RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

veeseelaa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.4.2013 15:18:48)

ko Ulcinj velik, od V.plaže do Male s autom za pet min
valjda ide na veliku, na malu plažu je pregusto

Ziki iznajmljivanje suncobrana + 2 ležaljke od 5-6 eura dnevno
krofnice, 10 malih = 1 euro [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Urnone[sm=smiley36.gif]

Nedi -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.4.2013 15:22:40)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ko Ulcinj velik, od V.plaže do Male s autom za pet min
valjda ide na veliku, na malu plažu je pregusto

Ziki iznajmljivanje suncobrana + 2 ležaljke od 5-6 eura dnevno
krofnice, 10 malih = 1 euro [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Mi smo plaćali 7 eura ali sta bih sad kad smo bili smjesteni kraj najskuplje privatne plaze[sm=jezicek.gif]

Nije ulcinj velik ali iz grada su kolone mi smo predprosle godine znali ici po 2 sata u koloni

ziki -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.4.2013 15:26:31)

Zbog ovog te prljavo te grozno nikad nisam ni bila[sm=smiley36.gif] Na velikoj plaži je, a gužvi se obzirom da idemo sad za 1,5 ne nadam.
Sestre su bile prije 2 godine i oduševljene su, a i mm je ko momak ljetovao tamo(dok ga nisam uzela pod svoje i zabranila odlaske južnije od rafailovića[sm=smiley36.gif] )
I još su mi rekli da je Ulcinj povoljniji od Hrvatske mnogo, al to ću se presabrat na kraju, ako nam ne zeznu godišnji

Medić* -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.4.2013 15:31:31)

IZVORNA PORUKA: Nedi

IZVORNA PORUKA: ziki

Ove godine smo planirali Ulcinj ako Bog da. Idemo u privatni smještaj kod roditelja prijateljice. Ja bila toliko južno nisam, imala sam averziju tešku prema ulcinju al nadam se da će nam bit lijepo.

A jel idete u grad Ulcinj ili izvan grada gdje se nalazi velika plaža?

Ovo je veoma bitna informacija jer grad je uzasan i gradska plaza isto. Kao da si dosla među ciganiju i sve je jedno na drugom i prljavo ma uzas.

A velika plaža je divna. Racunaj u budžet i rentanje sucobrana i ležaljki svaki dan. Pogledaj nase slike na fb od ove i prosle godine

Slozila bih se sa Nedi.

Mi volimo otici u C.g..ipak mi je porijeklo od tamo pa me i dodatno vuce [sm=smiley36.gif]

Vezano za iznajmljivanje suncobrana rece Nedi takodjer ali ne morate iznajmljivati, ponesete svoj, par peskira, satorcic, a samo 1 euro platite mjesto az suncobran,,,lezaljke ne morate iznajmljivati [sm=smiley36.gif]

mamina princeza -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.4.2013 15:43:22)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

nama rekoše da ima i prirodni hlad, odnosno ležaljke u ovoj borovoj šumi?!

da ima u travi ...al nije bas u sljunku plaze ...
kod hotela ivan je to bas kao u parku ... izmedju bazena i plaze pa se stave lezaljek u travu... lijepo je al nij eono klasicno u sljunkukao sto sam ja navikla recimo :)
Mislim da je i kod andrije isto tako nekako

Emmy -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.4.2013 16:11:56)

Mi idemo ovdje, ako je kao na slikama, bice super[sm=bravo.gif]. Budemo vidjeli....

http://www.megapopust.ba/odmor-u-italiji-8-dana-i-7-nocenja-za-4-osobe-u-apartmanima-lido-di-jesolo--platite-565-km-umjesto-1329-km#

calahoe -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.4.2013 17:46:25)

mi za 2 dana odosmo za Side na 5 dana ,nakon toga jos 5 u Marmaris.I nije nam neki extra period za more ,al hajde,ispalo nam je jako povoljno zato i idemo sad.U septebru aBd u Çeşme jednu sedmicu.

maja78 RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.4.2013 18:12:11)

IZVORNA PORUKA: Emmy

Mi idemo ovdje, ako je kao na slikama, bice super[sm=bravo.gif]. Budemo vidjeli....

http://www.megapopust.ba/odmor-u-italiji-8-dana-i-7-nocenja-za-4-osobe-u-apartmanima-lido-di-jesolo--platite-565-km-umjesto-1329-km#

izgleda fenomenalno

ajla86 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.4.2013 18:39:20)

i ja sam ovo gledala al mi se datum nepoklapa sa godisnjim muza....piso godisnji krajem avgusta[sm=smiley19.gif]

Alverde -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.4.2013 19:00:36)

http://www.royal-azur.com/ otidjite na ovu stranicu, u Crnoj Gori se nalazi,ja i mm smo zadnje dvije godine tamo ljetovali,odlicno je,imate bazen u sklopu smjestaja,cijene se jako pristupacne,imate mjesto gdje mozete auto ostaviti,plaza vam je blizu,u prizemlju se spremaju obroci,mozete dog na samom pocetku da vam oni spremaju ili vi sebi kuhate.Mi smo bili prezadovoljni,i skoro sve vrijeme proveli na tom bazenu,na kome ima plici zasticeni dio za mali djecu,suncobrane i sjedaljke na bazenu ne placate.Toplo preporucujem[sm=bravo.gif]

Emmy -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (19.4.2013 8:54:54)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

izgleda fenomenalno

A i cijena je stvarno povoljna, samo što se mora iskoristiti u junu, što je nama OK. Javim utiske[sm=smiley1.gif]

bookah -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (19.4.2013 16:25:01)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Neki kažu da su malene sobe...da je plaža ovakva i onakva...hajd živa bila reci iz prve ruke kako je bilo???

moji prijatelji bili prošle godine ...bilo im extra... a za djecu RAJ .. sigurna sam da ćeš uživati maksimalno

Sobe jesu male. Tus kabina premala, nezgodno je kad djecu moras kupati, ali su plaze ODLICNE ali se posebno placa i lezaljka i suncobran. Van sezone bilo je 8 Eura za lezaljku/suncobr.

bookah -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (19.4.2013 16:26:53)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: bookah

IZVORNA PORUKA: bucasanja

Jel moze neki kontak u Zuljani-Peljescu

http://www.dalmatiaparadise.com/ ako vec nije rezervisano, super su.

a gdje se nalaze, u kojem dijelu, jel blizu plaze? ovdje se ne moze vidjeti lokacija

klikni na THE APARTMENTS i pokazaće fotografije...daleko je od plaže

Da, mozda 300m, neznam se orijentisati. Doduse isla sam prije djecice pa je to meni bilo 5 minuta setnje. Sad i ja volim da je direktno na plazi.

azra I ADI -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (24.4.2013 22:30:27)

Šta mislite hoće li se ovo ljeto moći u Hrvatsku sa starom ličnom, ili da ipak vadim pasoš?[sm=zmeden.gif]

malenaa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (24.4.2013 22:36:03)

2.juna turska antalija... Danaa rezervisano srce ko kucaaaaaaa :))))

mamina princeza -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.4.2013 8:25:06)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

izgleda fenomenalno

A i cijena je stvarno povoljna, samo što se mora iskoristiti u junu, što je nama OK. Javim utiske[sm=smiley1.gif]

ovo je bas ekstra ja evo citam nekoliko puta .... bas je jeftino i ne mogu da vjerujem da je za 4 osobe:) Emy jesi li dobila jos neke dodatne informacije vezano za ove da podjelis sa nama :)

leona81 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.4.2013 21:49:36)

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Šta mislite hoće li se ovo ljeto moći u Hrvatsku sa starom ličnom, ili da ipak vadim pasoš?[sm=zmeden.gif]

od 01.07 se nece moci, jer ulaze u EU

leona81 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.4.2013 21:52:10)

ja sam bila u Lidu di Jesolu 2 puta, i nije mi bas wow, slike su ludilo ali nije to bas ovako, i meni se ne svidjaju njihove plaze...takodjer jako puno ekskurzija ide tamo pa bas i nije za porodicu.

mamina princeza -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.4.2013 22:09:25)

IZVORNA PORUKA: leona81

ja sam bila u Lidu di Jesolu 2 puta, i nije mi bas wow, slike su ludilo ali nije to bas ovako, i meni se ne svidjaju njihove plaze...takodjer jako puno ekskurzija ide tamo pa bas i nije za porodicu.

predpostavljala sam da je nesto ovako ....

lejlaze -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (29.4.2013 22:08:41)

mi smo planirali i ove godine u Labinecu -Gradac. 20.06. - poslali smo upit za rezervaciju, jedva cekamo potvrdan odgovor.

azra I ADI -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (30.4.2013 8:24:33)

Lejlaze-koliko košta smještaj? I mi ćemo u Hrvatsku, doduše mi ćemo u Makarsku, pa me zanima jesu li cijene smještaja slične.

kula -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (30.4.2013 13:26:18)

Ja bih vrlo rado na more ove godine, ali ne znam koliko minimalno bebać treba biti star da bi ga mogli maltretirati sa vožnjom do mora... Meni termin u julu...tako da ništa ne bi ni došlo u obzir prije septembra....a i to ne znam kako sa bebom....[sm=zmeden.gif]

hanabanana -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (30.4.2013 14:00:01)

IZVORNA PORUKA: kula

Ja bih vrlo rado na more ove godine, ali ne znam koliko minimalno bebać treba biti star da bi ga mogli maltretirati sa vožnjom do mora... Meni termin u julu...tako da ništa ne bi ni došlo u obzir prije septembra....a i to ne znam kako sa bebom....[sm=zmeden.gif]

Moja S. je imala dva i pol mjeseca kada smo išli na more.
Nikad se nisam odmorila kao tada.
[sm=smiley1.gif]

kaktuscic -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (30.4.2013 14:10:01)

Mi smo prosle godine isli sa bebom od 3 mjeseca i djecakom od 3 godine. Bebu ni osjetili nismo, sve vrijeme je bio u lezaljci na plazi, spavao, dojio i tako u krug, ali zato stariji djecak nije stao bukvalno 7 dana! Ove godine ne zelim da razmisljam kako ce biti, jedan ce imati cetiri, a jedan godinu i 2-3 mjeseca.
Mi idemo u Caklje ako Bog da, krajem augusta. Radujem se, mada znam da mi odmora u smislu izlezavanja nema [sm=smiley19.gif]

hatepsut -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (30.4.2013 14:13:26)

Moj T. nije imao ni 2mj. kad smo isli na more.Bilo nam divno,bas smo uzivali.

I da i ja sam se porodila u julu 27og u septembru smo bili na moru.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>