RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Marien -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 1:05:32)

Rose, ja cu sacekati, nije problem, cak cu i navijati da bude djecak [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Joj raspisala sam se bila za soping i konekcija mi sve obrisa, sad mi se ne da ponovo, uglavnom hvala onoj koja je preporucila FIS za kupovinu, ne sjecam se vise ko [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] jer sam se cak i u ovom sarajevskom iznenadila kvalitetom i cijenom pojedinih stvari i sad tek jedva cekam FIS Vitez i soping [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

scarlett -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 3:46:56)

Ćao ženice drage, da se i ja malo javim, ja sama, došla mi prijateljica oko 21h i evo sad otišla, baš smo se ispričale [sm=smiley36.gif] Ja ionako ne spavam do neka doba, al zato ujutro produžim i danima se već kanim da odem na jedan pregled na CUM (angiologija) pa ujutro kad sat zazvoni kažem sebi, Hajd neću danas, sutra ću i tako iz dana u dan, a sad već znam da neću ni sutra, gledaj koja su doba.[sm=smiley36.gif]

Vidim pisale ste malo o pitama, uh mi je svi volimo, al ja nemam prakse, uprljam sve zdjele i tepih dok je napravim, pa onda dok očistim, prođe me čejf, zato uvijek pravim s gotovim jufkama, a neću se izgleda nikad ispraksati, jer ni ne radim na tome, jel'. [sm=smiley13.gif]

Dr. Deković me nekoliko puta pregledao, igrom slučaja se potrefio kada sam bila u bolnici. Sada zadnji put je bio u viziti kad sam ležala u bolnici. Ja se stvarno pitam odakle taj čovjek crpi svoju pozitivnu energiju.
Kada sam bila prvi put trudna, pred kraj sam morala svaki dan iči u bolnicu na CTG. Upamtila sam ga kao dr. koji se zadrži na hodniku i sa trudnicama koje nisu bile njegovi pacijenti da ih pita Kako su danas? Nemam puno iskustva s njim, ali ono koliko sam vidjela svojim očima je za svaku pohvalu, ne ureko se. [sm=bravo.gif]

Nikako ne stižem ovih dana na forum, ne čitam redovno i ne znam šta se dešava. Ima li kakvih novina, ima li lijepih vijesti? Trebam li kome šta čestitati? [sm=smiley1.gif]

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 4:34:48)

Evo i mene, razbudila se pa usla malo da vidim sta ima kod vas [sm=smiley1.gif] bejbibi [sm=bravo.gif] za kontrolu i bitno je da je sve ok :) vidim pricale ste o piti, muz i ja nismo neki extra ljubitelji pite pa je inace ne pravim, ako pozelimo kupimo ili ugl.narucimo kod sveki i mame [sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 8:42:46)

IZVORNA PORUKA: Marien

Rose, ja cu sacekati, nije problem, cak cu i navijati da bude djecak [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Joj raspisala sam se bila za soping i konekcija mi sve obrisa, sad mi se ne da ponovo, uglavnom hvala onoj koja je preporucila FIS za kupovinu, ne sjecam se vise ko [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] jer sam se cak i u ovom sarajevskom iznenadila kvalitetom i cijenom pojedinih stvari i sad tek jedva cekam FIS Vitez i soping [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

samo ti cekaj [sm=smiley36.gif] nego FIS je super...ja sam prosli put uzela ovaj spisak sa RR i zaputila se u FIS vitez...poloa stvari sa spiska sam tu kupila po super cijenam, carapice, benkice, svedske pelen, bodije, gegice, kapice, dekice..ma hrpu stvari...kasnije ih je bilo i u SAm shopu (tamo gdje je sad azel)... moglo se naci tih istih stvari iz fisa pocesto sam uzimala i plavo i zuto ali rtoze...pa me znali pitati jel uzimam za dvije bebe [sm=smiley36.gif] ali su bodici bili predobri a jeftini

Dianaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 9:03:52)

IZVORNA PORUKA: saamy

Super sretno pa javi kako je bilo, u kojem dijelu tz si ti? živim u hladniji ostale curke zaspale nema vas! !!

Ja sam iz Lukavca, ali sam stavila Tuzla zato sto cu se tu poroditi ako Bog da [sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 9:07:45)

Dobro jutro zenice,jeste se naspavale :))? Ja sam sinoc u 22 h legla i zaspala, nisam mogla oci drzati otvorene,,nekakav umor..po noci ustajala par puta al brzo zaspem i evo sad se probudila, mada jos uvijek sam pod jorgan hehe....

Sad sam vas citala i ne znam koja je sta pisala pa cu generalno odgovarati...

Sto se tice jucerasnje kontrole hB ok beba i evo mashalla dobro napreduje... Jedino me zabrinjava to " straga" jer ne bi voljela na cr, radije bi prirodno aBd.... Mada mi je jedan dr rekao da se moze do kraja okrenuti i to srediti da ide prirodno jer sam i prvo radjala prirodno.. Al ak se mora na cr mora se, sta cu...

