|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-April
20.4.2015 9:51:17   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: Leena

Carobnouser posted image jesi vidjela sto me jetrva ocinka, a nisam mislila jos govoriti, do iduce kontrole user posted image ovo se "zalomilo", ali nije mi zao ni najmanjeuser posted image samo da aBd bude sve ok... Snimala sam rtg zuba i koristila neonpenotran forte vaginalete. Kaze mi dr da je zracenje kod rtg zuba bas malo, pa nije to problem, a ove vaginalete se ne daju u prvom trimestru, pa trebam to provjeriti, mada bi trebalo biti ok. Danas sam uzela uputnicu za farmakologiju i laboratoriju (vec ocekujem echerichiu coli u urinu, obiljezila mi je pocetak obje prosle trudnoce).... I da, morala sam prestati dojiti L. Zbog kontrakcija blagih (sve vrijeme imam osjecaj da cu dobitiuser posted image )
Za sada dobro podnosi, teze ja nego ona...

ja sam i dalje u šoku user posted image

a ovo boldirano ja ne priznajem. to je priča za malu djecu. meni se sa 34 nije ništa "zalomilo" a nije baš da sam u kući sjedila user posted image user posted image
user posted image
ovo je A smišljeno uradio!

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 676
20.4.2015 9:53:21   
Carobno jutro

ma sto bih zamjerila, nego se hvalim tickerom..juce ili prekjuce postavilauser posted image
Znam da si ti mjesec prije mene..suti nek' prolazi vrijeme..to nam i treba...nekad dan godina a nekad sedmica zacas prodjeuser posted image

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 677
20.4.2015 10:07:40   
pandica
E hajde kad si svjeza reci i meni kako cu hahah? Ja se ubih trazeci u postavkama user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 678
20.4.2015 10:08:34   
maksi
Jutroooo user posted image
Ja sam opet slabo spavala,izgleda jednu noc fino drugu nikako,da se polako privikavam na ustajanje user posted image user posted image

Sada cu doruckovati i u setnju malo,da se razdrmam

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

Neposredna veza do poruke: 679
20.4.2015 10:09:02   
M.A.M.
Jutro zenice,ja se probudila s bolovima u kukovima,kontam kad prije,kako cu do kraja user posted image
isto kad sam ustala osjetim bol haman od kontrakcija u predjelu jajnika,moram vidjeti sa dr sta cu,jer mi se javlja svakodnevno po par puta,pijem mg al izgleda da je premalouser posted image

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 680
20.4.2015 10:16:45   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: pandica

E hajde kad si svjeza reci i meni kako cu hahah? Ja se ubih trazeci u postavkama user posted image

ovako pandice,
Odes na Moja ringeraja gore u lijevom cosku pa na Podešavanja, pa na Forumi, tu imas prvo Potpis pa ispod toga Ticker., tu ispod Tickera svjetlijim slovima ti pisu primjeri kojih imas...odes na google izaberes neki od ovih i tamo sve namjestis, znaci upises zadnji dan vjestice i on ti izracuna a ti izaberes ove djide ostale i kopiras link u ovaj kvadratic pored Tickrea i onda dole kliknes na Sačuvaj promjene i eto ga user posted image Nadam se da si shvatila

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 681
20.4.2015 10:33:59   
memsi
Jutro zenice,kako ste mi sve.
Ja preko vikenda milion obaveza pa nisam se ni javljala,malo se preforsirala i evo devastirana danas.Lagano pocinjemo krecenje i spremanje tako da mi predstoji uzbudljiv period user posted image .U posljednjih par dana losije spavam ali valjda to tako treba.Bebara aktivna pravo,sad se cak i vidi kako lupka po stomaku i kako sam skontala pravo voli muziku user posted image .Svima kojima slijede kontrole u tekucoj sedmici mnogo srece i da nam svima ovi trudnicki dani prolaze u miru i rahatluku.

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 682
20.4.2015 11:17:52   
pandica

Hvala draga moja, evo uspjela sam... Bila si od pomoći user posted image
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: pandica

ovako pandice,
Odes na Moja ringeraja gore u lijevom cosku pa na Podešavanja, pa na Forumi, tu imas prvo Potpis pa ispod toga Ticker., tu ispod Tickera svjetlijim slovima ti pisu primjeri kojih imas...odes na google izaberes neki od ovih i tamo sve namjestis, znaci upises zadnji dan vjestice i on ti izracuna a ti izaberes ove djide ostale i kopiras link u ovaj kvadratic pored Tickrea i onda dole kliknes na Sačuvaj promjene i eto ga user posted image Nadam se da si shvatila

