AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 15:08:48)
|
IZVORNA PORUKA: scarlett Dobro jutro drage moje, ne odoh ja na pregled, čudo [sm=smiley36.gif] Evo pogledah kroz prozor, snijeg pada, al je bljuzgavo, trebala sam ići na instrukcije, al nema šanse da hodam po ovakvom vremenu, otići ću samo do biroa za zapošljavanje da se javim, jer mi je zadnji dan u ponedjeljak, pa neću stići, jer se nadam da ću se natjerati da odem na CUM da obavim taj pregled, uputnica mi onda ističe 12tog. Ja sam prošle godine imala tromboflembitis na lijevoj nozi, dobila terapiju i kada sam to ispila sve se rioješilo. Sada sam samo na aspirin protect 100 mg, ali su mi rekli da trebam otići da me pregledaju. Nemam pojma ni da li se treba gore najaviti, niti kakav će pregled biti, a osim toga CUM mi je na drugom kraju grada, pa stalno evo otežem da odem. A onda nekad me uhvati panika ne daj Bože da se nešto desi da bebi naškodi, ne bih sebi oprostila, a opet pogledam napolju ružno vrijeme, kako ću doć do gore i tako eto vrtim se stalno u krug [sm=smiley13.gif] draga scarlett ne znam gdje zivis, ali mozda je pametno da odes sto prije. I ja sam ista kad su pregledi i kontrrole u pitanju, moram uvijek ici na drugi kraj grada, ali polako se nakanim nekako. Vrijeme nam nece biti ljepse bar jos jedan mjesec sigurno...
|
|
|
|