RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 12:47:43)

rose uzimam s rezervom i nadam se da cu ipak roditi po datumu posljednje mens... ko bi cekao jos 7 dana [sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 12:55:46)

IZVORNA PORUKA: Pravnica

rose uzimam s rezervom i nadam se da cu ipak roditi po datumu posljednje mens... ko bi cekao jos 7 dana [sm=smiley36.gif]

a vidi ovo ja tacno znam datum zaceca s prvom trudnocom..12/13 februar...moja S se rodila 13 novembra ujutro ... na vrijeme, haman par sati kasnila [sm=smiley36.gif]...po zadnjoj mens su racunali 7 novembar [sm=smiley36.gif]

putujuca -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 12:58:01)

Eto vidis, dijete fino sacekalo da na vakat dodje a da je bilo po nekim budalama bilo bi eto prenijela haj na indukciju.

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 13:06:04)

IZVORNA PORUKA: putujuca

Eto vidis, dijete fino sacekalo da na vakat dodje a da je bilo po nekim budalama bilo bi eto prenijela haj na indukciju.

ma ja sam u vojnoj isla na ctg kod masica...tako da je mene umirivala cinjenica sto je on rekao da nije preneseno nista i da joj jednostavno jos nije vrijeme...e kad je vec bio 7 dan tad su me i ustinuli na pregledu [sm=smiley36.gif]...moja S je mogla ostati jos koji dan...voda je bila mlijecno bijela i ona sva u onom vernixu...babice komentarisale da ne izgleda ko prenesena beba [sm=smiley36.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 14:20:42)

Dancek,gdje ste se razbjezale?
Jeli i kod vas lijepo vrijeme pa ste sve izasle vani u setnju?
Ja malo setala i kupila vitamine,svratim u jednu radnu i kupim sebi dvije majice[sm=smiley36.gif]
Sada na netu citam muslimanska(moderna) imena pa sve mi nesto pomijesano ili su samo starinska imena.
Zanima me neko lijepo ime za djevojcicu.Mm se svidja Lajla (i meni) ali zelim da vidim jos neka da se ne zaljubim u jedno dok ne vidim ostala.

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 14:23:33)

Uh jeste se raspisale heh[sm=bravo.gif]mi maloprije dosli kuci, evo stavila rucak.. M JE UZIVAO U IGRAONI, JEDVA ga nagovorila da idemo pa svratila u dm i apoteku...jos nisam sve uzela,izgleda ona aventova krema ima samo u sa:( reci cu mami da mi kupi i posalje da se ne peglam ovuda...uglavnom fale mi d3 kapi,espumisan i te dzidze za pislije al haj.moze to i mm uzet...

Mmmm i meni je razlika po zadnjoj mens i ultrz stim da i ja znam tacan dan zaceca [sm=smiley36.gif] i jel sad od tog datuma devet mj se racuna??? Bas cu izracunati da vidim koji je datum vjerodosyojniji..ali po kilazi bebe odgovara mi datum po zadnjoj mens... Pa sve je to tu u pet deka sto se kaze[sm=smiley36.gif]...max 7 dana gore dole...samo da ono izadje dobro pa kad god..

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 14:30:25)

IZVORNA PORUKA: mala curica

Dancek,gdje ste se razbjezale?
Jeli i kod vas lijepo vrijeme pa ste sve izasle vani u setnju?
Ja malo setala i kupila vitamine,svratim u jednu radnu i kupim sebi dvije majice[sm=smiley36.gif]
Sada na netu citam muslimanska(moderna) imena pa sve mi nesto pomijesano ili su samo starinska imena.
Zanima me neko lijepo ime za djevojcicu.Mm se svidja Lajla (i meni) ali zelim da vidim jos neka da se ne zaljubim u jedno dok ne vidim ostala.

Ipak ce biti mala curica[sm=smiley36.gif]mashalla samo.nek.je zivo.i.zdravo...meni su lijepa dania,rania,nadia,tajra,zara,sara....ma tesko za curu kontat hehe

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 14:33:40)

Tako nam je cika doktor rekao,mada nije siguran.Kao sto mm kaze ne zanima me sta je,samo da je zivo i zdravo.Jesam se bila prepala da mi je stvarno svejedno sta je.
S obzirom da je rekao da je cura,pa polahko gledam imena,uopce nisam u fazonu imena niti imam bilo kakvu ideju(nisam razmisljala o tome)
Dania mi je lijepo,Sara od seke mi mala,ostala su mi poznata.Dania prvi put cujem i lijepo je kratko

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 14:37:06)

Ma najbitnije da je zivo i zdravo, meni stvarno nikad nije bilo bitno sta ce bit...ma skontajte i musko i zensko ime sta fali :))... Meni nekako za musko lakse obzirom da mi.je bitno da je.od.poslanika nekog pa mozda zato i lakse..a za curu volim ta neka moderna al nikako se dog sa mm[sm=smiley36.gif] al smo ipak nasli neku sredinu

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 14:41:44)

Da skontamo i musko ime,ako nas iznenadi da imamo u rezervi?[sm=smiley36.gif]
Muski imena ima tako lijepih,mm se svidja Nas(s)er,kaze kratko a lijepo ime,a ja opet da mi je modernije da nije tako
svakidasnje(da tako kazem) ime.

