RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:38:27)

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Ma ata ces kad se mora... Samo polako, auto obavezno na servis pred put i bice ok ;)... Ja vokim da znam da je sve ok pa polako onda....
A sto ces kod dr opce prakse??

Ma takva zakonska procedura da u Mutta Kind Pass mora popuniti predvidjeni dio za dr opce prakse.Neki pregled da obave i upisu,pojma nemam sta ce oni gledati.
Davno sam ja to trebala ali sve kontam hajde ima jos do kontrole(a kontr.25.02) pa do tada moram otici dr. opce prakse

Kako sam danas bezz.

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:45:47)

Hehehwh dobra si... A nisam ni ja gace ni strample kupovala.... Obucem helanke ispod hlaca kad je bas hladno i dobro mi dodje hihi

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:48:46)

Aha, pa dobro obavi i to i rahat si..... Mozda vrijeme utice na tebe pa si bezz,ja sam juce takva bila.. Depresivna,tuzna,nervozna,a nema razloga nista... Valjda vrijeme

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:51:08)

Bas takva sam kako si opisala.
Jis se valjam u krevetu,nemam bolje da ustanem a morat cu sama sebe natjerati .

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:54:14)

Hehehwh dobra si... A nisam ni ja gace ni strample kupovala.... Obucem helanke ispod hlaca kad je bas hladno i dobro mi dodje hihi

ma ja nosila helanke i haljinice do poroda...u novembru...nije bila hladna jesen [sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:56:11)

IZVORNA PORUKA: mala curica

Bas takva sam kako si opisala.
Jis se valjam u krevetu,nemam bolje da ustanem a morat cu sama sebe natjerati .

Potpuno te razumijem ;) a mozda su i hormoni ko ce ga znati... Ma haj kad izgladnis ustat ces hehe[sm=smiley36.gif]...bas nekad insan nema volje ni za jest ccc

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 9:58:19)

IZVORNA PORUKA: rose

ma ja nosila helanke i haljinice do poroda...u novembru...nije bila hladna jesen [sm=smiley36.gif]

Ma helanke su super za trudnocu,bas se razvuku fino... Ja sad u njima spavam, sva mi pidzama tijesna gore[sm=smiley36.gif]...pa mi najudobnije u helankama a i kad je hladno vani onda prwko navucem hlace i super :)... Il trenerku

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 10:06:49)

Ma helanke su super za trudnocu,bas se razvuku fino... Ja sad u njima spavam, sva mi pidzama tijesna gore[sm=smiley36.gif]...pa mi najudobnije u helankama a i kad je hladno vani onda prwko navucem hlace i super :)... Il trenerku

iamm jednu trudnicku pidjamu [sm=smiley36.gif] ustvari dvije...jedna je kratka ljetna [sm=smiley36.gif] a ovu dugih nogavica dajem sveki kad nam dodje...sad cu joj morati kupiti neku drugu [sm=smiley36.gif]

Dianaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 10:29:19)

ja sam vazda u helankama, bas sam pozelila obuci jeans, iako imam trudnicke jeans al nije mi to-TO... mislim da helanke necu obuci godinu dana... [sm=smiley36.gif] ja spavam u mm majicama, to mi nesto najkomotnije a i njemu to nekako cool [sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 10:38:19)

drage moje desava li se vama da vas cesto glava zaboli,bolila me 2 dana uzastopno pa prestala 2 dana,pa evo od jutros opet[sm=zmeden.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 10:44:14)

uranile naspavale vidim da neke i jesu a ne ko ja[sm=smiley36.gif], ja sam se tako lijepo naspavala mislim da se nisam ni okrenula od 1 do 6 jastuk mi je bas super stvar tako se lijepo opustim jedino cu morati mjenjati stranu kreveta kad legnem na lijevu stavim ga izmedju mm i mene pa se od sinoc zeza veli necu dozvoliti da me jastuk odvoji od zene [sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 10:59:02)

IZVORNA PORUKA: alman

uranile naspavale vidim da neke i jesu a ne ko ja[sm=smiley36.gif], ja sam se tako lijepo naspavala mislim da se nisam ni okrenula od 1 do 6 jastuk mi je bas super stvar tako se lijepo opustim jedino cu morati mjenjati stranu kreveta kad legnem na lijevu stavim ga izmedju mm i mene pa se od sinoc zeza veli necu dozvoliti da me jastuk odvoji od zene [sm=smiley36.gif]

nas je razdvajao [sm=smiley36.gif] sad mi je lijeva strana na suprotnoj strani...premjestili smo krevet prije dvije godine [sm=smiley36.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 11:04:53)

Izvukoh se nekako iz kreveta,jos sam u Bademantilu [sm=smiley36.gif]
Stavila jajca da se kuhaju,nezz vise sta za dorucak a nista mi se ne jede,a osjetim glad.

