alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (19.2.2015 23:22:11)
|
i mene je strah tog vjeruj mi imala sam ruzno iskustvo sa proslom trudnocom, jer mi je vodio jedan stari dr. koji je imao sina specijalizanta i on je takodjer dolazio sa njim pa nekad je i on pregledao me, i ja 15 dana pred porod imala laznjake i nazovem dr., on tek izasao sa smjene i preporci me ovom dr. sto me porodio, i on me primio u bolnicu prenocila nista nije bilo i kuci me posalju, poslije dolazila svaki drugi dan na ctg i opet je bio taj dr. sto mi je vodio trudnocu, kad sam dosla na dan termina saznam da se dr. operisao noc prije i ja opet trazila dr. kojeg mi je preporucio, i taj dan sretnem na hodniku njegovog sina i pozdravim ga ja jos htela da ga pitam i za oca on nista nije odgovorio ni na pozdrav, dole lezala 9 dana on dolazi u vizitu nikada nije davao znake da me je u zivotu vidio, ja ostala zgrozena a sad kako je zavrsio spec. svi se na njega zale kako je previse pun sebe, obvratan, grub, samo molim Boga da ne dodjem u njegove ruke joj al se ja ispisa[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|