Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 14:31:45)
|
IZVORNA PORUKA: AzraB IZVORNA PORUKA: lala88 ja grah navece naopim u vodu, skuha mi se jako brzo, i evo kuha se. drage moje jel uredu 3,9 secer prije mjesec bio 4,1 sad 3,9 a sinoc sam pojela 100g cokolade, kakvi su kod vas seceri? ne znam koja je normalna vrijednost secera? Mislim da ti je to ok, bitno je samo da ne ide gore, da je manje nego prosli put [sm=smiley1.gif] Meni je secer uvijek ispod granice nataste... bio je 3,4 pa 3,2 pa neki dan 3,5 ... :) Al ja se super osjecam i bolje da je nizi... Mnogo ste mi se raspisale... sve sam procitala i vidim da ste nas ruzile, hehee... Pisala bih ja cesce ali kad ulazim preko mob imam neke smetnje, tipa virusa ili da me izbacuje rr, pa dok se nakanim da uzmem laptop... a vazda nekog posla po kuci, pogotovo sad pred termin... Spominjala se i pita... mmmm... i ja razvijam jufke, al od sedmog mjeseca nisam, hem zbog stomaka, hem zbog bolova u krstima od stajanja. Zato kuhaju mama i svekrva za nas :) Sto se tice opreme za bebe, ta roba iz FIS-a moze se naci i u Bingu... ja sam svasta nasla, a skroz povoljno.
|
|
|
|