RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

kaktuscic -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (30.4.2013 14:25:23)

Ma ono sve zavisi kakva je beba, mi sa prvim sinom nismo ni pomisljali da idemo na more, jer smo jedva u kuci prezivjeli [sm=smiley36.gif] njegovo plakanje i nosanje puna 4 mjeseca, stvarno mi nije bilo ni do cega, a kamoli do mora, ali sa mladjim sinom mogli smo na kraj svijeta, on je samo spavao i nikad, ali nikad nije plakao!

palachinken -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (30.4.2013 14:25:23)

IZVORNA PORUKA: kula

Ja bih vrlo rado na more ove godine, ali ne znam koliko minimalno bebać treba biti star da bi ga mogli maltretirati sa vožnjom do mora... Meni termin u julu...tako da ništa ne bi ni došlo u obzir prije septembra....a i to ne znam kako sa bebom....[sm=zmeden.gif]

Ove pameti bih otišla u septembru. I moj je bebač rođen u julu. Tad me bilo nešto strah.

kula -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (30.4.2013 15:30:29)

Uh, baš ste me ohrabrile...da onda muž svakako planira godišnji odmor u septembru, pa kako god, otišli ili ne!
Meni se ide u Ulcinj, ali malo mi je podalek put sa jednom bebom i djetetom od 3 godine, pa ćemo najvjerovatnije izabrati nešto bliže... I za Hrvatsku i za CG nam trebaju pasoši za djecu, tako da nam je to svejedno...ove godine svakako svi odreda vadimo pasoše!

Moji prijatelji su bili u Dubrovniku prošle sedmice i oduševili su se novim graničnim prelazom na izlazu iz Neuma, kaže da su Hrvati već počeli masovno pretresati vozila...kako li će tek biti kad stupe u Evropsku Uniju... [sm=zmeden.gif]

EEDITH -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (30.4.2013 15:57:16)

mi išli sa bebom mlađom od 2 mj. krajem,avgusta ,i bez problema,
poslije isto jedno 4 god i beba od 8 mj

Sandrich -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (2.5.2013 14:35:57)

drage moje, ima li neko preporuku da je vec bio..Hrvatska,neko manje mjesto,da je blizu plaza?prosle godine bili u Tucepima a da nam je sad malo promjenit a neznamo ni sami gdje bi pa ako neko ima kakve kontakte,linkove dobro bi doslo a da nije plaho skupo [sm=bravo.gif]

Lejla Ka -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.5.2013 15:48:26)

Slično kao Sandrić, trebaju mi preporuke za neko malo, majušno mjestašce, privatni smještaj sa pristojnim apartmanom (odvojenost i kuhinja mi je jedino što mi je pod moranje da ima), cijena mi nije toliko bitna koliko da mjesto nije izvikano, prenatrpano. Pravo bih volila da neko samnom podijeli tajnu o nekoj svojoj tajnoj logi gdje niko ne ide, sa malom plažicom i par borića hlada :) na pp

Gledali smo mi svašta, ali nam se čini da na internetu nema onih pravih bisera koje bi mi željeli.

morenaa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.5.2013 16:14:10)

od mene preporuka za gradic Jelsa na otoku Hvaru..mjesto je idealno za ljetovanje s malom djecom,nema guzve,plaza ima nekoliko za svaciji ukus, sto je najvaznije ima puno hlada(borova suma),a mene su posebno odusevili parkovi za djecu predivno uredjeni..

mamina princeza -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.5.2013 17:27:50)

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Slično kao Sandrić, trebaju mi preporuke za neko malo, majušno mjestašce, privatni smještaj sa pristojnim apartmanom (odvojenost i kuhinja mi je jedino što mi je pod moranje da ima), cijena mi nije toliko bitna koliko da mjesto nije izvikano, prenatrpano. Pravo bih volila da neko samnom podijeli tajnu o nekoj svojoj tajnoj logi gdje niko ne ide, sa malom plažicom i par borića hlada :) na pp

Gledali smo mi svašta, ali nam se čini da na internetu nema onih pravih bisera koje bi mi željeli.

eto ako neko bude lejli slao pp nek proslijedi i meni jer me isto interesuje:)

aazra -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.5.2013 17:45:20)

Ja vam predlazem da pogledate ponude za mjesta Srebreno i Mline kod Dubrovnika, ili nesto jos blize..Brist [sm=smiley1.gif]

U super oglasima, ne znam za pik, bude dobrih ponuda bas za ova mjesta.

