RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

saamy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 0:48:35)

Hi zenice taj jastuk zovemo sudzuka ahahah stavila sam na listu da imam poslije,za sad jastuk među noge stavim lakše,Šta radite zaspale sve?

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 6:49:42)

Jutro zenice, vidim bas ste puno pisale, sve sam procitala, slabo sta zapamtila hehe ali nema veze, meni grudi nisu puno narasle ali bradavice su mi skroz, skroz tamne i imam onu liniju po sredini cijelog stomaka, tzv.linea negra, ima li koja od vas? Bejbibi i ja sam sebi postala teska, muz primjetio da sam pocela hodat ko patkica pa me zeza [sm=smiley36.gif]

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 6:55:16)

Jucer smo malo setali, gledali kolica cjene su uzasno visoke, jeste li vi gledale kolica i je li neka kupila? Mi smo mislili uzeti ona neka grackva 3 u 1

Dianaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 8:16:12)

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Alman mozda ti se bebac tu namjestio pa gura rebra

vjerovatno, i kod mene je tako i na zadnjem UZ nogice bas tu [sm=smiley1.gif]

Dianaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 8:22:10)

Tukica: sretno, aBd sve prodje u najbolje redu [sm=smiley1.gif]

ja imam ovaj jastuk od pocetka trudnoce (dobila na poklon), jednu noc pokusala i katastrofa, ne mogu nikako [sm=zmeden.gif] valjda bude od pomoci bar za dojenje [sm=duda.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 8:56:44)

Jutro moje dame,kod nas suncano ali vjerovatno hladno(nisam jos izlatila pa nezz).
A sto se rice tog jastuka bas jucer ga gkedam u Bipi,nisam vidjela cijenu.Nezz hocu li ga uzimati,vidjet cemo.Za sada koristim jastuk i ok mi je,kada mm ode na posao njegov jorgan [sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 8:58:37)

Hello zenice, kako ste, vidim uranile nekw.. Jeste se naspavale :)... Ja jesam, al glava mi nesto teska uh..jedva udjoh na rr.. Kod nas snijeeeg, bas pada :)).. Neka ga vala

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:00:27)

IZVORNA PORUKA: Dianaa

Alman mozda ti se bebac tu namjestio pa gura rebra

vjerovatno, i kod mene je tako i na zadnjem UZ nogice bas tu [sm=smiley1.gif]

Da,to je to, a sigurmo se i rwbra sire prave mjesto za bebaca ;)... Normalni su ti bolovi dok god nisu bas jaki a i ako jesu ponekad samo mislim da nije nista srasno

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:00:39)

Bejbibi salji malo snijega za Bec.Od kako sam.ovamo zaboravila sam kakva je zima sa snijegom.

Nadam se da nece nastaviti padati,imam brigu kako cemo za Bosnu.[sm=smiley13.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:04:21)

IZVORNA PORUKA: Selzy

Jucer smo malo setali, gledali kolica cjene su uzasno visoke, jeste li vi gledale kolica i je li neka kupila? Mi smo mislili uzeti ona neka grackva 3 u 1

Najbolja su vam ta 3u1. Imas sve sto ti treba...... Hmm mi smo dobili kolica, al je moja snaha prije pola godine kupila gracova 2 u 1 i mislim da su kostale manje od 500 km, oko 400 i neato ( ne znam tacnu cijenu... Al i ta su ok.. Dodje autosjedalica i ona za starije dijete, samo ne dodji onaj dio za novorodjence koji je ravan skroz.....

I ne znam gdje su kupili iskrwno.... Znam da su onaj platneni/ putujuci krevetac uzeli na jezeru kod bolnice, valjda ima neka radnjica.. Eh sad ne znam jel imaju i kolica, moguce da su i njih tamo uzeli

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:06:46)

IZVORNA PORUKA: mala curica

Bejbibi salji malo snijega za Bec.Od kako sam.ovamo zaboravila sam kakva je zima sa snijegom.

Nadam se da nece nastaviti padati,imam brigu kako cemo za Bosnu.[sm=smiley13.gif]

Draga kad planirate za bih???? Jer sam bas citala da ove sedmice hvata sloveniju,hr i bih tezak snijeg :((((... Sorry ak te razocarah al bolje da ti kazem..... Obavezno provjeravajte prognozu prijw puta... Ja iskreno ne volim po sninegu i kisi ici negdje na put dok mm ne smeta... On je cak iz sa isao za slo one godinw kad je napadao onaj dvometarski snijeg u bih :)...

