RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 16:45:36)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Pravnice ISPUHALE [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] jeli to zaista pravi izraz za grudi koje se vrate na normalu poslije poroda?
Bila bih sretna kada bi ostale ovako.Malo se napuhale,mislim sada su velicine prije s grudnjakom [sm=jezicek.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 16:47:23)

Jeli problem sto s mobitela ulazimo na rr la nas stalno izbacuje da se prijavimo.Nista gore kada napisem poruku i izbaci me.Jrdno me zeznulo i sve morala ponovo pisati,sreca pa stalno kopiram poruke.[sm=bravo.gif]

Dianaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 17:59:24)

IZVORNA PORUKA: lala88

ja grah navece naopim u vodu, skuha mi se jako brzo, i evo kuha se.
drage moje jel uredu 3,9 secer prije mjesec bio 4,1 sad 3,9 a sinoc sam pojela 100g cokolade, kakvi su kod vas seceri?

kod mene je 3,1 zadnji put bio, nije bitno koliko slatkisa pojedem,, uvijek je nizak...[sm=smiley13.gif] i zeljezo mi je isto malo nisko, a ostalih problema nemam tipa oticanje, pritisak, hemoroidi itd [sm=smiley1.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 18:14:23)

IZVORNA PORUKA: mala curica

Jeli problem sto s mobitela ulazimo na rr la nas stalno izbacuje da se prijavimo.Nista gore kada napisem poruku i izbaci me.Jrdno me zeznulo i sve morala ponovo pisati,sreca pa stalno kopiram poruke.[sm=bravo.gif]

mene izbacuje i sa kompa...to je do foruma

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 18:29:48)

Sad mi je lakse bar znam nije do mene,nije do mob.S tableta se probala prijaviti zaboravila sifru,tako sa aam.odustala.Na mob mi je automacki zapamcena a inace je ne znam

Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 19:29:48)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Pravnice ISPUHALE [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] jeli to zaista pravi izraz za grudi koje se vrate na normalu poslije poroda?
Bila bih sretna kada bi ostale ovako.Malo se napuhale,mislim sada su velicine prije s grudnjakom [sm=jezicek.gif]

Ne poslije poroda.. nego u odmakloj trudnoci... vece jesu, ali vratile svoj oblik, a bile bas k'o silikoni oko 5 mjeseca [sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 19:31:49)

Jao jaooooooo izludit ce me ovaj rr [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 19:32:32)

Pa napisem dvokilometarski post i izbaci me, kopiram post i nece paste [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 19:33:05)

Sad mi je mrsko pusati svee izz picetkaaaa @@aaa@aaaaaaaaaaaaa

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 19:39:55)

Ovakp......

Mala c, ne jwdi u isto vrijeme kad citas rr jwr sw avasta pisw i izvinjavam se na svom direktnom postu.o stolici al sve znate da sam pisala o tomw i da me.mucilo a ko.ima jos hemoroide onda me razumine koja je to patnja :((

Lala ja sam svima.poslala snijeg heheh.. Ovdje citav dan ppadao.... Uzivaj

Sto se tice gegica onih prwko glave sam jedino i.koristila.. Imala sam i.ono kimono al misu mi ove strasne, imaju one kopce sa strane pa se mogi navuc bez problema..prakticnije.su.mi ove sto se navlace pogotovo sad zimi kad je hladno...

Urin,pritisak,seccer mislim da mi ke sve ok.. Urin vidim po boji da je dobar... Cesto idem na wc jer se reudim piti sto vise vode, a kupila sam danas i brusnicu pa je zvacem

U prvoj sam trudnoci puno oticala.. Bilo lheto pa sam mogla samo japabke sirokw.. Odmah na porodu dwswt kila izgubila.. To oticanje jw nakupljanje vodw al nisam nikad posebno to kontrolisala nesto... Nisam ni obracala paznju, a sad nisam otekla al sam nesto teska valjda od kila...

Grudi mi.nisu jos narasle, to.kod mene kad nadodje.mlijeko i to.pislije.poroda bude, tako je sa M bilo..a mm happyyyy hahahha... Sad me stalno ispituje kad ce nadoci grudi [sm=jezicek.gif]...

Eto,napisah sve...danas sam bas bila uspavana i.ko dijete razmazeno...morao me opwt mm vozitii do trgovine kolko mw nesto puklo da izadjem... I kupila sve slatko hehhe i napravila tiramisu :)) bujrum

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 19:46:34)

Jaoo bas nisam raspolozena veceras za neko pisanje,, jos me oovo izbacivanje iznerviralo uhh uhh

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 19:50:02)

ma odmaraj i citaj druge teme [sm=smiley1.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 19:55:27)

Bejbibi,ocigledno da te nerazumijem jer nemam hemoriode,nisam nikada imala.
A sto se tice jela,nisi ti kriva.[sm=jezicek.gif]
Vjerujem da si nervozna i da ti svaka sitnica smeta.Odmori veceras
pa sutra nam se k'o nova javi.[sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif]

scarlett -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 19:57:09)

Jao žene koliko pišete, pa nema šanse stići ovo pročitati.[sm=smiley36.gif]
Ja nikako nisam više u toku.

