RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 18:43:30)

Mala c skontat cwte i.ime.kd aBd saznate i.pol ;) [sm=bravo.gif] prosla si.pola hehehe....

Lala ispij to.i.dosta, inace samo.do.5 mj se pije dabroston pa nema vezw kolko si ga pila il 5 mj il dva dana

Ja visw nista ne.pijem.ni vitamine ni mg

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 18:44:19)

Brinet stalno virka al se nikad ne javlja[sm=smiley1.gif] hajde pisii

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 18:46:01)

Kako je krenulo saznat cemk kada se bebce rodi [sm=smiley36.gif]
A za dibro si za Mg,ni ja ga ne pijem.Ispocetka pila,kao nafurala se kada osjedim neki grc ili bol.
A vitamine......to mi odrzava inunitet inace mi je uvijek bio slab.[sm=smiley1.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 18:47:46)

Ja mislim i kada se porodimo nastavit cemo biti dezurne na ovoj temi [sm=jezicek.gif]
Oookk bejbibi.............sve sitnije brojis.Ja jos ne vjerujem da ti se priblizava polahko[sm=smiley1.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 19:01:06)

necete...preci ce te na bebe 0-1 a ovdje cete virkati da vidite kako ide onima koje ste upoznali a termin im poslije vaseg [sm=smiley36.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 19:05:58)

Hmmm ima ti i ta mjesta [sm=smiley36.gif]
Ja cubda pratim Cekaonicu,ovu temu i za novi pecene mamice[sm=smiley36.gif]
Ali bitno se ponekad javiti da vidimo dokle su dogurale ostale [sm=nosecka.gif]
Bejbibi se priblizava,a ja jos ostajem.Mada imam osjecaj da necu docekati termin,da cu prije.

Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 19:11:14)

Jao zene, al meni nekako sporo prolazi ovaj februar... hehee... ovih 6 dana kao 16 [sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 19:11:27)

Jasta hahaha...al nemam osjecaj da se priblizava, ja kontam tamo cu nekad u avgustu[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] valjda sto sam M tad radjala...ma ne znam sta bi vam rekla,mozda je bolje ovako da nemam osjecaj da se priblizava pa kad krenw iznenadi me, ko prvi.put hahaha zaboravila i termin [sm=smiley36.gif]

Pa virit cemo malo.i ovdje da vidimo sta je sa jaranicama hehwhhw.... Morat ce neka od vas preuzet vodjenje.spiska [sm=smiley36.gif]...

Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 19:15:00)

Bejbibi ti si za mene simbol ovih razgovora... i prosto ne mogu zamislit da nisi glavna na ovoj temi... drzis nas na okupu [sm=bravo.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 19:23:10)

Ahahaha trudim se[sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 19:24:14)

Ma salim se naravno, ali meni stvarno fino ovako svaki dan dijeliti,radost,tugu,nervozu,depresiju... [sm=smiley36.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 19:26:41)

Nema,raspisat cemo peticiju za ostanal Bejbibi na ovoj temi [sm=jezicek.gif]

saamy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 19:26:48)

Jeste se raspricale [sm=smiley36.gif] tek sad ušla da vidim Šta radite

Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 19:26:51)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

A gdje su ove moje februarske terminuse - ima li treme, jeste li poradile, jel sve spremno za nove clanove? [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

saamy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 19:29:13)

Pravnice ti si u februaru kako se osjećaš jesi ti nervozna il ljuta ni zbog čega ahahha

Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 19:37:41)

Sad sam u slatkom iscekivanju... brojim dane do termina, al mi se nesto ovaj deveti oduzio... nekako se bas radujem da taj dan dodje sto prije [sm=smiley36.gif] a znala sam biti praaaavo cudna, plakala zamlo-zasto, hhehehe...

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 19:57:36)

Ostat cu ja i dalje aBd tu hahha....sala..nego zenice, terminuse i martovske terminuse jel vama tezak stomak... Jao ja.ko da kamen imam i nekako me ziga sve a i krsta me bole il su bubrezi ne znam al sva sam teska :(( i to donji dio stomaka me boli.... Nekako ziga...

A.niste mi prije osgovorile koji vi termin uzimate kao vjerodostojan?! Ultrz ili zadnja mens

Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 20:20:24)

Ja uzimam termin po zadnjoj mens - tako i dr. uzima kao relevantan.
Meni nije tezak stomak, al kao sto rekoh, nekako mi je ovaj deveti mjesec najlaksi od svih (da kucnem u drvo) ... a krsta me bole ako dugo stojim ili dugo set_am. Ranije kad su me boljela, al nekako drugacije, i dole oko stidne kosti, ispostavilo se da imam baje u urinu... odnosno neku infekciju urinarnog trakta - pa bih ti ja preporucila da prekontrolises urin :)

A sto se tice termina, bas sam bila jucer na 4D uz i termin mi je izracunao, koji ne odstupa mnogo od ovog po zadnjoj mens, svega 3 dana ranije racuna... pa sad... vidjecemo aBd.

sprinter -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 20:23:30)

ja sam pila i dabroston i ginipral u prvoj trudnoći i nisam imala problem s otvaranjem.ma pustite te bapske priče.
a vi opet o imenima a ja taman zaboravim svoj slučaj s imenom.[sm=hudicek1.gif]. uh kako sam još ljuta.
odoh se istuširati da malo dođem sebi.sva sam bljak.

Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 20:28:23)

sprinter nisam upratila, sta je kod tebe fora sa imenom pa si l[sm=hudicek1.gif] ? [sm=smiley1.gif]

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 20:42:49)

Mala C obavezno se javi za kavicu da te vidim :-)

Vidim bejbibi jos dezura? Sad ce i tvoj mjesec, vrijeme leti ajme zene moje uzivajte u trudnoci....

Ko je sad u februaru?

Ostale [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 20:44:47)

Aweee kao da osjetis.Danas sam te spominjala ovdje.
Kako si lijepa,mlada mama i da mi to daje snagu da mislim pozitivno.[sm=bravo.gif]

sprinter -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 20:46:45)

pa jedna "prijateljica" rodila prije mene i ukrala mi ime koje sam ja rekla da ću dati.
nego manimo se mi ove priče da ja vas pitam konkretne stvari.šta vi mislite o pripremama za porođaj kad su u pitanju ove dole odaje. brijanje ili vosak.ja se sjećam da mi je poslije prvog poroda bilo grozno kad su počele dlake rasti,oštre a rana i šav su bili kilometarski )(beba mi je išla zatkom-guzom.)je li neka išla na vosak prije poroda

saamy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 21:02:03)

Vrijeme prođe začas,!

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 21:08:08)

I meni je bas brzo prosla ova trudnoca :) jedva cekam aBd da rodim al me strah kako cu sa dvoje djece[sm=smiley36.gif]

Sprinter zar vosak u trudnoci [sm=smiley36.gif] ja samo brkove time cupam a i zaboki me sve od toga hahaha mogu mislit kako bi bilo da gospidju stim[sm=smiley29.gif][sm=smiley22.gif][sm=smiley5.gif][sm=zz_eek.png][sm=zz_er_what.png]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>