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:10:49)

Planirali smo za vikend,ali mm ima termin kod Ortopeda u Ponedjeljak tako da cemo sl sedmice.
Mozda u cetvrtak krenemo.
Vjeruj da nevi ni isla ,ali moramo neke papire izvaditi i odmah nazad.Ne ide mi se nikako,nekako me strah puta,kada slusam svaki dan udesi,klizista......

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:15:33)

http://m.klix.ba/vijesti/bih/accuweather-jaka-snijezna-oluja-ce-zahvatiti-bih-hrvatsku-i-sloveniju/150204150

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:16:40)

Evo ti link draga pa procitaj.... Kazu cetvrtak na petak najvise ce oadati, znaci veceras... Mozda se ustabili naredne sedmice... Ma samo polako ako bas morate

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:19:43)

Jutro zenice jeste se naspavale,ovdje tmurno vrijeme samo za izlezavanja

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:21:27)

Uhhhh,nije jednostavno.....ali uz Boziju pomoc polahlo.Sta cu kada moramo.Sto smo trebalinpred novu zavrsiti nismo otisli sada moramo.

Zovem dok opce prakse da se narucim niko se ne javlja.Trebam otici ponedjeljak ili utorak.

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:23:18)

Ma ata ces kad se mora... Samo polako, auto obavezno na servis pred put i bice ok ;)... Ja vokim da znam da je sve ok pa polako onda....
A sto ces kod dr opce prakse??

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:24:07)

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Jutro zenice jeste se naspavale,ovdje tmurno vrijeme samo za izlezavanja

Evo poslat cu vam malo.snijega iz bihaca [sm=smiley36.gif] ovdje je bas navro [sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:27:01)

heh gledam ovaj jastuk...ja ga kupila prosli put,,,to mi je bilo najdraze pomagalo za spavanje...koristila ga jos malo poslije poproda dok se kosti nisu vratile [sm=smiley36.gif] ...eno ga u Sajinoj ogradici sa ostalim skulama [sm=smiley36.gif] sjecam se ja usla u 9 mjesec i otisla na vlasic na poslovni sastanak...jedino mi je falio taj jastuk...al sam se snasla s hotelskim jastucima...dva sam stavila [sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:30:06)

Ja imam takav slican nekakv dugacak jastuk pa cu probat stim [sm=smiley36.gif] ne kupuje mi se vala tako skup[sm=smiley36.gif] izgurala sam do kraja ovako sta fali.jos malo hehhe

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:31:54)

Amanni...porodila se [sm=bravo.gif]
Tukica...05.02
Adicaa...10.02
Saamy...15.02
Marseljeza...24.02
Sprinter...24.02
Pravnica...26.02
Dianaa...28.02

Bejbibi...17.03
Selzy...24.03
Sara_mo...31.03

AzraB...03.04
Gift...03.04
Morena...15.04

Marien...13.05
Scarlet...17.05
No idea...25.05

Alman...29.06
Mala curica...30.06
Bella...06

Mybaby...03.07
Lala88...20.07
Anitaa...30.07

Rose...14.08
Mastalica...15.08
Aleah...26.08
MAM...28.8
Bebac bucko...31.08

Samy_lo...04.09

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:33:24)

Sta mislite jel.tukica vec u sali??? Jel.rodila... Ona danas na cr treba

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:33:29)

bejbibi ne salji,imam traume od snijega[sm=bravo.gif]kad se samo sjetim onog od prije 3 god a ja se tad udala,umalo ne ostadoh neudata[sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:35:21)

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

bejbibi ne salji,imam traume od snijega[sm=bravo.gif]kad se samo sjetim onog od prije 3 god a ja se tad udala,umalo ne ostadoh neudata[sm=smiley36.gif]

Ahahhahahaha [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...sto bona, pa bas snijeg ti treba biti drag da te podsjeti na vjencanje kad je tako[sm=jezicek.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:36:19)

Ja imam takav slican nekakv dugacak jastuk pa cu probat stim [sm=smiley36.gif] ne kupuje mi se vala tako skup[sm=smiley36.gif] izgurala sam do kraja ovako sta fali.jos malo hehhe

i onda je bio skup...a meni nije bilo zao...kupovala i sta treba i sta ne treba....doduse nisam nikad kupila trudnicke gace ni strapmple...ako su mi trebale...ja rezala onaj dio oko struka (mislim na strampl)...svakako ih je bodi cuvao da ne spadnu [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>