|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  201 202 [203] 204 205   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
28.8.2014 23:59:30   
škorpija
ih tiki slagaše na ovoj stranici za prapratno, pa na toj plaži hlada nema "zglave" kakvi crni borovi , mislim to je najljepša plaža i meni najdraža , ali hlada nema, bez suncobrana se ne može preživjeti

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 5051
29.8.2014 0:00:41   
hanabanana

IZVORNA PORUKA: didii

IZVORNA PORUKA: hanabanana

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Mi smo išli kod moje sestre. Prvi dio smo odradili.
Djeca su uživala u kupanju i plaži.
Taj dio Turske izlazi na Egejsko more.

Drugio dio smo obilazili kontinetnalnu Tursku, pa smo išli i u Efes, i mjesto gdje je po predanju zadnje počivalište Svete Marije, a zavirili smo i Sirince.
Selo koje je prije koju godinu " okupiralo " 150 000 ljudi jer je " javljeno " da će biti smak svijeta ali da to selo neće stradati.
Evo i jedne slike iz sela, mene neodoljivo podsjetilo na naša sela bosanska, ali i na Počitelj.

user posted image

u kojem mjestu ste bili? ja sam bila u bodrumu i marmarisu sto se tice te strane turske obale. a efes pravi super pivouser posted image

Pivo nosi samo naziv po Effesu. user posted image
Toči se u Izmiru.
Mi smo bili u Izmiru 6 dana, i 7 dana u Çeşme. To je malo mjestašce pored Izmira.

hanabanana mozes li mi molim te reci gdje si bila smjestena u cesmama i kakve su cijene, koje plaze si obisla, meni se cini idealna ilica ali bi voljela da mi kazes svoje iskustvo, in ja planiram ici par dana u izmir par u cesme...u izmiru sam bila i ranije pa nemam dilema ali me zanimaju cesme, plss odgovori user posted image

Ja nisam bila u hotelu, bila sam kod sestre.
Kupali smo se na Bouyalik plazi najcesce. Dva puta smo isli na plazu Ilice....
Meni su fantasticne obje, ali na Boyoliku je manja guzva i uglavnom je koristi lokalno stanovnistvo.

(odgovor članu didii)
Neposredna veza do poruke: 5052
29.8.2014 0:04:22   
teacher75

IZVORNA PORUKA: škorpija

ih tiki slagaše na ovoj stranici za prapratno, pa na toj plaži hlada nema "zglave" kakvi crni borovi , mislim to je najljepša plaža i meni najdraža , ali hlada nema, bez suncobrana se ne može preživjeti

Moram dogodine tamo malo otici, svidja mi se na slikamauser posted image a nama hlad ionako nije bitan jer svi spavaju kad su najvece vrucine. Doduse kakvo je ljeto bilo, hlad nikom nije ni trebaouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 5053
29.8.2014 7:53:18   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: palachinken

I ja sam se ove godine oprostila sa Makarskom rivijerom, for good nadam se.

Nagodinu aBd samo ovako
user posted image
Soline Biograd ili Solaris Šibenik

a što misliš da ti ovdje ima manje gužve? zbog čega ti se zapravo ovo čini kao bolja varijanta?

mi smo za prvi maj bili u kampu u mobilnim kucama i meni je predivno i da ljeti nije preskupo sigurno bi i ljetovali

kamp je smjesten u borovoj sumi, mobilne kuce su predivne male ali tako funkcionalne sa divnom velikom drvenom terasom
isli smo mya81 sa curicom i mi i djecu nismo osjetili tako su se igrali oko kucice i po terasi, hranili pticice ma predivno

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 5054
29.8.2014 10:13:33   
kaktuscic

IZVORNA PORUKA: teacher75

I u dracama je slicno. Moj dvogodisnjak je spretno sam silazio u pijesak i more i penjao seuser posted image imam ti ja kontakt za dvosobni apartman tamo, u sezoni je kostao 40 eura pa ako hoces posaljem ti ppuser posted image

Moze Teacher da j mi kontakt. Ima li u Dracama sta za djecu, neko igraliste?

