RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Bella.88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 12:46:09)

no idea tebi je sve oprošteno [sm=smiley1.gif]
hvala Bogu pa si ti ostala trudna,sad samo lezi i čekaj bebicu

ja sam kupila sportski grudnjak za vani jer još dojim,pa su mi bradavice izraženije
a po kući nosam one pamučne topiće nekad,a nekad samo majicu
odvikla se više od grudnjaka,kako sam pošla dojit skinula ga i tako osta[sm=smiley36.gif]

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 12:58:11)

kad smo na temi grudnjaka, da li je pametno kupovati posebno one grudnjake za dojilje? Ima li ko s tim iskustva?

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 13:03:05)

zdravo drage moje, ima li snijega? Evo ja se malo razvrijednila pravim sok od narandže pa ako uspije stavicu vam recept, cjela mi kuca mirise na narandžu. Za grudnjake sam negdje procitala da najbolje odgovaraju oni za dojenje grudnjaci, pa pokusajte s njima ionako ih za koji mjesec morate poceti nosati, kao oni su naj udobniji.
danas su na meniu hamburgeri, kod vas?

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 13:38:01)

IZVORNA PORUKA: AzraB

kad smo na temi grudnjaka, da li je pametno kupovati posebno one grudnjake za dojilje? Ima li ko s tim iskustva?

Ja imam jedan i jest praktican kad si vani negdje a trebas dojit,a jos bolje da potkosulhe uzmes za dojenje kad je hladnije da ti ledja.nisu gola..imas u almarasu...

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 13:38:52)

A po kuci svakako neces nositi[sm=smiley36.gif] ja ni sad ne nosim, rijetko

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 13:43:16)

pa tako nesto sam i kontala, da uzmem jedan ako bih se gdje zadesila vani [sm=smiley36.gif] beba nece cekati dok se kuci ne vratimo [sm=smiley36.gif]

kod mene danas snicle i pire za rucak, a za sutra cu grah sastaviti posto imam kontrolu nece mi bas biti do kuhanja, izgubim dosta vremena samo dok odem i dok se vratim kuci [sm=smiley13.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 13:48:16)

Ja kad sam dojila po kuci nosila one majice sa dubokim prorezom,dekokteom pa samo izbacim haha[sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 13:49:48)

A bogami sam znala i vani dojiti kad osemo na kafu, sta cu dijete gladno... Il pomuzem kuci pa na flasicu [sm=smiley36.gif]pomuzem ko da sam krava hahaha ccc..jel se tako kaze... Ispumpam [sm=jezicek.gif]

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 13:52:18)

hahahahahahahaha bejbibi oplakah od smijeha [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a meni se cini da cemo musti hahahahhahahah
moj mm prica s bebom u stomaku, kaze joj neku noc da ce joj samo na odredjeno posuditi sisu, pa mu mora vratiti [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 14:03:13)

Ahahah tako i mm [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] to su velika djeca, gori od bebica... Mm se '' posvadja '' sa M oko toga [sm=smiley36.gif]posto M moraaaa dirati barem jesnom na dan, ostala mu navika iako ne doji,il kad je pospan mora pomaziti [sm=smiley36.gif]

Mislim, mm ga zeza da je to njegovo a M se ljuti i svadja snjim hahha

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 14:14:47)

hahahahhaha ja uvijek kazem imam jedno dijete i drugo na putu [sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 14:19:40)

IZVORNA PORUKA: AzraB

hahahahhaha ja uvijek kazem imam jedno dijete i drugo na putu [sm=smiley36.gif]

Bas to[sm=smiley36.gif]

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 15:16:23)

zene gdje pobjegoste, pa kome cu se faliti da mi je sok super. Sad samo jos da ispecem zemicke za hamburger i gotovo za danas.
A drage moje svi su muzevi velika djeca, ovaj moj kad se razboli gori je od svakog djeta, samo sto neplace. Neki dan smrca i ja kazem naglas molim te Boze samo da se nerazboli, a on odgovara znam da sam ko djete kenkav kad se razbolim i uistinu jeste uvjek kazem radije bi da sam ja bolestna nego on. Najgore od svega sto ga nemogu natjerati nista da popije, on bi samo caj i da lezi kao proce sve samo od sebe, a onda ja poludim i mora da pije sve sto mu donesem ozdravi odma, jesu li vasi takvi?

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 15:19:38)

[sm=smiley36.gif] mislim da je svaki takav. Inace kad se razbole samo kukaju, a kad smo mi bolesne nema veze nije nam nista [sm=smiley36.gif] ali eto valjda to tako ide...

Eh ja sam upravo ispekla hljeb i nisam mogla da odolim da ne probam pa se najedoh [sm=smiley36.gif] nadam se da necu puno rucak pokvariti [sm=smiley36.gif]

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 15:36:12)

mislim da su nekad davno u proslosti shvatili koliko su slabi pa su onda zene prozvali slabijim polom, da bi sakrili istinu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ma ja ove hamburgere pravim samo zbog zemicki, neke su posebne prvo se kuhaju u kljucaloj vodi pa se peku u reni mm i ja ih jako volimo. Azra jeli tvoj m zahtijevan po pitanju hrane, ovaj moje je i tu haus, a ja sam kriva na pocetku da mu pokazem svoje umjece i razmazila ga za 3 mjeseca se udebljo 15kg, smrsao je kasnije, ali je ostalo da hrana uvjek bude extra, nesmije padati kavlitet. A jos gore od toga je sto nejede dosta stvari, ali krompir moze svaki dan nece se buniti.

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 15:41:52)

lala88 moj sve zivo jede, sreca nemam s tim problema. A i ja volim sve pa pravim obicno ono sto se meni jede, osim ako on nije izrazio neku posebnu zelju za ruckom [sm=smiley36.gif]
Sad mene krivi sto se udebljao, pa mi govori da ga tjeram da vjezba [sm=smiley36.gif] reko ti mene podrzavas s mojim kilama, pa cemo nekad na ljeto zajedno vjezbati [sm=smiley36.gif]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 15:46:55)

hahhah kod svake isti problemi,moj kad se razboli jauce reko bi covjek ruku mu kidaju[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]odmah je apoteka kompletna na stolu

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 15:47:14)

Eh svi su oni isti[sm=smiley36.gif]...moj nije bas kenkav za hrani jede skoro sve al kad je bolestan nije bas da je kenkav al stalno je prica kako smrce,kaslje itd[sm=smiley36.gif]...ja nis ne kuham, imam

ROSE ja tebi zaboravih za madrac odgovorit...dubinako pranje draga u autopraoni..ima neki prijatelj od mm pa cemo.tu.. Nemoj kupovat samo.dubinski operi

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 15:59:08)

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Eh svi su oni isti[sm=smiley36.gif]...moj nije bas kenkav za hrani jede skoro sve al kad je bolestan nije bas da je kenkav al stalno je prica kako smrce,kaslje itd[sm=smiley36.gif]...ja nis ne kuham, imam

ROSE ja tebi zaboravih za madrac odgovorit...dubinako pranje draga u autopraoni..ima neki prijatelj od mm pa cemo.tu.. Nemoj kupovat samo.dubinski operi

znaci da odnesemo u neku autopraonu...hajde super, dobro je da to znam...vec sam kontala koga da zovem [sm=smiley13.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 16:01:21)

IZVORNA PORUKA: lala88

mislim da su nekad davno u proslosti shvatili koliko su slabi pa su onda zene prozvali slabijim polom, da bi sakrili istinu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ma ja ove hamburgere pravim samo zbog zemicki, neke su posebne prvo se kuhaju u kljucaloj vodi pa se peku u reni mm i ja ih jako volimo. Azra jeli tvoj m zahtijevan po pitanju hrane, ovaj moje je i tu haus, a ja sam kriva na pocetku da mu pokazem svoje umjece i razmazila ga za 3 mjeseca se udebljo 15kg, smrsao je kasnije, ali je ostalo da hrana uvjek bude extra, nesmije padati kavlitet. A jos gore od toga je sto nejede dosta stvari, ali krompir moze svaki dan nece se buniti.

