bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (16.3.2015 17:15:09)
|
IZVORNA PORUKA: Marien Cao zenice, Bejbibi sretan rodjendan draga, da ti se sve zelje ispune a najvise, najlakse i najbrze ova prva- lijep i hairli porod ti zelim! Ti ces bas dobiti divan poklon za rodjendan![sm=bravo.gif] Alman, cuvaj se draga i obavezno doktoru, nemoj se zezati da te jace ne zaboli. Cini mi se Rose napisa da je prehladjena, ja sam vec danima i nikako da popusti, nije mi jasno nigdje ni ne izadjem, kljukam se vitaminima i jos gora ustanem svako jutro [sm=smiley13.gif] Ne mogu popamtiti imena profila svim novim trudnicama ali vas svejedno sve pozdravljam. Da se vratimo starim temama rucka [sm=smiley36.gif], danas teletina i grasak...jucer sam pretjerala sa rostiljem, pravila tortu cudo od cokolade sa sumskim vocem i nju smo slistili vrlo brzo [sm=smiley36.gif] Recite mi kada ste prale i pripremile stvarcice za bebu i torbu za porodiliste, ja sve cekam da krecimo slijedeci mjesec pa da onda to uradim (da mi se ne prasi ranije ni stvari ni sobica) a opet se mislim da ne zakasnim, za dva dana ulazim u osmi mjesec, kako i kada ste vi to rijesile? Pusa od mene Draga hvala ti na lijepim zeljama[sm=smiley1.gif] I ja sve iscekujem kad ce, bas sam nesto nervozna, sve mi se nakupilo nekako ne znam ni sta osjecam [sm=smiley36.gif] imam neki strah od ove skore buducnosti[sm=smiley36.gif]kako ce to sve izgledati...od poroda pa dalje, svaki dan hmmm
|
|
|
|