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 683
20.4.2015 11:52:34   
mala curica
Da se i ja javnem i bkezim vani....mm mi naredio da vise izlazim i setam user posted image
Bravo za postavljene tickere user posted image
Moja bebica pravo aktivna.....stalno se gura i pupkauser posted image
Izgleda da sam pocela imati kontrakcije dok mi se pupo stvrdne i zaboli me kao da trebam dobiti.Moram danas kupiti.Mg nestalo mi.
Ocigledno da trebam slusati tijelo i vise odmarati.A ja tvrdoglava mogu ja to nije mi tesko ni.mrskouser posted image

Sada sam doruckovala i popila vocni sejk koji svaki dan sebi napravim i popijem.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 684
20.4.2015 12:27:22   
lala88
ej zene je li kod vas odlakavio stomak u trudnoci, kod mene potamnile i porastle dlake. Citam da je to normalno, pa me zanima ima li jos u koje zenice?

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 685
20.4.2015 12:36:42   
Leena
Alman, ma da, cekamo iducu kontrolu user posted image

Jutros sam radila nalaze i bila na farmakologiji, trebali bi sutra oko 1-2 biti gotovi... A sutra mi ljubici mojoj prvoj 5. rodendan, nadam se da me nece nalazi bas sutra nasekirati user posted image

rose, sto si amnio radila?

idana, ma da, godinu i 3 mjeseca Lejla, Esma dojila 6 mjeseci samo...

Carobno, samo miruj koliko mozes, meni obje trudnoce prosle sa kontrakcijama i evo sve ok, hvala Bogu.

Ladyblue, ne zakuhavaj user posted image user posted image user posted image

lala88, u trudnoci je sa dlakama sve normalno i da sve odlakavis i da ti sve prestane rasti... Ja sam imala srecu pa mi je u obje trudnoce do sada bio drugi slucaj, sve dlake na tijelu su mi prestale rasti, ali moja najbolja prijateljica je bas imala dlakav stomak u trudnoci, a ni prije ni poslije.

< Poruku je uredio Leena -- 20.4.2015 12:37:45 >

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 686
20.4.2015 13:01:29   
mala curica

IZVORNA PORUKA: lala88

ej zene je li kod vas odlakavio stomak u trudnoci, kod mene potamnile i porastle dlake. Citam da je to normalno, pa me zanima ima li jos u koje zenice?

Ja sam primijetila oko 15 sedmice da su ti dlake na stomaku vece.Kako odmice trudnoca one su sve vece,doslovno cupav stomak.
Tako da......nista ne brini nisi jedina.I ja sam cula da poslije odpadnu,sto mi je drago.
Sta nas briga,nasim bebama nikada nije hladno,lijepo su usukane u krzno user posted image

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 687
20.4.2015 13:18:57   
alman
eh sto se ja naradi od jutros, svasta po malo i umori se, sad kad se odmorim trebala bih presaditi nekoliko saksija cvijeca u vece saksije i poslije rucak praviti, uglavnom aktivno se radi pa sad vidjet cemo do kad ovim tempom cu moci raditiuser posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 688
20.4.2015 13:20:38   
mala curica
Blago tebi Alman pa mozes tako aktivna biti.user posted image
Ja sam sva kao robot i jos ove kontrakcije me uhvatile.

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 689
20.4.2015 13:22:28   
rose

Jutros sam radila nalaze i bila na farmakologiji, trebali bi sutra oko 1-2 biti gotovi... A sutra mi ljubici mojoj prvoj 5. rodendan, nadam se da me nece nalazi bas sutra nasekirati user posted image

Carobno, samo miruj koliko mozes, meni obje trudnoce prosle sa kontrakcijama i evo sve ok, hvala Bogu.

lala88, u trudnoci je sa dlakama sve normalno i da sve odlakavis i da ti sve prestane rasti... Ja sam imala srecu pa mi je u obje trudnoce do sada bio drugi slucaj, sve dlake na tijelu su mi prestale rasti, ali moja najbolja prijateljica je bas imala dlakav stomak u trudnoci, a ni prije ni poslije.

zbog godina...ali primarno jer sam je radila i sa S...tada mi bio los triple test...sad sam preskocila sve testove i uradila odmah amnio jer je svakako rizik sa 38 veci nego sa 33...pa bi svi testovi ispali losi...mada je po UZ sve bilo ok user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 690
20.4.2015 13:44:49   
pandica
user posted image Nakucah se ziva i ne izbaci mi post