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.5.2013 17:32:34)

jel neko bio u hotelu komodor- orebic? ovo zvuci jako povoljno:
http://www.bportal.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=18454%3Aputovanje-autobusom-provedite-sedam-dana-na-moru-u-hotelu-za-samo-379-km&catid=49%3Akultura&Itemid=67

Sandrich -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.5.2013 11:47:29)

i meni meni treba neotkrivenih mjesta kao i lejli [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ja bih negdje i na otok al ne znam bas koliko je pametno sa bebom od 1,5 godinu usudit se i jos ja trudna,al eto ako neko ima bilo sta provjereno nek javlja [sm=bravo.gif]

Sandrich -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.5.2013 11:49:28)

Tiki ovo nije lose za ovaj hotel,super cijena!mada meni jedino frka zbog malog,ne ide mi se u sobu a i hrana je belaj [sm=zmeden.gif]

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.5.2013 12:14:06)

mi rezervisali u kleku jambo apartmani-bungalovi- 45 aura u sezoni- 4+1, dvije sobe, kuhinja i dnevna. super cijena[sm=bravo.gif]

niki83 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.5.2013 13:15:33)

Znaci u Kleku jos uvijek prilicno jeftino [sm=smiley1.gif]
Mi smo te bungalove 2008 god.placali po 40 eura..[sm=smiley1.gif]

Visnja RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.5.2013 13:20:57)

IZVORNA PORUKA: teacher75

mi rezervisali u kleku jambo apartmani-bungalovi- 45 aura u sezoni- 4+1, dvije sobe, kuhinja i dnevna. super cijena[sm=bravo.gif]

tiki jel ovo?

http://www.jambo.hr/klek/apartman.asp

ajla86 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.5.2013 13:51:03)

jeftino al daleko plaza.
ja nekontam da sam na moru ako ujutru uz kafu negledam u more ...to mi gušt veliki.

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.5.2013 13:56:54)

jestem visnjam to je to. nije uopce daleko od plaze. bili smo prosle godine u kleku pa smo vidjeli koliko je daleko, otprilike 200 metara ravnicom. klek je sav ravan i nema brda. a obicni apartmani uz samu plazu su od 65 eura pa nadalje sto je velika razlika u cijeni. tako da nam nije frka ujutro prosteti malo a mi ionako pijemo kafu na moru u kaficima a ne u apartmanu[sm=smiley1.gif]

ajla86 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.5.2013 14:20:14)

na mapi se cinilo bas daleko,a eto nije.kafu pijem prije nego se beba probudi da dodzem sebi jer kad je tu nista od kafe moje.
a i inace se budim prije mm da ocejfim kafu sama u tisini jer mm cim se probudi prica ko navijen a ja neznam kud gonim.
prosle god nisam bila na moru,jedva cekam da se dograbim plaze....

Ben 10 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.5.2013 14:23:48)

U Kleku je sve na dohvat ruke ,jer je malo mjesto.
Mi cesto skoknemo na dan ,ono prahne nam oko podne da se u moru brcnemo i pravac Klek.
Citavo naselje se prostire ja mislim kilometar sa kilometar...

Visnja RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.5.2013 14:36:09)

I ja jedva čekam more... mi standardno isto mjesto, ista kuca (zaokružih je crvenim) , ista plaža [sm=smiley36.gif] Kraj Brela - plaža Jakiruša... i tako 17 godina [sm=smiley36.gif]
[img]http://www.dodaj.rs/f/1J/Ac/15zXIz0z/zzzz.jpg[/img]

ajla86 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.5.2013 14:57:31)

svaka cast na vjernosti....
mi smo prije bebe,spakujemo se pare u dzep i idemo gdje pojma nemamo [sm=jezicek.gif]
i godisnji provedemo 3 dana budva,2 sutomore,5 dubrovnik,2 neum,2 makarska ili tucepi i dodzemo sa odmora slomljeni....nemamo zivaca nijedno dugo biti na jednom mjestu.kad cujem da neko bude 10 dana na moru [sm=smiley26.gif][sm=smiley26.gif][sm=smiley26.gif]

Sandrich -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.5.2013 17:11:16)

Visnja mozes li mi reci imaju li apartmani i koliko kostaju?slike neke da pogledam?i

škorpija -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.5.2013 18:08:18)

tiki ovi aprtmani NEMAJU klimu, jesi li to vidjela[sm=zmeden.gif]

Visnja RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.5.2013 18:43:15)

IZVORNA PORUKA: Sandrich

Visnja mozes li mi reci imaju li apartmani i koliko kostaju?slike neke da pogledam?i

kod nas nema sve se rezervise vec u martu/aprilu...

posalji upit ovoj vili...
imali su jedan apartman prije deset dana
http://www.jakirusa.com/hr/9/gornji-apartman/

rekli su mi i da ima u ovoj kuci

www.apartmanibrela-natalija.com

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.5.2013 21:17:58)

IZVORNA PORUKA: škorpija

tiki ovi aprtmani NEMAJU klimu, jesi li to vidjela[sm=zmeden.gif]

mene je ionako strah klime pa je i kod kuce rijetko ukljucujem, a rekli su mi da je ovaj nas bungalov u hladovini[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  144 145 [146] 147 148   Sljedeća stranica >   >>