Kile hmm...stvarno me nije briga[sm=smiley36.gif]al ozbiljno...uopste se ne opterecujem stim..sto jedna kaze nisam sebi velika hehe...samo vidim oko kukova salo al otici ce i to... Muzu sam dobra[sm=smiley36.gif] kaze guza mi je super i da tako i ostane poslije poroda haha[sm=jezicek.gif] reko dobro,sve cemo srediti... Jos da mlijeko nadodje pa da budem prava zena u pravom smislu haha....

Eh doktora mi je sad glupo mjenjati na kraju a vazi za najboljeg ovdje zato sam i krenula kod njega al pokajala sam se... Necu vise kod njega ici nikako...

Danas nista ne kuham, imam grah od juce :)) mozda neki kolac napravim ak budem raspilozena jer se jedva krecem kolko me krsta bole :(

A FIS je super, i ja sam tu kupila stvari, imaju sve...

Kod nas snijeg :))

Dianaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 9:17:13)

I ja za danas planiram grah a sinoc u 9h sam napravila Kinder rolat tako da sam rahat [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

bejbibi sta nas briga za kile, znamo zasto su i zbog koga su tu... a sve ce to otici kad se [sm=duda.gif] rodi ako Bog da [sm=smiley1.gif]

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 9:25:31)

IZVORNA PORUKA: Marien

drago mi je da si nasla sta ti treba [sm=smiley36.gif] ovdje u Sa nisam bila, ali se kanim otici dok mm bude slobodan. Ali u Vitezu sam se raspametila [sm=smiley36.gif] nista ispod 2-3 sata hodanja samo na djecijem odjelu [sm=smiley36.gif]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 9:32:09)

AzraB ja upravo gledam na njihovoj stranici ovu marku anbinni ja sam se sva rastopila,jos mogu misliti kad odem sta ce biti,bankrot al vidim po vasim pricama da se svakako isplati otici[sm=bravo.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 9:32:51)

IZVORNA PORUKA: Dianaa

I ja za danas planiram grah a sinoc u 9h sam napravila Kinder rolat tako da sam rahat [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

bejbibi sta nas briga za kile, znamo zasto su i zbog koga su tu... a sve ce to otici kad se [sm=duda.gif] rodi ako Bog da [sm=smiley1.gif]

Al stvarno ode pola kad se beba ridi a tek kad se doji.... Ja sam M dvije godina dojila a jela nebormalno da imam mlijeka a kile samo spadale hehhe.... Bas sam fino smrsala i onda kad sam prestala sa dijenjem udebljala se malo al onda malo dijeta i opet super bilo pred trudnocu i evo ga jovo na novo [sm=smiley36.gif]

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 9:33:44)

Jutro i od mene. Jeste se naspavale?

U Sa jutros kisaaa, cini mi se da je tek sad malo prestala... Bas ruzno vrijeme ne da mi se nista da radim [sm=smiley13.gif]

bejbibi [sm=bravo.gif] za kontrolu. Drago mi je da je sve ok, i to ti je najbitnije. Dr. nije fer prema tebi, jos pogotovo ako je privatnik, valjda bi svakoj trudnici trebao posvetiti vremena koliko god je potrebno. Ja u Sa isto idem privatno ali nikad mi se jos nije desilo da cekam 100 godina ili da nema vremena za mene. Narucim se i imam svoj termin, apsolutno niko ne smeta, bas dr za pohvalu.. mm je isao sa mnom zadnja 2-3 puta kaze bas fin cikica [sm=smiley36.gif]

vidim pisale ste o porodjaju, ja o tome ne razmisljam nikako, vjerovatno ce me uhvatiti trema kad se priblizi dobro, ali svjesna sam da mora izaci iz mene [sm=smiley36.gif] tudje price ne slusam, jer nijedan porod nije isti.

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 9:36:28)

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

AzraB ja upravo gledam na njihovoj stranici ovu marku anbinni ja sam se sva rastopila,jos mogu misliti kad odem sta ce biti,bankrot al vidim po vasim pricama da se svakako isplati otici[sm=bravo.gif]

svakako preporucujem da odes i pogledas, meni je bilo nemoguce da ne kupim bar nesto pored toliko izbora, a i super cijene. (evo me ko hodajuca reklama [sm=smiley36.gif])

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 9:50:14)

Pa trebao bi se possvetiti bas zato jer je privatnik al jok.. On to za 7 minuta sve obavi.. I vaginalno i ultrz... Samo kaze uredu je i za mjesec na kontrolu... Ma ko ga shisha vise, necu da se opterecujem... Jos malo..samo da se hairli porodim jer je ovdje katastrofa na porodiljskom.. Mislim na pojedinw doktore...