I ja sam zadlakavila na podrucju stomaka, nije strasno ali ih ima. Mada po rukama recimo su mi puno manje i skoro da se i ne vide. Ali kod mene je svakako sve moguce, pa tako i kombinacija hahah

My Ovulation Chart

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 691
20.4.2015 13:45:11   
lala88
zenice sta kod vas lijepo mirise u kuhinji, ja danas pripremam krem juhu od zare i musaku, ali bez mesa. Nabrala sam dosta zarinih izdanaka pa ce biti juhe svako dva dana, sreca pa se mm ne buni, jede je. Sutra imam goste, valja i kolace praviti pa cu najvjerovatnije cokoladnu tortu, nesto mi se bas jede, pa bujrum kod mene.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 692
20.4.2015 13:47:19   
rose

IZVORNA PORUKA: lala88

zenice sta kod vas lijepo mirise u kuhinji, ja danas pripremam krem juhu od zare i musaku, ali bez mesa. Nabrala sam dosta zarinih izdanaka pa ce biti juhe svako dva dana, sreca pa se mm ne buni, jede je. Sutra imam goste, valja i kolace praviti pa cu najvjerovatnije cokoladnu tortu, nesto mi se bas jede, pa bujrum kod mene.

ne mirise nista...ja sam na poslu user posted image a skontat cu kad dodjem kuci...imama neke povrtne medaljone ledove zaledjene pa molzda sebi i curi ispecem...mm veceras radi na fashion weeku user posted image

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 693
20.4.2015 13:47:31   
Leena

IZVORNA PORUKA: rose

zbog godina...ali primarno jer sam je radila i sa S...tada mi bio los triple test...sad sam preskocila sve testove i uradila odmah amnio jer je svakako rizik sa 38 veci nego sa 33...pa bi svi testovi ispali losi...mada je po UZ sve bilo ok user posted image

38? Ti? Ma daaaaaaaaaaaaaj! Ja ti 35 ne bih dala!

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 694
20.4.2015 13:59:48   
rose

38? Ti? Ma daaaaaaaaaaaaaj! Ja ti 35 ne bih dala!

ooo hvala ti draga moja...ja sam ipak 76-o godiste user posted image ...ove godine mi je 39-i rodjendan user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 695
20.4.2015 14:05:38   
Leena

ooo hvala ti draga moja...ja sam ipak 76-o godiste user posted image ...ove godine mi je 39-i rodjendan user posted image

Boga mi se dobro drzis, fakat si me sokirala ovim godistem user posted image pa 9 godina si starija od mene, nikad ne bih rekla

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 696
20.4.2015 14:09:41   
Carobno jutro

zadlakavila nisamuser posted image ali mi je stomak sav u rupicama od clexana..samo gledam kad ce mi voda krenuti curiti kao u crtanomuser posted image meni za moj pojam nesto slaboo raste stomak..jos mogu uredno i sakriti trudnocu..niko i ne primjeti ako je sira majica..

U mene je danas pastrmka sa kuhanim krpmpriom i blitvom...a vvidis mogla bi i ta musaskauser posted image to cu sutra...

Leena, bit ce nalazi super, vidjet ces a velikoj curi nek je sretna rodjendanuser posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 697
20.4.2015 14:09:55   
rose

Boga mi se dobro drzis, fakat si me sokirala ovim godistem user posted image pa 9 godina si starija od mene, nikad ne bih rekla

hvala user posted image user posted image ja sam ti u onom dobnom razredu LB, tiki i jos par starki user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 698
20.4.2015 14:11:26   
rose

zadlakavila nisamuser posted image ali mi je stomak sav u rupicama od clexana..samo gledam kad ce mi voda krenuti curiti kao u crtanomuser posted image meni za moj pojam nesto slaboo raste stomak..jos mogu uredno i sakriti trudnocu..niko i ne primjeti ako je sira majica..

U mene je danas pastrmka sa kuhanim krpmpriom i blitvom...a vvidis mogla bi i ta musaskauser posted image to cu sutra...

Leena, bit ce nalazi super, vidjet ces a velikoj curi nek je sretna rodjendanuser posted image

ma bit ce ti mali stomak jos par sedmica...evo ja tek danas u trudnicke hlace...i to jer su me moje farmerke koje sam juce nosila ipak malo stisle user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 699
20.4.2015 14:19:33   
Carobno jutro

ma bit ce ti mali stomak jos par sedmica...evo ja tek danas u trudnicke hlace...i to jer su me moje farmerke koje sam juce nosila ipak malo stisle user posted image user posted image

svaka cast...ja sam u helankama svojim i mogu nositi farmerke uredno ali kad sjednem ono kao malo osjetim da me stisnu user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *