RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

saamy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 1:36:54)

Masala [sm=bravo.gif]

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 3:55:37)

Alman divna ti, divan djecak Masalla [sm=bravo.gif] AZRAB draga ja se pripremila maksimalno hahaha samo citam i edukujem se [sm=smiley36.gif] sta cu, bolje daznam sta me ceka, nego nesto ne spremnu da me uhvati [sm=smiley36.gif] BEJBIBI hvala na savjetima, imala sam u planu svakako kupiti tih jednokeatnih gacica hehe a dobra si, sto je sigurno sigurno je, neka si ranije torbu spremila [sm=smiley1.gif] ROSE hvala na informacijama, onda cu uzeti jos neke da stavim ispod tih ulozaka, a draga reci mi moze li se regularno ponjeti torba u vojnu? BELA88 probaj bademe da grickas kad te uhvati zgaravica, dobar je i jogurt, meni smiruje zgaravicu .. NO IDEA sada uzivaj u trudnoci i svojoj maloj bebici u stomaku [sm=bravo.gif] i kod mene ti je sto se grudnjaka tice ista situacija, ne mogu ih nikako bas me srklete [sm=smiley36.gif]

Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 7:02:16)

Alman masala, prelijepa si... a i braco je diiiivvvaaaaannnn [sm=bravo.gif]

Drage moje, jeste li se naspavale? Sinoc sam imala neke kao menstrualne bolove... al su trajali kratko... valjda ti pripremni... a ja se bila obradovala, kontam krenulo a moj dr. dezurni svakako [sm=jezicek.gif] ...

Danas idem na kontrolu pa cu vidjeti sta ce mi reci...

Moj 100. post na RR ... hehheee... jeeeej [sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 8:44:17)

Jutro zenice:) jeste se naspavale?? Ja inako..

Alman prelijepi ste mashala.. Da ste zivi i zdravi [sm=smiley1.gif]

Pravnica, nista ne brini, blizu si kako god;)) sad ce to jos malo..

Selzy mozes neku torbicu malu unijet... Ja sam u kesi velikoj strpala stvari[sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 8:46:26)

IZVORNA PORUKA: bejbibi

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Amanni...porodila se [sm=bravo.gif]
Tukica...porodila se[sm=bravo.gif]
Adicaa...10.02porodila se
Saamy...15.02
Marseljeza...24.02
Sprinter...24.02
Pravnica...26.02
Dianaa...28.02

Bejbibi...17.03
Selzy...24.03
Sara_mo...31.03

AzraB...03.04
Gift...03.04
Morena...15.04

Marien...13.05
Scarlet...17.05
No idea...25.05

Bella...08.06
Alman...29.06
Mala curica...30.06

Mybaby...03.07
Lala88...20.07
Adano...22.07
Anitaa...30.07

Rose...14.08
Mastalica...15.08
Aleah...26.08
MAM...28.8
Bebac bucko...31.08

Samy_lo...04.09

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 8:49:51)

Jutro zenice,kakve ste mi jutros?Alman MasAllah prelijepi ste oboje[sm=bravo.gif]

Dianaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 9:04:23)

IZVORNA PORUKA: alman

http://imageshack.com/a/img913/9499/fQoSoZ.jpg

sretan rodjendan i sve najljepse zelim malom ljepotanu [sm=smiley1.gif]

Dianaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 9:05:26)

IZVORNA PORUKA: alman

a evo i moje malenkosti
http://imageshack.com/a/img537/1982/nZ7iD4.jpg

masala [sm=bravo.gif] prelijepi ste [sm=smiley1.gif]

Dianaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 9:09:34)

jutro [sm=nosecka.gif] drage, nadam se da ste fino spavale jer ja bas i nisam,,, opet me pupo svrbi i ne da mira...
al nema veze, izdrzat cemo jos malo...
Pravnice, kad procitam da te nesto boli i mene panika uhvati jer smo nas dvije bas blizu [sm=smiley36.gif]
bejbibi, sad ce da ti bude fino, toplo [sm=bravo.gif]