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 5055
29.8.2014 13:22:10   
teacher75
Nema igraliste al nam nije trebalo jer smo ujutro i popodne bili na plazi, oko podne spavali u apartmanu a navecer malo setali i sjedili u kaficu

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 5056
30.8.2014 23:03:44   
Full Moon
Vozdra, samo da preporucim prelaz Crveni grm, Doljani su jos uvijek kriza, po 3 sata se ceka...

Neposredna veza do poruke: 5057
11.9.2014 15:03:42   
M kao Mama
Samo da se i ovim putem zahvalim Hanady i njenoj sestri kad me ubjediše i "okrenuše" u Živogošće Blato. Meni je svugdje na moru super, li ovdje sam prvi put bila kao kod kuće, Bože dravlja, od ove godine ovo malo mjesto je naša oaza za odmor, a o teti V. kao domaćici iinsanu nemam riječi, kuća blizu plaže, sve novo, čisto, mjesto malo, mirno, pravi raj za odmor.

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 5058
11.9.2014 15:24:29   
Super Beba

IZVORNA PORUKA: palachinken

I ja sam se ove godine oprostila sa Makarskom rivijerom, for good nadam se.

Nagodinu aBd samo ovako
user posted image
Soline Biograd ili Solaris Šibenik

I kampirati u ovome user posted image

user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 5059
11.9.2014 15:27:13   
Penelope82
IZVORNA PORUKA: mama_alma

Samo da se i ovim putem zahvalim Hanady i njenoj sestri kad me ubjediše i "okrenuše" u Živogošće Blato. Meni je svugdje na moru super, li ovdje sam prvi put bila kao kod kuće, Bože dravlja, od ove godine ovo malo mjesto je naša oaza za odmor, a o teti V. kao domaćici iinsanu nemam riječi, kuća blizu plaže, sve novo, čisto, mjesto malo, mirno, pravi raj za odmor.

I mi smo tamo ljetovali prosle godine user posted image  Ne mozes se umoriti...setas 20 metara lijevo,pa 20 metara desno i to je to...user posted image  Za odmora dusu dalo....Da teta V. nije teta Vesna?user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 5060
11.9.2014 15:30:48   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Penelope82

I mi smo tamo ljetovali prosle godine user posted image  Ne mozes se umoriti...setas 20 metara lijevo,pa 20 metara desno i to je to...user posted image  Za odmora dusu dalo....Da teta V. nije teta Vesna?user posted image

jeste baš ta, ma teta Vesna je baš, baš nešto posebno, zaista, valjda kud je naša Bosanka, pa nije poprimila dalmatinsku prekoljet5nu grabljivost za šoldima, žena normala skroz

(odgovor članu Penelope82)
Neposredna veza do poruke: 5061
11.9.2014 15:44:53   
Penelope82
Super je teta...,ali mi smo bili na prvom spratu,cini mi se...nisam sigurna,jer ima puno onih stepenica...Prvo ide garaza,pa iznad apartmani sa onom veeeelikom terasom,eh mi smo bili sprat iznad u apartmanu za 4 osobe,tj sa 2 sobe i dva kupatila,a izmedju je hodnik u kojem je mini kuhinja...iz tog hodnika/kuhinje do sobe vode 2-3 stepencice ...Nas su te stepencice smorile,jer je S imao samo godinu i 3 mjeseca i samo je stancao gore/dole,a mi za njim i glavna mu je zanimacija bila da baci nesto sa balkona...,a dole ljudi na toj velikoj terasi...cccc...pa samo ga hvataj...user posted image  Elem,mi se u oazi mira uspjeli sj....,da izvines user posted image  Na plazi je bio raj...Malac zaspe i spustimo ga na lezaljku u hladovini,a odmah iznad onaj,haman,jedini kaficuser posted image  i onda nas troje na kafu,sladoled,uzivancija user posted image  Svi su oko nas uvidjeli koliko nas bebac "pati",pa su i oni bili tihi kako bi ovaj sto duze odspavao user posted image

