scarlett -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (15.3.2015 14:37:37)
|
Ja počela malo po kući raditi, slažem neke stvari u ormaru i odvadila podosta stvari koje mi niti mogu sada, niti će mi moći sigurno još bar narednih 6 mjeseci, pa da oslobodim jednu policu i tu planiram stvari za bebija. Bar dok ne vidim hoću li naći kakvu povoljnu komodicu. Sad mi krivo što počeh raditi, ovako lijepo vrijeme napolju, al ne volim ostavljati poslove na pola. I dok završim već će se smračiti. Uskoro se sat pomijera, to mi je baš drago [sm=bravo.gif] bar će nas duže grijati dnevna svjetlost. Luela, ja imam isti problem, meni je stalno vruće od početka trudnoće, u zadnje vrijeme mi noge baš često otiću, pa onda kada legnem samo ih pomijeram, jer zagrijem to mjesto na krevetu. [sm=smiley36.gif] Sa svojim momcima se svađam po cijeli dan, oni pojačavaju grijanje, ja smanjujem i otvaram prozore, onda kad završim poslove zavučem se u spavaću, otvorim prozor i ugodim sebi, a oni nek hajcaju sebi ostatak stana, ja tamo ne mogu biti. Kada je toplo, samo neka nervoza kroz mene prolazi.
|
|
|
|