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 9:51:59)

Ej Azra poslat cu ti ja malo snijega hehehw.. Kod nas bas pada, zabijelilo fino hehe...moji su u sa i mene mama svaki dan pita kakvo je ovdje vrijeme her zna da ce za nekoliko sati i tamo biti ko ovdje hehhe

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 9:53:08)

svakako cemo otici cim saznamo jel princ il princeza[sm=bravo.gif]

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 10:16:53)

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Ej Azra poslat cu ti ja malo snijega hehehw.. Kod nas bas pada, zabijelilo fino hehe...moji su u sa i mene mama svaki dan pita kakvo je ovdje vrijeme her zna da ce za nekoliko sati i tamo biti ko ovdje hehhe

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i ne moras, snijeg mi bas nije omiljeni. Odoh ja zavrsiti posao vani dok nije stigao, pa da ne izlazim nigdje do kraja dana [sm=smiley36.gif]

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 10:47:26)

jutro zene, jeste li se naspavale, ja uranila za cudo veliko isla na nalaze pa kasnije moram ici da ih dignem, malo da prosetam opet. Vidjoh pisete o ginekolozima, ja idem privatno i dr je uvjek ekstra ima dobre savjete, gledam bebu slusam srce, sve mi objasni i pokaze na uzv, pregled i uzv me kostaju 35km. Zadnji put sam bila u bolnici pa me drugi dr pregledao i on je bio ok, posto sam samo nocila i u subotu ujutru isla kuci pozvao je i muza na uzv i sve mu objasno i pokazao radio mi uzv 15 min, i obicni i vaginalni. Sad u petak trebam svom na kontrolu pa cu oticu u bolnicu necu privatno, nadam se da ce biti barem pola dobar kao sto je privatno.

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 11:05:43)

sto vi ovdje slabo cumurate [sm=smiley36.gif] trci trci pa neki post...nije tako bilo prije pet godina... [sm=smiley36.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 11:07:07)

Jutric i od mene.
Ja nedavno ustala,doruckovala i vratila se u krevet da se izlezavam [sm=smiley36.gif]
Vrijeme tmurno,oblacno i pohladno je.Jucer je divan dan bio.A trebala bi malo prosetati do kupovine(htjela sinoc s mm,on dosao kuci bolestan temp,grlo nikakav).
Scarlet ti nas skroz zaboravila,ne zelis da se druzimo,nema te [sm=smiley13.gif]
Da,bas kako si Dekovica opisala tako i ostale pisu s odusevljenjem .

Rose,mislim da radi na GAK-u [sm=zmeden.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 11:08:41)

IZVORNA PORUKA: rose

sto vi ovdje slabo cumurate [sm=smiley36.gif] trci trci pa neki post...nije tako bilo prije pet godina... [sm=smiley36.gif]

Nije nista isto na rr prije pet godina i vise.Stil pisanja i izgles stranice jeste,ali duh rr nije

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 11:13:26)

IZVORNA PORUKA: mala curica

Jutric i od mene.
Ja nedavno ustala,doruckovala i vratila se u krevet da se izlezavam [sm=smiley36.gif]
Vrijeme tmurno,oblacno i pohladno je.Jucer je divan dan bio.A trebala bi malo prosetati do kupovine(htjela sinoc s mm,on dosao kuci bolestan temp,grlo nikakav).
Scarlet ti nas skroz zaboravila,ne zelis da se druzimo,nema te [sm=smiley13.gif]
Da,bas kako si Dekovica opisala tako i ostale pisu s odusevljenjem .

Rose,mislim da radi na GAK-u [sm=zmeden.gif]

da znam da radi na GAK-u i privatno ovdje

http://www.nasamalaklinika.net/

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 11:16:42)

Danke na linku[sm=smiley1.gif]
Cijene su mu ok.[sm=smiley1.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 11:17:12)

IZVORNA PORUKA: mala curica

IZVORNA PORUKA: rose

Nije nista isto na rr prije pet godina i vise.Stil pisanja i izgles stranice jeste,ali duh rr nije

ma ona chat tema na zajednici pristi od postova...tamo se cumura 200 na sat...a ove trudnice nista...malo o kontrolama, malo o rucku i to je to [sm=smiley1.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 11:26:22)

Da virim ponekad i tu temu,iskreno ismijem se zenicama i postovima
Primijetila sam gdje su zene koje ne pisu o trudnoci i zatrudnjivanju najaktivnije.
Ali nekreativni rr swap [sm=jezicek.gif] tu volim zaviriti.Stomak me zaboli od smijeha[sm=smiley36.gif]

Sada legla na bok onako umirila se,bebica jednom lupi i odmah za tim i drugi put ali jakoo bukvalno jao da me sutnu.To je prvi jaci udarac koji sam osjetila [sm=bravo.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 11:28:19)

Vidim zalite se na pisanje [sm=smiley36.gif] pa hajde aktivirajte se vas dvije pa cemo i mi ostale[sm=jezicek.gif] ja sam otvorena za sve teme [sm=smiley36.gif]

A i dosta trudnica su se samo upisale i nestale [sm=smiley13.gif] nas par samo pise i to je to... Hajmo trudnjace aktivirajte se ;)) [sm=zz_dance.gif][sm=zz_mstickle.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=sloncek.gif][sm=kuza.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=smiley8.gif][sm=zz_throwball.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>