Neposredna veza do poruke: 5062
11.9.2014 15:46:17   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Penelope82

Super je teta...,ali mi smo bili na prvom spratu,cini mi se...nisam sigurna,jer ima puno onih stepenica...Prvo ide garaza,pa iznad apartmani sa onom veeeelikom terasom,eh mi smo bili sprat iznad u apartmanu za 4 osobe,tj sa 2 sobe i dva kupatila,a izmedju je hodnik u kojem je mini kuhinja...iz tog hodnika/kuhinje do sobe vode 2-3 stepencice ...Nas su te stepencice smorile,jer je S imao samo godinu i 3 mjeseca i samo je stancao gore/dole,a mi za njim i glavna mu je zanimacija bila da baci nesto sa balkona...,a dole ljudi na toj velikoj terasi...cccc...pa samo ga hvataj...user posted image  Elem,mi se u oazi mira uspjeli sj....,da izvines user posted image  Na plazi je bio raj...Malac zaspe i spustimo ga na lezaljku u hladovini,a odmah iznad onaj,haman,jedini kaficuser posted image  i onda nas troje na kafu,sladoled,uzivancija user posted image  Svi su oko nas uvidjeli koliko nas bebac "pati",pa su i oni bili tihi kako bi ovaj sto duze odspavao user posted image

hahahaha, mi bili gdje je ta terasa i samo sam vikala L čuvaj sestru da ne poleti, hahaha

(odgovor članu Penelope82)
Neposredna veza do poruke: 5063
11.9.2014 15:52:20   
Penelope82
O tome ti pricam user posted image  Ove godine smo bili prvo u Makarskoj,prizemlje,dvoriste,tobogan,ljulja,romobil...milina zbog onog perioda kada se ipak moras vratiti u apartman da nesto pojedes ili odspavas...A prije dvije sedmice smo bili U Kleku-opet malo mjesto,prizemlje,dvoriste...milina...Jedina mu je mana sto nema hlada...,ali nisu bile ni neke vrucine,pa se moglo i pod suncobranom,a u onom najsuncanijem periodu svakako odemo u apartman...malac spava,a curetak ima dvoriste puno zabave-dvoriste ima puno hlada...

Neposredna veza do poruke: 5064
12.9.2014 15:04:57   
Hanady RR

user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 5065
18.3.2015 12:26:29   
linica123
Mi ove godine idemo na krstarenje brodom Hana. Destinacija i ruta nam je jug Hrvatske. Već sam sada jako uzbuđena i jedva čekam 18.7. :)

< Poruku je uredio Hanady RR -- 18.3.2015 12:44:34 >

(odgovor članu bumbarica)
Neposredna veza do poruke: 5066
19.3.2015 10:08:48   
salmy
pa zene drage tek je mart..polako breeuser posted image

(odgovor članu linica123)
Neposredna veza do poruke: 5067
19.3.2015 10:23:40   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: salmy

ljudi još na skijanje idu user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 5068
19.3.2015 10:56:18   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: salmy

