bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 8:49:23)
|
IZVORNA PORUKA: Dianaa IZVORNA PORUKA: bejbibi Majstori dosli,vec rade a ja gladna [sm=zmeden.gif] poslala mm da ode po bureke i sirnicu, pa nek.i.oni to jedu.. Isto ko juce [sm=jezicek.gif] ma sta me briga, dobra je to hrana [sm=smiley36.gif] a skontala sam da me od sira muci zgaravica,al sta cu kad je volim..burek manje vise,tezak mi nekako:(.... Joooj ubit ce me trudnice, ja odmah na sabahu o hrani[sm=smiley36.gif] Sta kuhate danas[sm=smiley36.gif] jutric...bejbibi, ja se nisam ni razbudila a ti vec razmisljas sta ces kuhati danas i odmah moramo i mi [sm=smiley36.gif] ja mislim da necu nista posebno, mm ce ostati duze na poslu tj.ima neku zabavu u firmi, a ja odoh u bolnicu na vjezbe pa kod mame na krompirusu...ona ima onaj sporet na lozenje pa mi pita najbolja iz njega [sm=smiley1.gif] pravnice, ti ko i ja... snijeg sipa a ja skidam zavjese i cistim prozore... i kod mene sve uradjeno, spremno samo cekam [sm=duda.gif] Draga ja cim otvorim oci, gladna[sm=smiley36.gif]a ne mogu odmah jesti pa razbijam glavu sta bi a najvise volim pite [sm=smiley36.gif] Uh jamiii krompirusa,kud je spomenu [sm=jezicek.gif] Jest opcenito hrana bolja sa tog sporeta, i ja imam taj i tu zimi kuham... A tek iz rerne mmmmm...jos da sama razvijam pitu eh prava zena bi.bila[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|