pocahontas -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (27.5.2013 8:41:12)
|
IZVORNA PORUKA: mala86 IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: mala86 IZVORNA PORUKA: pocahontas je li neko nekad bio na bracu, supetar? sta te interesuje? ja sam tamo zivjela 2 godine isla u skolu,a svake godine sam dole,tetka mi zivi [sm=smiley1.gif] pa ovi hoteli Velaris, hotel Amor konkretno...vidim da je hotel stvarno ok, zanima me plaza, udaljenost, ima li sadrzaja. guzve..nemam predstavu uopste kako je tamo..zanima me mir i tisina, granap i neka ambulanta i priroda, borovina, more, setnje uz rivu [sm=smiley1.gif] ima li togA? hoteli su im svi blizu plaze [sm=smiley1.gif] guzve bude,ali uvijek se nadje mjesto na plazama od plaza gradskih su naspoznatijE -Pliva (pjesak i moze se daleko setati,voda je dugo plitka i tu imas dosta hladovine) pa 3 mosta-kamenje fino,tu slabije imas hlada,ali imaju suncobrani i lezaljke i ima jos jedna Banj slicna kao i prethodna(na njoj ima neki tobogan,pedaline,......) ambulanta ima u centru Supetra,2 apoteke ima setaliste lijepo,dugo,navece bude pravo lijepo Supetar sam od sebe nije veliki,tako da ne ocekujes previse od trgovina imas velike supermarkete konzum,lidl i tomi se dosad otvorio ,a ima i puno manjih studenac,kerum... ako ides autom moja preporuka je da obavezno obidjete i druga mjesta Zlatni Rat na primjer hvala ti puno, ovo zvuči lijepo..još ćemo vidjeti [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|