Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 12:23:38)
|
IZVORNA PORUKA: marseljeza Pravnica i ja imamo termin u 2 dana, možda se i na porođaju sretnemo [sm=smiley36.gif] I ja sam prošli put na CTG čekala dva sata, pitala sam se jesu li sve žene odlučile u februaru roditi aBd [sm=bravo.gif] Ja sam sutra aBd tamo oko 1, ako odlučiš da budeš tad nekad, objasnim ti kako ćemo se sresti :D Ja sam torbu tek jučer spremila, samo osnovno, nešto ne mogu oko toga pretjerano da se zamaram, znam mogu mi donijeti sve što mi treba kad krene, svakako mogu se samo unijeti sitnice kad krene porođaj koliko su me uputili. Ostalo, kasnije uzmeš. Koji ste broj uzele za bebicu za izlazak aBd? Što se tiče čišćenja, više mi je muka od toga. Stan koliko god da čistiš, ja ne znam šta je ovo, neka se prašina navuče i digla sam ruke zadnja 2 dana, za vikend ću opet generalno, ako me uhvati porod, tu mi je sestra i zaova, a i svekrva, nek očiste [sm=bravo.gif] Zvala sam dr. i narucio me ujutro tako da cu ja ipak poranit. Al sad su svakako ceste posjete Gaku pa ko zna... mozda se i sretnemo. Ponedjeljkom i cetvrtkom su najvece guzve na ctgu zbog onih komisija... uhh.. Ma nista, u torbu snikers i sokic i laganica... [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|