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 9:41:06)

jutro zenice! nisam se ni ja nista naspavala po ko zna koju noc [sm=smiley36.gif] ali jutros u Sa prelijepo vrijeme, bas nekako pravo proljece, pa odmah i ja raspolozena. Idem kasnije na kontrolu aBd, pa sam malo nervozna, samo da bude sve uredu [sm=smiley1.gif]

alman masallah oboje ste predivni

bejbibi sad se grij i uzivaj do kraja [sm=smiley36.gif] a saljem ti i ja malo sunca iz Sarajeva [sm=smiley1.gif]

Selzy ja cekam da mi ispit sutra zavrsi i bacam se na istrazivanje svega i svacega, sto vjezbi sto poroda da iscitam jos sta je ostalo. [sm=smiley36.gif] Bar da budem koliko-toliko spremna [sm=smiley1.gif]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 9:47:03)

zenice ja podigla nalaze,uh nisu bas sjajni,secer mi je ispod granice,kao i kreatinin koji me bas zabrinjava[sm=zmeden.gif]

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 10:15:14)

jutro loptice moje [sm=jezicek.gif]
ooooo opet secerne muke, znam draga kako ti je i ja sam prosli put ludila zbog nalaza leukociti na granice, ali dr rekao sve je ok. I jos mnogo zena mi je reklo da u trudnoci nalazi nisi bas sjajni, kod vecine zena su na granici.

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 10:19:41)

M.A.M. u trudnoci je sve drugacije sto se nalaza tice, ako ti doktor kaze da je sve uredu onda bez brige [sm=smiley1.gif] da nesto nije kako treba sigurno ce ti reci na kontroli [sm=smiley1.gif]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 10:21:56)

ma i wbc mi je povisen vjerovatno rad ovog kreatinina ili imam neke bajke,al eto citam da je u trudnoci normalno odstupanje ,al eto vidjecu sutra na kontroli

Dianaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 10:26:16)

sretno na kontroli [sm=nosecka.gif] drage [sm=smiley1.gif] a i kod mene je secer nizak od pocetka tako da nista strasno

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 10:43:20)

jutro drage [sm=nosecka.gif] ni ja se nisam naspavala bas nesto, vise mi je dojadilo ovo kasno lijeganje i ustajanje iz 10 [sm=smiley13.gif] nesto me bole ledja

hvala vam na komplimentima ovo mi je prva slika kako sam trudna nisam se nesto slikala [sm=smiley1.gif] mada sam sebi nesto ogromna u ovoj tunici svako malo pogledam sliku pa na ogledalo, pa govorim ma nisam ja ovolika morat cu se uslikati u uskoj majici da provjerim do cega je [sm=zmeden.gif][sm=smiley1.gif]

sinoc sam objevila slike na fb, inace rijetko sta objavim, kad jutros poruka i komentara mnogi se iznenadili kad su vidjeli da ce biti novine, jer samo je znalo nekoliko prijatelja i rodbine, a sad i sira javnost[sm=smiley1.gif]

anitaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 10:49:34)

ja koliko se sjećam (to je ipak bilo prije 4 godine [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) nalazi u trudnoći luduju i to je sve normalno, normalno sam jela, a tamo trigliceridi, kolesterol, ma svašta nešto uvećano, nalazi mokraće redovno puni onih H(igh), a stari, iskusni ginekolog kaže (nakon što mi je dr opće prakse prepisala Zinat), ma ovo se sve moglo srediti s puno tečnosti i bez zinata, tako da se ne treba previše zabrinjavati.

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 11:00:26)

M.A.M ma ne brini za nalaze oni i onako pretezno odstupaju od normale u trudnoci. ja nisam vadila od 9 sedmine trudnoce i mislila sam da cu ove al nista, morat cu i ja iduce sedmice pripremit nalaze pa se skontati kod koga cu na kontrolu.

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 11:11:03)

Zato ja ne radim nikakve nalaze [sm=smiley36.gif] jos da se zato sekiram ma necu..nisam u prvoj trudnoci, necu ni sad.... Ja se dobro osjecam, nemam nekih tegoba osim bokova u stomaku al to znam od cega je, tako da necu da se sekiram[sm=smiley1.gif]

Nemojte zenice moje prwvise oko tih nalaza.. Ovo je drugo stanje i sve sto je prijw trudnoce nenormalno sad je normalno[sm=jezicek.gif]zato i nismo normalne[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] salim se, govorim za sebe hahah.... Ako se ok.osjeccate zabemarite te nalaze ha ja..

Ja se evo fino grijwm [sm=smiley36.gif] milina, gdje god odem.toplooo.... U wc bi mogla citav dan s mob u ruke [sm=jezicek.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 11:12:48)

Rucak ne znam sta cu.... Jede mi sw uprzwni kiseli kupus i kobasice.. Jeste li to.ikad probale?? Moj svekar to cesto pravi pa sam prvi.put jela kod njih[sm=smiley36.gif]a super bude...

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 11:17:28)

bejbibi ti si ba legenda od zene ona se nizasta ne sikira i nista ne provjerava, stvarno bih voljela da sam ko ti [sm=smiley1.gif] ma ti ces ako Bog da dozivjeti stoto [sm=smiley1.gif] ja sto i ne bih nesto radila neda mi neki crv iznutra neka raoznalost prosle sedmice sam mislila da necu vise ici na uz a sinoc prvi put sam vidjela pokrete i gurkanje vani na stomaku i odmah sam posla razmisljati ma hajd jos samo da odem na 4d da vidim svoju bebicu [sm=smiley36.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 11:20:28)

rucku ne znam ni ja sta bi nisam jos ni doruckovala mm otisao do grada pa sve cekam hoce li se pojaviti pa da zajedno doruckujemo nismo od ned zajedno doruckovali, mislila sam praviti ili picu ili mozda pire i gulas, ja volim kuhani kupus al moji idu iz kuce kad ga pravim [sm=smiley1.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 11:26:44)

sta vi mislite da li je tacno sto pisu da se vec sad moze pratiti period budnosti i spavanja bebe, i da ce taj ritam da se nastavi i kasnije[sm=zmeden.gif] jer ako je to tacno ja sam ga nadrljala ova moja bebica krene tako od jedan pa do tri ujutro da se vrti avo sad jos uvijek spava miruje ja milkim pocketam prstima ne bili se mrdnula al jok [sm=smiley1.gif] premda ja ne vjerujem u to sve se to promjeni kad se beba rodi i zna se dugo poslije poroda mjenjati, barem je tako meni bilo sa Harunom

tukica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 11:30:56)

Zene moje, evo mene...konacno ugrabih vremena da vam se javnem... Ja sam se sretno porodila 05.02. Curica super, 3350, 52 duga, sve proslo super. sad smo kuci, ludnica nam je, ne znamo gdje cemo prije :)
btw, neko pitao za ritam budnosti kod bebe... u mom slucaju, to se pokazalo tacnim... beba po danu spava, a navece dernek :)
Nadam se da ste sve dobro, ko se jos u medjuvremenu porodio, cestitam mu od srca :)

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (12.2.2015 11:36:05)

Ma ja ti se inace sekiram za sve osim kad zacrtam sebi nesto e onda ne....ne znam kako bi ti objasnila,jako sam osjetljiva osoba,lahko me voljene.osobe mogu povrijediti :( a one koji mi bas nisu ok ne dotixu me.uopste...znaci za voljene bih sve dala sto imam pa valjda me.i zato mogu povrijediti nesvjesno..npr najvise me mm pogadja [sm=smiley36.gif]ja osjetim u njegovom poogledu kad nesto nije ok a da ne kazem kad mi nesto kaze il provocira( stoo baaas voli a meni ide na zivce) il kritizira....al i njemu je tako samnpm [sm=smiley36.gif] a opet s druge strane sam jaka,hladna...mah ribica u horoskopu,ne znam ni ja gdje sam [sm=jezicek.gif]...ugl kad sebi zacrtam nesto takp hocu da bude, ne volim promjene nikakve..i volim kad nesto planiram da to odmah uradim[sm=smiley36.gif] ma brzopleta..brzo se ljutim,planem,popusta...ne znam kolko je to dobro al takva sam sta cu :)... I zacrtala sam sebi da se necu sekirati zbog trudnoce i tako i bude[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>