LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (16.3.2015 11:06:36)
|
IZVORNA PORUKA: rose ponedjeljak, posao..a tako mi se spava...kos uvijek sam zacepljkenog nosa i bolnog grla [sm=smiley13.gif] al ako nista sinoc sam bolje spavala...jel jos nekoj kojoj je druga trudnoca cesti odlasci u wc pratioc od pocetka...ja se ovog sjecam od proslog puta al tek tamo 8-9 mjeseci...ovdje od pocvetka ustajem i piskam stalno...suhe mi usne i gledam da pijem tecnost...sve mi je to novo u odnosu na prosli put [sm=smiley1.gif] Ja idem cesto u wc ali pijem puno tekucine narocito na poslu zbog mucnina i povracanja (svaki dan ujutru ponesem domace sokove (ili nacijedim limun, narandzu grejp ili izblendam bananu, jabuku, kiwi, dodam u to limuna i narandze), onda solja caja od brusnice, pa solja zelenog, pa prolom vode, pa razmutim magnezij, pa onda uleti i jogurt za rucak, pa opet neki caj...pa opet vode), navece pred spavanje popijem casu mineralne ili donata ako me uhvati mucnina...nije ni cudo sto piskim ko luda [sm=smiley36.gif] ali nornmalno mi je jer pijem stvarno dosta tekucine. navece se ne budim na piskenje spavam u komadu ali ujutru bude guravo ako dragi uleti u wc prije mene, onda malo odplesem ispred vrata [sm=smiley36.gif] u prvoj trudnoci pred porod sam stalno piskila, beba bila nisko skroz navaljena na sve zivo a i dizne valjda popustale [sm=smiley36.gif] Mislim da je normalno ako unosis dosta tekucine [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|