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 19:59:03)

IZVORNA PORUKA: Pravnica

Ne poslije poroda.. nego u odmakloj trudnoci... vece jesu, ali vratile svoj oblik, a bile bas k'o silikoni oko 5 mjeseca [sm=smiley36.gif]

Ehhhh,moje grudi jadne.Uvijek sam patila za grudima....Nije da ih nemam nego volim malo vece npr broj 80.Sad bi mm rekao ti si bisexualna[sm=jezicek.gif]
Sada mi je umjesto B /C nije neka razlika ali svidja mi se.[sm=smiley36.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 20:00:01)

IZVORNA PORUKA: scarlett

Jao žene koliko pišete, pa nema šanse stići ovo pročitati.[sm=smiley36.gif]
Ja nikako nisam više u toku.

Ma ne trebas biti u toku samo upadaj pisi[sm=smiley36.gif]

saamy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 20:26:30)

Hei drage moje niste jedine mene zeza ovaj forum [sm=hudicek1.gif]

To za vene na grudima imam isto,baš sam se bila prepala Šta je, rekoše mi da je to normalno

Meni grudi malo narasle taman,al haman će ispuhati svakoj ispuhaju il ne?

Išla šetala sa mm,sad bami da jedemo navalio da se igramo sa keksom [sm=smiley36.gif]

scarlett -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 20:27:30)

Ja imam već nekih bodića i osnovnih stvari što sam dobila od prijateljice, jedva čekam da počnem kupovati onako radi čejfa, ali voljela bih naći nešto slatkoza izlazak iz bolnice, ako ne nađem ništa, obući ću curu ako Bog da u bijeli plišani bodi u kojem sam sina iznijela, jer sam za to sentimentalno vezana. Ipak bih voljela naći nešto fino, nisam ljubiteljnikakvog kiča, ali onako nešto baby nježno i slatko, voljela bih naći. Imate li kakvih linkova za preporučiti da mogu tako nešto naručiti. ovo u prodavnicama što vidjeh je uglavnom za malo veće bebe. Teško naći nešto takvo a da je br. 56.

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 20:50:22)

Scarlet tih finih odijelca imas u cicibanu... Moja mama je kupila u onoj radnji iza kolobare... Mislim sto dodje do.kolobare al sa druge strane ne glavnog ulaza... Ako si me shvatila..mislim da je i to.cicibanova radnja...jest da je malo.poskupo al...

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 20:51:19)

A evo malo sam se opustila al sam pospana... Ne znam sta je ovo... Mozda sto sam ranije ustala

sprinter -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 20:59:43)

ja sam danas bila vrijedna pa sam poslije kontrole otišla u općinu da ovjerim papire koji mi trebaju za otvaranje porodiljnog. malo su pojednostavili.prije 3 god.sam morala i na policiji vaditi neku glupost. još 3 sedmice imam ali neka je spremno. a torbu još nisam spakirala.....
vi samo pišeteo hrani a meni muka.tijesno u stomaku.šta god pojedem u grlu stoji i ubija žgaravica.da se hoće momak spustiti malo.radije bih da po mjehuru mlati[sm=jezicek.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 21:18:59)

Sprinter otkad tebe nema hehhe.... Spasila si se minusa [sm=jezicek.gif]....ti si sad u februaru jelda? Brojis sitno ;))

sprinter -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 21:45:01)

otpisale biste me tako lako,ha? jest,brojim još sitno. 20-ak dana. preko dana ne mogu doći do minute slobodnog vremena od svoje curice koja ima 3 godiine i sve je zanima.i kad zaspe u pola 8 ne znam kud bihh prije. ja stvarno ne znam na šta će mi život ličiti kad rodim. tješim se da će sve to proći pa ću opet jednog dana imati vremena za sebe. a neka je mala raja živa i zdrava.

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 21:54:14)

Ma samo.polako ;) imam i ja sina od 3,5 g isti jaaakoo ziv,samo skace, hoce u centru oaznje da bude hehw al valjda cemo stici sve :).... I ja ae plasim da ne zapostavljam siba al valjda necu aBd..

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 22:00:59)

ej evo i nas stigli kuci svojoj joj jesam ja nekao nikakva od mraka ma sve me nesto boli valjda sto sam vise sjedila a maanje lezala, ne znam sto me bole rebra i ispod rebara pogotovo sa desne strane da li se kojoj od vas to dogadjalo i opet me malo stomak u dnu boli, [sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>