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 15:04:13)

zenice evo mene, ja i moja beba smo polozili testove, jos prvu pomoc i onda vozimo. Nisam htjela zejedno prvu pomoc i testove da se neopteretim i ovo sam jedva, al eto jedna briga manje.
MC danija je meni najljepse ime za curicu.

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 15:09:42)

http://www.fokus.ba/52221/magazin/zivot-zdravlje/pismo-ljubavnici-mog-muza-koja-mi-je-rasturila-brak/ slucajno sam nasla na fcb ovo pismo i jako je interesantno za procitati

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 15:19:58)

lala88 imas na stranici www.mon.ks.gov.ba svih 100 pitanja i odgovora za prvu pomoc. Naravno nece ti biti toliko, ti ces samo dobiti karticu od 10 pitanja, ali 2 samo mozes pogrijesiti da bi polozila. Eto pa procitaj malo [sm=smiley1.gif] i cestitam na polozenim testovima [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

saamy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 15:29:07)

Hei drage moje evo mene sa kontrole došla, ctg radila imam bolove donjem djelu pa ćemo vidjeti!
sad otišla do pošte da uzmem pismo neko mi poslao cjelim putem me žiga stomak mm kaže ovo je zadnji put sa idemo pješke Šta da krene na putu,ja volim setat malo zraka uzeti!

Mac neka je sve dobro hvala Bogu samo se ti ne sikiraj ne u puštaj u zivot nebitne ljude tj; svekrvu!

Kod mene kiša zima,baš za kuće vrijeme!

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 15:42:25)

hvala azrab sa te stranice sam i testove ucila, ma lahko cemo za prvu pomoc nek sam testove rjesila.
kod mene suncano, prelijep dan za setnje, evo cekam mm da nas 2u1 vodi na rucak zasluzili smo [sm=smiley36.gif]

Marien -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 15:45:17)

Cao zenice,

mi smo mislili nasoj curici dati ime Eman, iako je kod nas to uglavnom musko ime, kao i Iman to je arapsko zensko ime.
Moj muz kaze da ce sigurno dobiti poziv za vojsku [sm=bravo.gif] ali meni se strasno svidja, sta vi kazete?

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 15:49:53)

Sammy,ne setaj nigdje daleko,moze da te zaboli nikada ne znas kad ce.
A necu vise,obecala sam sama sebi a i muzu.Nebitni ljudi me se vise ne ticu,niko nije vrijedniji od mene,mm i nase bebice.
Ovaj stres je bio i stres za bebu,zasto da joj to radim?No No hehh

Marien i ja znam za to ime da je musko.Bas me nasmija s tim da ce dobiti poziv za vojsku [sm=smiley36.gif]

samy_lo -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 15:56:51)

Cao zenicee moje drage..
Danas se osjecamo lijepo,ne razmisljamo ni o cemu losem..
dobili smo inekciju..
narucni kod privatnika u ponedjeljak

marseljeza -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 17:22:22)

Ja otišla danas i samo mi CTG uradio, neće doktor da me gleda. Htjela sam ga pitati jel ti imaš nešto protiv moje gospođice :D [sm=smiley36.gif] Jedva sam snimila CTG, beba skakala, očito se ne žuri da izađe vani. Meni termin u utorak aBd, on mi rekao da dođem u srijedu na pregeld, neće da me gleda ukoliko ne premašim termin, kaže nema potrebe. Haj budi pametan, ali sa druge strane šta me ima i čeprkati i stalno snimati kad u biti samo i čekam da me zaboli. Kako ste vi žene fine? :*

Vanja88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 17:55:02)

Malena c kiss veliki za tebe

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 17:57:13)

IZVORNA PORUKA: Vanja88

Malena c kiss veliki za tebe

[sm=smiley31.gif] za vas dvije od nas dvije [sm=smiley31.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 18:04:34)

kako ste mi zenice evo i nas bas sam se naradila, usisavala, brisala pravila krompirusu i evo sad jos istusirala cvijece i kad sam sjela vidim da sam pretjerala [sm=smiley13.gif] e mi zene bas ne znamo polahko

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 18:47:33)

pa gdje ste nestale ja kad god udjem nema vas pa da razmjenimo koju pametnu [sm=smiley36.gif]

saamy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 19:04:48)

Mcc izgleda čovjeka treba nešto da "opece " da shvati koga je vrijedan koga nije!! Dobro je kad osobe pokažu pravo lice nego da glume ovamo iza leđa bla bla bla
samo ti sebe čuvaj i svoju malu pahuljicu [sm=smiley1.gif]

MERSELjeza bas si smjesna [sm=smiley36.gif] možda mu previše za jedan dan,pa da čovjek malo odmori [sm=jezicek.gif]
Kako se osjećaš ti,je li ti video trudove na ctg??

Ostale kako ste?

AMANI ženo sjedi malo,odmori neće kuća otići sve te čeka da uradis za dan il 5 neće posao pobjeći, ufff pita se pravila još vruća mmmmm

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (20.2.2015 19:06:16)

Evo i mene :)... Raspisale se zenice bravo...ja isto cistila stepenice crkla sam, krsta me bas bolila al sad popustila malo...ja mislim da imam lazne trudove jer pojave mi se bokovi jednom,dvaput na dan... Nisu bas jaka al et

Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>