bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (11.2.2015 7:14:41)
|
Helloo zenice,evo mene opet ranim :( jos danas aBd... Nisam se naspavala,jedva u 00.00 zaspala i stalno se budila ma uzas..evo pocinje me glava boliti od nedpavanja....opet ce mi majstori oko 8 doc, samo da hoce zavrsit prije....a ne smijemo ni loziti pa se nadam da se necemo smrznuti [sm=smiley36.gif] Selzy,Vir80 su najbolje, te ces koristiti onih 40 dana, pogotovo dok si u bolnici... Jer su one prozracne a dole treba zraka nakon poroda...nemoj zaboraviti kupiti i jednokratne gace, ko mreza su neke,imas u apoteci,dobro ce ti doci, bolje nego obicne gace...a mozda mozes kombinirati vir i prave uloske( ne sjecam se kako sam prvi put) Ugl ja sam kupila neke violetine sensitive,a inace koristim obicni always al on zna nekad svrbiti... Mislim da cu ipak vir koristiti abd 40 dana... Nemojte zaboraviti kupiti i D3 kapi i espimusisan za grceve.. Inace to preporucuju... Il mozda mozete to kasnije... Al hidrogen 3%, zavoje,bivacin,to odmah uzmite trebat ce za pupak... Ugl pikazuju ti sestrice kako tretirati pupak i mjenjat pelenne,o dojiti :))) to u vojnoj b... Selzy ja sam spakovala torbu jos u decembru [sm=smiley36.gif] trebam jos samo ove dzidze iz apoteke uzeti i uloske..... Bebine stvari su kompletirane, samo moram madrac oprati i neku komodicu kupiti za stvari bebine...danas ce ovo grijanje biti gotovo aBd, pa ce od cetvrtka biti ljepse vrijeme i toplije pa cu generalku aBd.... I pred porod skuhat sta i zamrznuti.... I onda cekati bebaca :)) Dokle ste vi sa pripremama?? Ak vas jos sta zanima pitajte
|
|
|
|