Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 4.6.2015 9:02:02
azra I ADI
Mi zadnje 3 godine tako tražimo smjetaj, uvijek krenemo oko 10.7.i ostanemo 10 dana.Još se nije desilo da nema odgovarajućeg smjetaja, ja i mali ostanemo u autu a muž uglavnom za sat vremena to završi, još dođemo tamo ujutro oko 5-5:30 Jedne godine su nas ovi iz turističke agencije smjestili kod nekog gazde gdje su štakori hodali po kući, tada smo rekli da od tada sami sebi tražimo.Ako mi se sviđa kupujem, ako ne-doviđenja,a kad platiš agenciji nemaš se više kome žaliti, uzmu pare i šta ih briga.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 4.6.2015 9:04:44
ninuska
IZVORNA PORUKA: azra I ADI
Mi zadnje 3 godine tako tražimo smjetaj, uvijek krenemo oko 10.7.i ostanemo 10 dana.Još se nije desilo da nema odgovarajućeg smjetaja, ja i mali ostanemo u autu a muž uglavnom za sat vremena to završi, još dođemo tamo ujutro oko 5-5:30 Jedne godine su nas ovi iz turističke agencije smjestili kod nekog gazde gdje su štakori hodali po kući, tada smo rekli da od tada sami sebi tražimo.Ako mi se sviđa kupujem, ako ne-doviđenja,a kad platiš agenciji nemaš se više kome žaliti, uzmu pare i šta ih briga.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 4.6.2015 10:40:42
pocahontas
IZVORNA PORUKA: teacher75
ne bih ja u sezoni hodala i trazila smjestaj s djecom po vrucini nema tih para. kolegica prosle godine trazila u drveniku nekoliko sati i nasli jedva neke sobe slobodne i to uslovi nikakvi. al sve ostalo bilo zauzeto. e sad drugo ako se ide van sezone. al opet mi vise volimo nasigurno
isto..nema šanse da idem bilo gdje na slijepo a da nemam unaprijed rezervisan smještaj..pogotovo s djetetom...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.6.2015 14:51:26
Draga mama
Mame,
imala bih jedno pitanje. Naime trebali bi da putujem uskoro na more u Hrvatsku,a pasos od djeteta istice krajem augusta, sto znaci da trenutno vazi krace od 3 mjeseca koliko sam nacula da je potrebno za prelazak granice. Da li znate je li ova informacije tacna i da li u ovim slucajevima je zabranjen prelazak granice. Naravno na novi pasos moramo cekati oko 20 dana ili platiti famoznih 200 KM.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.6.2015 14:57:59
Penelope82
Najsigurnije ti je nazvati DGS i pitati direktno njih.Mene je nesto slicno zanimalo proslo ljeto i nazovem MUP,kontajuci da oni znaju,jer ipak oni izdaju pasose...Ma,nemaju zive veze
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.6.2015 15:17:37
teacher75
IZVORNA PORUKA: Draga mama
Mame,
imala bih jedno pitanje. Naime trebali bi da putujem uskoro na more u Hrvatsku,a pasos od djeteta istice krajem augusta, sto znaci da trenutno vazi krace od 3 mjeseca koliko sam nacula da je potrebno za prelazak granice. Da li znate je li ova informacije tacna i da li u ovim slucajevima je zabranjen prelazak granice. Naravno na novi pasos moramo cekati oko 20 dana ili platiti famoznih 200 KM.
Svaka informacija je dobro dosla!
Mislim da je info.tacna
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.6.2015 15:19:42
aidana
Do sad se sa djetetom nisam usudila ici bez rezervacije, ali smo isli obicno juli/august, ali eto za sve postoji prvi put Idemo sljedeci vikend i trazicemo smjestaj na licu mjesta, obzirom da je juni ne bi trebalo biti problema....barem se nadam Razlog je taj sto nismo imali neke srece sa smjestajem koji smo rezervisali unaprijed, prosle godine kad smo isli prvi put smo bili u apartmanu s vlagom, drugi nije bio tako blizu plaze kao sto je receno...Ja bih voljela da nadjem neki smjestaj koji mi odgovara, gdje bih isla narednih par godina
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.6.2015 15:23:47
teacher75
Mi smo obicno isli na rezervacije po preporuci ili preko interneta al ako imaju fino slike apartmana i polozaj na mapi. Jedino smo se prosle god.zeznuli jer smo rezerv.preko poznatih ljudi al na ne vidjeno. Sreca pa smo bili na peljescu i za vrijeme ramazana pa nije tako tesko bilo naci smjestaj, tako da sam malo prosetala i jako brzo nasla extra apartman tako da cemo i ovo ljeto tamo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.6.2015 15:24:04
teacher75
Mi smo obicno isli na rezervacije po preporuci ili preko interneta al ako imaju fino slike apartmana i polozaj na mapi. Jedino smo se prosle god.zeznuli jer smo rezerv.preko poznatih ljudi al na ne vidjeno. Sreca pa smo bili na peljescu i za vrijeme ramazana pa nije tako tesko bilo naci smjestaj, tako da sam malo prosetala i jako brzo nasla extra apartman tako da cemo i ovo ljeto tamo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.6.2015 15:38:05
calahoe
Mi na Zakyntos vjerovatno, mada su i Saranda i Kusadasi u opticaju.Idemo s prijateljima iz Makedonije njima je Grcka super poznata, nasli su nam jako povoljne aranzmane na Zakyntosu,Boga mi jeftinije nego Hrvatska,pa budemo vidjeli gdje nas vjetar odnese
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.6.2015 15:52:20
teacher75
IZVORNA PORUKA: calahoe
Mi na Zakyntos vjerovatno, mada su i Saranda i Kusadasi u opticaju.Idemo s prijateljima iz Makedonije njima je Grcka super poznata, nasli su nam jako povoljne aranzmane na Zakyntosu,Boga mi jeftinije nego Hrvatska,pa budemo vidjeli gdje nas vjetar odnese
Blago vama! Javi nam se kad se vratis sa utiscima i izvjestajem kako je bilo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.6.2015 16:03:17
calahoe
Hocu, nije problem Zadnjih par godina smo zivjeli u Turskoj te tamo i ljetovali.. upoznali puno ljudi od svakud,.pa tako i ove makedonce nase.. svi albanci koje smo upoznali i druzili se kazu da su Drac i Vlora bez veze skroz, da je prava ljepota Sarande..budemo vidjeli, ja Kusadasi i Bodrum strasno volim..tako da je sve jos u igri mada je Zakyntos najizvjesniji
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.6.2015 16:06:55
teacher75
I meni su bodrum i marmaris predivni, mada ne mogu sad zamislit da sa djecom idem tamo, najludje sam se tamo provodila u mladosti A od grcke sam bila na rodosu, isto jako dobro
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.6.2015 18:36:09
muhica
mi planiramo krajem avgusta, pocetak septembra, ali gdje ..beba ce imati cetiri mjeseca..sta mi preporucujete: beba od cetiri mjeseca i klipan od gotov cetiri godine..nesto blize tuzli, da ima hlada, sadrzaja za djete, poneki kafic, restoran..