M kao Mama
|
IZVORNA PORUKA: *nur* hahah što me nasmija , svaka ti čast Nisam se bas dobro izjasnila, htjela sam reci da li vi koja idete tako ranu na more, jer ja vecinom idem juli, avgust pa sada se bojim kakvo će vrijeme biti. Samo ja i dragi, negdje gdje bi se bas mogli odmoriti opet si mi neozbiljna, pa ne možemo tako aranžman sklopiti, hahahahah juni i septembar je meni lično najbolji period, kako sam bila trudna sa starijom curom, pa eto do pretprošle godine, uvijek smo išli juni ili septembar, tada nema gužve, nema vreve, nije prevruće, ljepota, a vrijeme se može pokvariti i u julu i u augustu, to ti niko ne može garantovati. Ako ste VAs dvoje samo(a mislim da ima i treće) onda gledaj da budeš negje na kopnu, znači ništa otoći i sl. da si blizu nekogmed. centra, ne daj bože neke alergije, uboda insekta i sli, kažem ne daj bože, jer si trudnica, znači makarska ili dubrovačka rivijera je najbolja za VAs. U tučepima je jako lijepo, ali i skupo, Podgora je isto lijepa , ali skupa, a blizu su ti Makarske gdje je Hitna, a u ovim gradovima imaš i apoteke, zatim mislim da Gradac ima dr., ova manja mjesta su isto tako lijepa, ali gledaj da si blizu Makarske ili Ploča, kažem zbog ovih objektivnih okolnosti. Sretno gdje god da Vas put odnese
|