Mirkica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.4.2013 13:14:55)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: shpagica Meni ovo djeluje kao da je tamo prema Vučinama [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] mi smo bili bas u centru, ne svidja mi se tamo prema vucinama jer su samo vucine blizu, a onda u povratku iz centra ima ona uzbrdica, nezgodno sa djecom mi smo ionako stalno bili na gradskoj plazi zbog sitnog pijeska, samo smo jednom otisli na vucinu jeste tiki ne penjes se uzbrdo ima jedna puteljak prije brda i skrenes i na kraj njega znaci ne moras uz brdo , ja sam ovdje geldala pred prosle godine samo je ovaj gornji sprat bio u izradnji , mi smo htjeli ostat jos u Zuljanama ali nismo imali rezervisano i jakoo je lijepo mirno u prirodi lijepo je (ako je to sto ja mislim a po prilicno sam sigurna). Eh sada sto se tice hotela u HR skupi su brate skupi a ne dobijes ni blizu ono sto bi negdje drugo dobio kao prvo a kao drugo meni radi hrane ne odgovara ALl inclusive u Hr.
|
|
|
|