scarlett -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (4.2.2015 3:46:56)
|
Ćao ženice drage, da se i ja malo javim, ja sama, došla mi prijateljica oko 21h i evo sad otišla, baš smo se ispričale [sm=smiley36.gif] Ja ionako ne spavam do neka doba, al zato ujutro produžim i danima se već kanim da odem na jedan pregled na CUM (angiologija) pa ujutro kad sat zazvoni kažem sebi, Hajd neću danas, sutra ću i tako iz dana u dan, a sad već znam da neću ni sutra, gledaj koja su doba.[sm=smiley36.gif] Vidim pisale ste malo o pitama, uh mi je svi volimo, al ja nemam prakse, uprljam sve zdjele i tepih dok je napravim, pa onda dok očistim, prođe me čejf, zato uvijek pravim s gotovim jufkama, a neću se izgleda nikad ispraksati, jer ni ne radim na tome, jel'. [sm=smiley13.gif] Dr. Deković me nekoliko puta pregledao, igrom slučaja se potrefio kada sam bila u bolnici. Sada zadnji put je bio u viziti kad sam ležala u bolnici. Ja se stvarno pitam odakle taj čovjek crpi svoju pozitivnu energiju. Kada sam bila prvi put trudna, pred kraj sam morala svaki dan iči u bolnicu na CTG. Upamtila sam ga kao dr. koji se zadrži na hodniku i sa trudnicama koje nisu bile njegovi pacijenti da ih pita Kako su danas? Nemam puno iskustva s njim, ali ono koliko sam vidjela svojim očima je za svaku pohvalu, ne ureko se. [sm=bravo.gif] Nikako ne stižem ovih dana na forum, ne čitam redovno i ne znam šta se dešava. Ima li kakvih novina, ima li lijepih vijesti? Trebam li kome šta čestitati? [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|