Psiholog27 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (17.3.2015 16:40:29)
|
Nikad ne znaš tko ce te poroditi, mislim tko ce se zadesiti u smjeni, zato nisam za davanje para, jer ako daš ostali vide ili čuju eto belaja, svi bi pare [sm=smiley1.gif], u mene kolegica htjela dati, al se predomislila, jer oni to svakako očekuju, cak nije htjela da je salah pregleda jer po nečemu nakon njegovog pregleda ženi počne porod valjda Čačka nešto [sm=jezicek.gif]...kad je čuo napisao joj da nikako ne suradjuje, pa svi doktori došli da je vide ko je ona heh...inače kaže da je sve super ne trebaš se sekirati...Burme pomažu, a i ulje,sa prvom bebom sam popila odjednom pola litra kada su bolovi počeli [sm=smiley1.gif]...znaci oko sebe imam 5-6 žena i ni jedna nije ništa dala a super prošle sve zato uživaj i misli na malenu lutku svoju koju ćeš Abd ugledati :) IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: bejbibi IZVORNA PORUKA: Psiholog27 Pozdrav svima, za trudnice koje glava glava boli preporuka da namazu corokutovim uljem [sm=smiley1.gif], pomaže isprobano, Bejbe opusti se, želim ti lagan porod, sve kažu da zavisi kako se postaviš prema njima u bolnici tako i oni prema tebi, a pare naravno ne daji jerr moje kolegice isto nisu a super su prošle na porodu, to je vezano sve za Bihać [sm=smiley1.gif] da ne stvori s sebi problem bezze [sm=smiley1.gif] Jesi ti masirala medjicu uljem ? Ja sam inace protiv davanja jer je to njihov posao.i trebaju ga najbolje raditi al nesto me strah ovdje iskreno[sm=zmeden.gif]jos mi je jedna poznanica rekla kao bolhe da se daje i ona je dala pa fino je pazili[sm=zmeden.gif]...nisam vise pametna majke mi sta da radim.... Iskreno najvise me strah tog sivanja uzivo bez anestezije[sm=smiley29.gif] Jos znas kakvo je sad stanje ovdje katastrofa,bankrotirala bolnica mozete mislit, nidje veze..pa sigurno stwde na svemu Boze dragi.... Tako da ne znam sta da radim po tom pitanju uh..... A mazem se nekom krwmom nistatin, kolegica mi rekla da je dobra krwma ona nijt je popucala nit je rezali drugi put al haj ga znaj jel zbog toga il sto je rodila u roku godinu dana.....al ja ne masiram nesto,nego samo namazem to dole[sm=smiley36.gif]..... Jedwm i hurme, par dana sam i na taste kasikicu maslinovog ulja al mi nije odgovaralo nesto pa u salati ga jeden al ne cesto.... hajde ne drami nego pitaj jos nekoga kako to u bihacu ide [sm=smiley1.gif] ...imas i drugih tema, eno tema porodisliste bihac pa valjda ce neko znati kad dignes temu ...a dodatno ta anestzija ni ne pocne djelovati oni vec siju..drugo ti je dijete...mozes i da ne puknes a mozda dobijes konac dva...poslusaj me i svaki bol predisi [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|