Nas jos nista ne razdvaja,osim stonjedno drugom ledza okrenemo [sm=jezicek.gif] pa ustajem po noci mm pokrivam,stavi jorgam izmedzu nogu i skupi se k'o dijete [sm=smiley36.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 11:10:32)

mala c jesi ti brizna zenica [sm=smiley1.gif] ja sama sebe ne znam pokriti kad se otkrijem dok me zima ne probudi, meni su jutros mm i mali spremili dorcak pa me tek onda zvali jest i to lijepo kad ne moram ja razbijat glavu sta za dorucak

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 11:12:14)

Ja napravila sebi sendvic i to.jela, bas mi se jelo hijih....a nekad budem gladna a sve mi mrsko jesti il ne znam sta bi jela, joooj to me bas izmuci

Evo nalozila i grijem se [sm=smiley36.gif] M samo sto.je.otvorio.occi odmah mob u ruke, pa moram sad njemu sta napravit za jest

MAM mebe je glava na pocetku znala boliti al je vremenom prestalo..mozda ti je nizak tlak

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 11:15:12)

Mene i mm razdvaja M [sm=smiley36.gif] uglavnom ja spavam sa M a mm se prebaci na drugi kauc [sm=smiley36.gif]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 11:16:44)

jeste,uvijek mi je bio nizak pritisak,pa i sada[sm=zmeden.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 11:21:29)

mala c jesi ti brizna zenica [sm=smiley1.gif] ja sama sebe ne znam pokriti kad se otkrijem dok me zima ne probudi, meni su jutros mm i mali spremili dorcak pa me tek onda zvali jest i to lijepo kad ne moram ja razbijat glavu sta za dorucak

Bravo za tm i malog [sm=bravo.gif]

Ma on kada zaspe kao da je komiran.Vidim da mu je hladno,skupio se i stavio ruke izmedzu nogu,potkosulja do sisa se podigla [sm=jezicek.gif] pa ga zezam treba noso top da bude moderna [sm=jezicek.gif].Kada ga pokrijem za 2-3 minute se rasiri [sm=smiley36.gif].

Eto ja pojela jajcad,trebala bi usisati stan[sm=zmeden.gif] razmislit cu [sm=jezicek.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 11:22:13)

moj maleni kad nekad predje iz svoje sobe nama nece u sredinu leci tjesno mu nego legne sa moje strane i na kraju ja i mm spavamo na jednoj polovini kreveta a on sam na drugoj [sm=smiley36.gif]uzsno nemirno spava sad mu svaku noc ovorim zast ne smije da dolazi nama jer me moze udariti u stomak, neki dan smo se izlezavali o on se s nama nesto gurakao na krevetu i valjda se zaboravio i nehotice me malo udario u stomak sa strane tolio je plakao dusa mamina jedva sam ga smirila smo se on brine da li je sta bebi bilo, je li je to zabolilo[sm=smiley1.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 11:23:54)

ja dijete pokrivam i to samo ako se slucajno probudim i prodjem pored krevetica [sm=smiley36.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 11:25:30)

ja necu danas nista raditi otici malo obici komsincu operisala se pa cu joj uci malo i lezat cu ostatak dana, tmurno vrijeme malo snijeg jutros propadao i nista a i hladno je, jutros mi je bas bilo hladno i u kuci evo me i sad pod dekom

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 11:26:15)

E samo da se pozali kakvu zenu ima,dobit ce iza usiju[sm=jezicek.gif]
Bolje njega pazim nego sebe,a on obrnuto[sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 11:26:55)

Mene i mm razdvaja M [sm=smiley36.gif] uglavnom ja spavam sa M a mm se prebaci na drugi kauc [sm=smiley36.gif]

ja to ne dozvoljavam...ako se S i uvuce u krevet..zamoimo je da se vrati u svoj..ako je nesto kenjkava pustimo je s nama al nema se nikome seliti nigdje [sm=smiley36.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 11:27:32)

ja dijete pokrivam i to samo ako se slucajno probudim i prodjem pored krevetica [sm=smiley36.gif]

i ja isto sreca pa se ne otkriva puno a ako ne ustanem znam da ce sigurno oko 5 doci nama jer se otkrio i ohladiopa se zavuce ko malo mace kod mene da se ugrije

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (5.2.2015 11:28:14)

Kod nas -4 bas je hladno.Trebala binotici kupiti hljeb i krompira,ali blizu je odmah ispred zgrade i necu vise nigdje izlaziti.Osjecam da mi treba dobar tus,pa cu malo da se relaxiram[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>