rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 16:01:21)
|
IZVORNA PORUKA: lala88 mislim da su nekad davno u proslosti shvatili koliko su slabi pa su onda zene prozvali slabijim polom, da bi sakrili istinu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ma ja ove hamburgere pravim samo zbog zemicki, neke su posebne prvo se kuhaju u kljucaloj vodi pa se peku u reni mm i ja ih jako volimo. Azra jeli tvoj m zahtijevan po pitanju hrane, ovaj moje je i tu haus, a ja sam kriva na pocetku da mu pokazem svoje umjece i razmazila ga za 3 mjeseca se udebljo 15kg, smrsao je kasnije, ali je ostalo da hrana uvjek bude extra, nesmije padati kavlitet. A jos gore od toga je sto nejede dosta stvari, ali krompir moze svaki dan nece se buniti. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] jes ovo meni shega...cuj da mu pokaze svoje umijece ...ja sam svom jos prije braka rekla da ne volim da kuham...a on se prodao na pricu da on voli...sad kuha cesce on nego ja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i nema komentara ako nesto ne ispadne dobro...ako se moze jesti, jedemo [sm=smiley36.gif]...ha ja pa nije ozenio kuharicu i domacicu vec partnera s kojim treba da dijeli obaveze [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|