ljudi još na skijanje idu user posted image

za reklamu nikad nije kasnouser posted image a haman ni ranouser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 19.3.2015 10:57:26 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 5069
26.3.2015 13:09:37   
Zoe
Pozdrav djevojke user posted image
Kao da sam negdje procitala da je neko od forumasica bio u Zuljani na ljetovanju pa me interesira sadrzaj tog sela..prodavnice, restorani i sl. jesu li cijene papreneuser posted image , na forum.hr sam procitala da se tete u trgovini moraju zamoliti da ti ostave hljeb, inace ostanes bez njegauser posted image ... I uopce dojmoviuser posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 5070
30.3.2015 9:46:07   
LieToMe RR
U Zuljani bila vise puta ali nisam nikad tu ljetovala (godinama ljetovali u Dracama - selo sa druge strane otoka). Peljesac je super ali imas problem sto za svaku sitnicu iz apoteke moras voziti do Stona ili Orebica. Zuljana po meni jedino ima lijepu plazu i super je otici na dan na kupanje a sad za biti tamo stvarno ne znam. Cak kako su je sredili (sad ima i neki disko na plazi, kafic, cool plazu) ne znam ni koliko je dobra ako imas malo dijete. Mi recimo sa malenom prosle godine nismo isli u Zuljanu. Po meni je i malo nepristupacna (moras se podobro pjeske spustati kroz dio sumice da dodjes do plaze). Sad svako zna sta mu odgovara.
Na Peljescu smo zadnjih 5 godina svako ljeto i obisli smo stvarno sve (Sreser, Drace, Ston, Zuljanu, Orebic, Trpanj, Trstenik). Generalno sva ta manja mjesta imaju problem sa granapima (mi iz Draca za nesto konkretnije morali u Janjinu ici po sve, a u apoteku prosle godine do Orebica user posted image ). Tako da ako imas malo dijete dobro se raspitaj prije nego odes.

Ove godine definitivno mijenjamo lokaciju. Em smo se prezasitili em cu biti u 8om mjesecu trudnoce sa djetetom od 2 i po godine...ne ide mi se bas negdje gdje mi je do apoteke voznja sat vremena.
IZVORNA PORUKA: Zoe

Kao da sam negdje procitala da je neko od forumasica bio u Zuljani na ljetovanju pa me interesira sadrzaj tog sela..prodavnice, restorani i sl. jesu li cijene papreneuser posted image , na forum.hr sam procitala da se tete u trgovini moraju zamoliti da ti ostave hljeb, inace ostanes bez njegauser posted image ... I uopce dojmoviuser posted image user posted image

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 5071
30.3.2015 9:53:16   
veeseelaa
imal ko kakav kontakt za Žuljanu?

ja ko da stekoh dojam da je sve tu izdato uvijek

kako uletjeti u priču?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 5072
30.3.2015 9:54:25   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Zoe

ja sam išla na plažu u Žuljanu
mjestašce je malo, kako skužih imaju dvije prodavnice
nisam kupovala hljeb
al tu ti je blizu Neum, s autom možeš otići da kupiš štza želiš

a za hljeb malo porani user posted image

i d aplaa je divna, meni ej ba godilo

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 5073
30.3.2015 10:19:59   
teacher75
Ljetovali prije par godina u zuljani. Treba se donijeti hrane jer u granapu skoro nista nema a restorani su im skupi. Plaza vucina je divna al je daleko od mjesta za ici pjeske s malom djecom a autom je nezgodno jer je makadam i problem s parkinogom. Mi smo zato uglavnom bili na gradskojh plazi al prosle godiine smo isli u drace na ljetovanje i svratili u zuljanu na jedan dan i pokajali se. Bila je guzva na gradskoj plazi i smrdila kanalizacijauser posted image
Ove god.abd.planiramo opet u drace jer su janjina i ston blizi, mirnije je, jeftinije i cisce more nego u zuljani. Mislim na tu gradsku plazu.vucine imaju cisto more al ukoliko smjestaj nije bas tamo blizu ne isplati se ici. Sto se tice ljekova mi sve nosimo od kuce. Do sad hb nisu zatrebali

< Poruku je uredio teacher75 -- 30.3.2015 10:21:44 >

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 5074
30.3.2015 10:23:28   
teacher75
Vesela, zeznuto je u sezoni kad su guzve i kolone ici do neuma, tj.prelazit granicu 2 puta

Neposredna veza do poruke: 5075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  201 202 [203] 204 205   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  201 202 [203] 204 205   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *