još trećina user posted image  Baš ovo vrijeme leti, nekad ne mogu da povjerujem da je toliko brzo ovo do sad sve proslo a kako mi je nekad daleko izgledalo user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 673
20.4.2015 9:51:07   
rose

user posted image user posted image user posted image user posted image eto koliko umijemuser posted image samo me malo sramota...a znaci to se tako racuna...pa logicnouser posted image

pa da punih 18 sedmica proslo, 19-u nacela sa dva dana user posted image

Neposredna veza do poruke: 674
20.4.2015 9:51:08   
alman
jutro zenice kako ste mi, nova sedmica, radne obaveze i nove kontrole, neka nam svima proteknu u najboljem redu,
i ja sam trebala ove sedmice na kontrolu al cu ogoditi za narednu sedmicu il mozda i iza praznika, sad se super hvala Bogu osjecam

kod mene ce ova sedmica bit u znaku svadbe, i priprema oko iste, trebam dvije torte napraviti, odlucila sam se za haljinu, krojacica mi je malo prepravila gornji dio tako da je sad OK.

Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *