Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 12:23:38)
|
IZVORNA PORUKA: marseljeza Pravnica i ja imamo termin u 2 dana, možda se i na poroÄ‘aju sretnemo [sm=smiley36.gif] I ja sam proÅ¡li put na CTG Äekala dva sata, pitala sam se jesu li sve žene odluÄile u februaru roditi aBd [sm=bravo.gif] Ja sam sutra aBd tamo oko 1, ako odluÄiÅ¡ da budeÅ¡ tad nekad, objasnim ti kako ćemo se sresti :D Ja sam torbu tek juÄer spremila, samo osnovno, neÅ¡to ne mogu oko toga pretjerano da se zamaram, znam mogu mi donijeti sve Å¡to mi treba kad krene, svakako mogu se samo unijeti sitnice kad krene poroÄ‘aj koliko su me uputili. Ostalo, kasnije uzmeÅ¡. Koji ste broj uzele za bebicu za izlazak aBd? Å to se tiÄe Äišćenja, viÅ¡e mi je muka od toga. Stan koliko god da ÄistiÅ¡, ja ne znam Å¡ta je ovo, neka se praÅ¡ina navuÄe i digla sam ruke zadnja 2 dana, za vikend ću opet generalno, ako me uhvati porod, tu mi je sestra i zaova, a i svekrva, nek oÄiste [sm=bravo.gif] Zvala sam dr. i narucio me ujutro tako da cu ja ipak poranit. Al sad su svakako ceste posjete Gaku pa ko zna... mozda se i sretnemo. Ponedjeljkom i cetvrtkom su najvece guzve na ctgu zbog onih komisija... uhh.. Ma nista, u torbu snikers i sokic i laganica... [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|