Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.5.2015 8:38:58
LieToMe RR
Da ne ostanem duzna informaciju jer ste mi nesebicno davale savjete i pricali svoja iskustva. Nakon puno vaganja i predomisljanja hocemo li Tucepe, Klek, Brist...ili opet Peljesac odlucili smo se ipak za Brist (vec smo sve i rezervisali - do duse imali smo stelu preko suprugove tetke ).
Radujem se promjeni jer smo vec pustili korjenje na Peljescu. I mada nam je divno dole i aBd opet cemo ici, jedino sto me je u ovom trenutku odvuklo od Peljesca je to da nemaju uredjene set_njice a malena je sad u tom fazonu kad bi da puno hoda i trci pa mi je Brist ipak sto se tice tog faktora set_nji odlican. Osim toga bilo mi je i bitno da sam relativno blizu, da ne vozimo 100 sati do odredista (Istra i Crna Gora nikad nisu bile opcije ), da imaju dobre granape , hladovinu, gdje za proset_at, popit kafu, eventualno sta meznuti a i da nije guzva (mahom su porodicni ljudi nema nocnog zivota i ostalih kerefeka), Tako da je to sve sto trudnici i djetetu od 2,5 godine treba u ovom trenutku
Hvala vam jos jednom na vasim nesebicnim savjetima zelim vam lijepe odmore i puno kupanja i sunca!
< Poruku je uredio LieToMe -- 11.5.2015 8:39:23 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.5.2015 20:55:10
palachinken
IZVORNA PORUKA: rose
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam
Meni je Brist OK samo nema hlada....sreća pa je plaža u Podacama blizu
Koja je preglupa. Kao i same Podace. Sjecite me gdje sam najtanja ako ikad više odem u to mjesto.
cijelo mjesto znad magistrale a plaza sirine metar i po
Ma mi smo nasli app na plazi, ali do granapa umres, pod pravim uglom se penjes. Navecer masi usima, do setnice opet magistralom, pa cekaj da te kakav FAP ošine. Plaza ko sto kazes metar i po, ti lezis a diras se koljenima s nekom babom iz Poljske. Eto takva je guzva. Ujutru ustanes na sabah pa pravo na plazu da zauzmes mjesto, ali nema vracanja u sobu, jer ce ti neko zgurati peskire i onda rat.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.5.2015 22:18:20
Hanady RR
I mis mo rezevirali osmi mjesec aBD...Živogošće opet... jednostavno ne mogu da se peglam zma da ću se tamo odmoriti.. od iduće godine aBD neke promjene aBD bude
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.5.2015 23:01:01
minie
IZVORNA PORUKA: bebacha
IZVORNA PORUKA: minie
Mi cemo aBd, 8.6. na 5 dana u Sutomore :)
kad se vratite javi utiske ako nije problem
Mi smo i prethodne dvije godine tamo bili :) Svidja nam se, samo je mana sto nema prirodnog hlada na plazi. Nadam se samo da ce nam vrijeme biti lijepo.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 1.6.2015 12:44:39
Zelimo_bebu
Ima li neka kontakt provjereni na potezu makarske rivijere,,nekako mi se ide ove godine na rezervaciju, sve do sada se muz i ja zaletimo pa gdje se zaustavimo i tu trazimo smjestaj?
Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...? 06.11.test pozitivan 07.11.beta 111,78 Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa... 13.07.2017.stigao nas princ
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 3.6.2015 9:23:49
teacher75
ne bih ja u sezoni hodala i trazila smjestaj s djecom po vrucini nema tih para. kolegica prosle godine trazila u drveniku nekoliko sati i nasli jedva neke sobe slobodne i to uslovi nikakvi. al sve ostalo bilo zauzeto. e sad drugo ako se ide van sezone. al opet mi vise volimo nasigurno