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] jes ovo meni shega...cuj da mu pokaze svoje umijece ...ja sam svom jos prije braka rekla da ne volim da kuham...a on se prodao na pricu da on voli...sad kuha cesce on nego ja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i nema komentara ako nesto ne ispadne dobro...ako se moze jesti, jedemo [sm=smiley36.gif]...ha ja pa nije ozenio kuharicu i domacicu vec partnera s kojim treba da dijeli obaveze [sm=smiley36.gif]

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 16:03:02)

blago vama moj nece rizu i nista u cemu ima riza, od tjestenine samo spagete sa sosom od mesa, grasak, ma jos masa stvari. Meso mora biti svaki dan, moze i kropirusa. Najvise voli krompir i grah, ali nemogu ni to stalno. Ma svi su oni isti u svemu. Moj muz je jedini koji neprati fudbal.

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 16:07:51)

blago vama moj nece rizu i nista u cemu ima riza, od tjestenine samo spagete sa sosom od mesa, grasak, ma jos masa stvari. Meso mora biti svaki dan, moze i kropirusa. Najvise voli krompir i grah, ali nemogu ni to stalno. Ma svi su oni isti u svemu. Moj muz je jedini koji neprati fudbal.

vasi muzevi bi ili umrsli od gladi ili se privalili mama da imate posao kao ja...i da vas nema kuci od 3-15 dana [sm=smiley36.gif] ko sto je kod mene slucaj...ja se sjecam u prvih pola godine braka sam 7 puta otisla na teren u trajanju od 2-7 dana [sm=smiley36.gif] poslije rodjenja malene takodje...a najduze sam bila van kuce 15 dana sad august-septembar..pa sreca njegova zna da kuha i zna sve oko djetata...najranije sam ih ostavila kad je maloj bilo oko godinu dana [sm=smiley36.gif]

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 16:09:17)

ja uzivam da kuham i moj otac mi kaze da sam pogrijesila sto upisa fakultet da sam se trebala prekvalifikovati u kuharice, apsolutno svi su do sad odusevljeni mojom hranom, i tako da sam postavili neki standard u kuhanju i ako kad ode ispod njega odma se primjeti, nekomentarise on, ali ja ga poznajem i zam da mu nije prijalo. Ja bi po cjeli dan samo kuhala, al nemam mi ko pojesti ziviomo sami. A kad se kod svekrve svi skupimo ja uzivam samo nesto kuham svekrva kaze kad smo kod njih duze od 5 dan da dobije 5 kg [sm=jezicek.gif]

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 16:11:50)

lala88 ni moj ne prati fudbal, upucenija sam ja od njega [sm=smiley36.gif] gleda samo kad igra BiH reprezentacija [sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 16:14:47)

ja uzivam da kuham i moj otac mi kaze da sam pogrijesila sto upisa fakultet da sam se trebala prekvalifikovati u kuharice, apsolutno svi su do sad odusevljeni mojom hranom, i tako da sam postavili neki standard u kuhanju i ako kad ode ispod njega odma se primjeti, nekomentarise on, ali ja ga poznajem i zam da mu nije prijalo. Ja bi po cjeli dan samo kuhala, al nemam mi ko pojesti ziviomo sami. A kad se kod svekrve svi skupimo ja uzivam samo nesto kuham svekrva kaze kad smo kod njih duze od 5 dan da dobije 5 kg [sm=jezicek.gif]

stvarno steta...mada to sto si zavrsila fakultet nije prepreka...uvijek se mozes dodatno kvalifikovati i za kuharicu...zamisli da otvoris neki dobar restoran...vec kad uzivas...pa bolje ti je to nego 3 fakulteta [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>